تجربه ای لوکس از   تور استانبول  همراه با ایوار
جهانگردی

اشکنه تره ☀️ یکی از غذاهای اصیل و محبوب گیلان + طرز تهیه 

اجاره ماشین در دبی
تور ترکیه سلام پرواز تور لحظه آخری

طرز تهیه اشکنه تره

در این مقاله از معرفی غذاهای سنتی ایرانی تصمیم گرفتیم تا شما را با طرز تهیه اشکنه تره که یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین غذاهای شمالی است آشنا کنیم.پس اگر علاقمند به غذاهای اصیل وسنتی هستید تا انتهای این مقاله با مجله سفر و گردشگری تاپ تراول همراه شوید

اشکنه یکی از وعده های عذایی سنتی و اصیل ایرانیان است که انواع مختلفی دارد و در نقاط مختلف ایران با روشهای گوناگونی طبخ میشود که در گذشته یکی از غذاهای از غذاهای پرمصرف بحساب می آمد که متاسفانه امروزه جای خود را به غذای های دیگر داده است و حتی در برخی از منازل به فراموشی سپرده شده است.  ما در این مقاله تصمیم گرفتیم تا طرز تهیه اشکنه تره که با سبزهای مخصوص و بخاطر استفاده از آلوچه طعمی ترش و لذیذ دارد را به شما آموزش دهیم. ناگفته نماند که این غذا یکی از غذاهای محبوب و اصیل استان گیلان می باشد.

طرز تهیه اشکنه تره


 لیدوما    

             | اجاره ویلا در رامسر | اجاره سوئیت در کیش


اقامتگاه بوم گردی

برای تهیه اشکنه تره چه موادی مورد نیاز است ؟

  • سبزی مخصوص اشکنه 500 گرم یا به عبارتی 0/5 کیلو
  • استفاده از سبزی های معطر مانند : (سبزی جعفری، اسفناج، گشنیز، تره، برگ چغندر، شنبلیله، شوید) نیم کیلو گرم
  • تخم مرغ تعداد ۲ عدد
  • استفاده از سیر ۳ الی ۲ حبه
  • آلوچه ۵ الی ۴ دانه
  • میتوانید از نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه استفاده کنید

سبزی های که برای تهیه اشکنه تره استفاده می شود از سبزی های محلی استان گیلان است. معمولا در همه جای ایران به راحتی به آنها دسترسی ندارید و می توانید فقط از سبزی های معطر استفاده کنید.

طرز تهیه

1- برای تهیه اشکنه تره اول باید سبزی اشکنه را با سبزی های معطر یا محلی گیلان و سیر خرد کنید و در یک قابلمه بریزید.

2- سپس آلوچه را به آن اضافه کنید و آب بریزید و بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد.

3- در آخر مقداری کره یا روغن و نمک و فلفل را اضافه کنید و سپس تخم مرغ را هم اضافه کنید.

اگر در منزل آلوچه ندارید میتوانید بجای آن از رب آلوچه یا آب نارج استفاده کنید . اشکنه شما آمادست میتوانید از خوردن آن در کنار اعضای خانوداه لذت ببرید

نکته برای پخت اشکنه :

برای لعاب انداختن اشکنه تره گیلانی ، می توانید یک قاشق آرد برنج را با آب مخلوط کنید و به خورشت اشکنه اضافه کنید.

معمولا در این اشکنه تخم مرغ را روی این غذا می شکنند و آن را با غذا مخلوط نمی کنند.

طرز تهیه اشکنه تره


   تبلیغات    

                 تور کیش


مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

بخش های ضروری علامت گذاری شده اند *