از چه طریق میشود ویزای دبی گرفت ؟

روزانه تعداد زیادی از ایرانیان با هدف های مختلف به کشور امارت و شهر دبی سفر می کنند تعدادی بابت تجارت ، کار ، تفریح ، و… و از این رو برای رفتن به کشور امارات احتیاج به ویزا دارید که با خواندن این مقاله به راحتی می توانید ویزای دبی بگیرید

امارات متحده عربی از مجموعه هفت شیخ نشین در اطراف خلیج فارس تشکیل شده است. محبوب ترین شهر توریستی این کشور، شهر دبی است. دبی شهر بزرگی است و آنقدر رکوردهای جهان را به نام خودش ثبت کرده که شاید رکوردار بیشترین رکوردهای جهان هم باشد! اما به غیر از آسمان خراش های بلند و خیابانهای تمیز، خیلی جاذبه ها و تفریحات دیگر را هم می توانیم در دبی پیدا کنیم.

ویزای دبی
از چه طریق میشود ویزای دبی گرفت

اگر به دنبال تفریح و هیجان هستید حتما فلای بورد، شیرجه، غواصی و موج سواری در میان آب های خلیج فارس را در برنامه سفرتان بگنجانید مطمئن باشید هیچ وقت طعم این هیجانات از یادتان نمی رود، دبی به خاطر فروشگاه ها و بازارهایش برای دوست داران خرید هم، مقصدی جذاب است.

روادید یا ویزا به مجوز ورود به کشور خارجی گفته می‌شود که کلیه اتباع خارجی (به استثنا اتباع کشورهایی که با یکدیگر قرارداد لغو روادید دارند) پیش از ورود به کشوری بیگانه برابر مقررات ملزم به دریافت آن هستند.

در کلیه کشورهای جهان روادید اتباع بیگانه توسط مراجع قانونی از قبیل سفارتخانه‌ها و … صادر می‌شود، در حالی که روادید دبی به عنوان مجوز ورود به امیر نشین دبی توسط اداره مهاجرت و وزارت کار این کشور صادر می‌شود و کلیه افراد (به استثنای شهروندان کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس شامل عربستان سعودی، بحرین، کویت، قطر، عمان و همچنین شهروندان برخی از کشورهای اروپایی؛ این افراد می‌توانند به هنگام ورود به خاک کشور امارات ویزای ۹۰ روزه دریافت کنند) ملزم به دریافت ویزا در هنگام سفر به این کشور هستند.

البته نوع روادید بر حسب هدف و مدت سفر متغیر است و به چند نوع گروه مختلف تقسیم می‌شود. همچنین برای هریک از روادید‌ها مبلغی نیز از طرف درخواست کننده ویزا باید پرداخت شود و در صورت خرید بلیط بدون ویزا یک فقره چک به عنوان ضمانت نیز دریافت می‌شود.

معرفی هتل های ارزان قیمت

مکان های دیدنی دبی در ایران

+ جاهای دیدنی دبی

امارات
از چه طریق میشود ویزای دبی گرفت

انواع ویزای دبی

تعیین مدت ویزا رابطه مستقیمی با هدف از سفر دارد و از اینرو، ویزاهای توریستی دارای زمان‌هایی متغیر هستند. همچنین، کلیه این ویزاها به دو گروه یکبار و چندبار ورود تقسیم می‌شوند.

الف) ویزای توریستی/ تجاری ۱۴ روزه

ب) ویزای توریستی ۳۰ روزه

ج) ویزای توریستی ۹۰ روزه

نکته قابل توجه اینکه ورود به هریک از شهرهای کشور امارات مستلزم دریافت روادید بوده و اقامت بیش از مدت ذکر شده در روادید حتی برای مدت یک روز غیر قانونی است و فرد خاطی ملزم به پرداخت جریمه نقدی خواهد بود. همچنین دریافت ویزای این کشور به دلیل عدم دخالت سفارت نیازی به مصاحبه حضوری ندارد و توسط کارگزاران بسیاری (که در کشور امارات کفیل نامیده می‌شوند) انجام می‌شود.

پارک موضوعی سرپوشیده‌ی آی ام جی دبی

آشنایی با هتل های لوکس دبی

تجربه سفری ارزان و رویایی به دبی

ویزای آنلاین دبی ، امارات

در راستای پیشگیری از اتلاف زمان و هزینه و سهولت روند صدور ویزا برای متقاضیان در اقصی نقاط جهان دولت امارات متحده عربی نیز اقدام به انجام این پروسه به صدور ویزای آنلاین کرده است. این ویزا پس از ثبت نام در مدت ۳ تا ۶ روز کاری صادر و به آدرس ایمیل متقاضی ارسال می‌کند. بنابراین، کافی است تا مسافر پرینت آن را تهیه و به همراه گذرنامه به افسر کنترل تحویل دهد.

از چه طریق میشود ویزای دبی گرفت
از چه طریق میشود ویزای دبی گرفت

بازدید از بی نظیر ترین دیدنی های دبی

سفر کوتاه مدت به دبی

راهنمای سفر به دبی

نحوه درخواست ویزای آنلاین

  • ابتدا وارد پورتال ویزای آنلاین شده و فرم مربوطه را پر کنید.
  • به فاصله ۱ تا ۴ ساعت پس از ارسال فرم فاکتور هزینه صدور ویزا آماده و به نشانی پست الکترونیکی که در فرم ذکر کرده‌اید، ارسال می‌شود.
  • پس از واریز هزینه، ویزا حداکثر بین ۳ تا ۶ روز کاری صادر و به ایمیل متقاضی ارسال می‌شود. البته امکان پیگیری وضعیت درخواست به صورت آنلاین تا زمان صدور ویزا وجود دارد.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای دبی

ویزای دبی به صورت برگه‌ای صادر می‌شود و اجباری به الصاق عکس ندارد و برای دریافت آن ارائه مدارک زیر الزامی است؛

  • اسکن رنگی از کلیه صفحه‌های گذرنامه
  • چک ضمانت
  • تسویه کامل

مدت زمان اخذ ویزای دبی با مراجعه حضوری

ویزای دوبی به دو صورت عادی و اضطراری صادر می‌شود. به طور معمول ویزای عادی در مدت ۷ روز و ویزای اضطراری در مدت ۳ روز کاری صادر می‌شود. همچنین، مبنای محاسبه روز کاری جهت دریافت ویزا روز پس از دریافت مدارک خواهد بود.

سفارت امارات متحده عربی در تهران

نشانی: تهران، بلوار ایران زمین

تلفن: ۴۲۷۹۲۰۰۰-۰۲۱

پست الکترونیک: tehran@mofa.gov.ae

بارگذاری در ویزا

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *