بلیط هواپیما لیدوما تریپ

خورش ناز خاتون

خورش نازخاتون یکی از غذاهای محلی گیلانی است که با انواع گوشت طبخ می شود. در این مقاله با طرز تهیه خورش ناز خاتون گیلانی و نکات اصولی در تهیه آن آشنا خواهید شد. در ادامه مطلب همراه تاپ تراول باشید.خورش ناز خاتون

مواد لازم در طرز تهیه خورش نازخاتون گیلانی

  • بادمجان کوچک و قلمی یک کیلو
  • گوشت بدون استخوان ۸۰۰ گرم
  • نعنا و جعفری و کمی اسفناج ۵۰۰ گرم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • پیاز یک عدد
  • آبغوره یک فنجان
  • روغن به میزان

مراحل تهیه خورش 

ابتدا قابلمه ای مناسب فراهم کنید، پیاز ها را به صورت نگینی خرد کرده و به همراه تکه های گوشت درون قابلمه تفت می دهیم و پس از گذشت چند دقیقه، به میزان سه لیوان آب بر روی مواد داخلی قابلمه اضافه می کنیم. در تابه ای جداگانه سبزی ها را به صورت کاملا بهداشتی و زیر خرد می کنیم و پس از سرخ کردن آن ها، گوشت پخته شده را به همراه کمی نمک، فلفل و آبغوره به محتویات تابه اضافه می کنیم و با کم نمودن حرارت شعله، اجازه می دهیم تا آب خورشت تبخیر شود و به اصطلاح خورشت ما جا بیافتد.

بادمجان ها را با حرارت ملایم، در تابه ای جداگانه سرخ کنید تا به صورت مغز پخت در بیایند و سپس آن ها را بر روی خورشت قرار دهید تا کمی از عطر و طعم خورشت نیز به بافت درونی بادمجان نفوذ کند و پس از پخت کامل، می توانید آن ها را در اطراف سینی و یا دیس بزرگی بچینید و به همراه مواد تهیه شده و همچنین پلو نوش جان کنید.خورش ناز خاتون

مطالب بیشتر بخوانید
غذاهای محلی کرمان


   تبلیغات    

                 تور کیش

تخفیفان

Load More In غذاهای ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *