خرید بلیط هواپیما

ویزای تایلند

در این مقاله از مجموعه مقالات راهنمای ویزای کشورها به سراغ کشور تایلند می رویم. در ادامه ی این مطلب به معرفی و بررسی ویزای تایلند خواهیم پرداخت. در ادامه با تاپ تراول همراه باشید…

خرید تور

تایلند یکی از کشورهای آسیایی محبوب می باشد که از پرطرفدار ترین کشورهای توریستی محسوب می شود که با جاذبه های گردشگری بی نظیری که دارد هر ساله گردشگران زیادی از سراسر جهان به آن سفر می کنند. برای سفر به این کشور شما با به اخذ ویزای تایلند اقدام کنید. در این مطلب ما قصد داریم که چگونگی اخذ ویزای تایلند را مورد بررسی قرار دهیم و اطلاعاتی هرچه کامل تر را در رابطه با ویزای این کشور در اختیارتان قرار دهیم. سفارت این کشور ویزای توریستی تایلند را بدون نیاز به مصاحبه صادر می کند و شما می توانید مدارکتان را به کارگزار بدهید.

تایلند با نام رسمی پادشاهی تایلند و نام سابق سیام، کشوری در شبه‌جزیره هندوچین واقع در جنوب شرقی آسیاست. این کشور از شمال با برمه و لائوس، از شرق با لائوس و کامبوج، از جنوب با مالزی و خلیج تایلند، و از غرب با برمه و دریای آندامانهمسایه‌است. زبان رسمی کشور تایلندی، پایتخت و همچنین پرجمعیت‌ترین شهر آن بانکوک و مذهب حدود ۹۵ درصد مردم بوداییاست.

728 90 - ویزای تایلند

   تبلیغات    

            | بلیط هواپیما در طاهاگشت |


 

ویزای تایلند

مراحل درخواست ویزای تایلند

قوانین کلی

  • همه ی متقاضیان باید هنگام درخواست ویزا در ایران حضور داشته باشند.
  • هزینه پرداخت‌شده برای ویزا به هیچ وجه قابل برگشت نیست. (۳۵ یورو برای ویزای یکبار ورود و ۷۰ یورو برای ویزای ۲ بار ورود).
  • آژانس‌های مسافرتی می‌توانند فقط برای اتباع ایرانی و فقط برای ویزای توریستی درخواست ویزا کنند. برای سایر انواع ویزا، متقاضی باید شخصا به سفارت مراجعه کند.
مطالب بیشتر بخوانید
هزینه زندگی در استانبول

پاسپورت

  • پاسپورت می بایست هنگام درخواست ویزا حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.
  • پاسپورت می بایست به خوبی نگهداری شده، دارای کلیه صفحات بوده و به هیچ وجه پاره یا مخدوش نباشد.
  • پاسپورت می بایست ۰٫دارای حداقل یک صفحه ویزای سفید برای چسباندن ویزای تایلند باشد.
  • اگر تاریخ ۲۹ فوریه در گذرنامه قید شده باشد (تاریخ صدور/ انقضا یا تاریخ تولد) باید چک شود که سال کبیسه است یا خیر.
  • در صورت وجود هرگونه مهر یا علامت یا نوشته مشکوک و ناآشنای تایلندی در گذرنامه، حتما از سفارت درخواست راهنمایی کنید.
  • در صورت وجود هرگونه مهر اخراج در گذرنامه ایرانی، با سفارت مشورت نمایید.

مدارک لازم و هزینه صدور ویزای گردشگری و تجاری تایلند

در حال حاضر سفارتخانه ی تایلند دو نوع ویزای گردشگری یا توریستی و تجاری صادر می کند. البته برای کار در تایلند هم می توانید اقدام نمایید که شرایطش را در ادامه بیان خواهیم کرد. برای کسب ویزای توریستی یا تجاری در قدم اول باید مدارک لازم را جمع آوری کنید که عبارت اند از:

مدارک لازم برای ویزای تجاری تایلند

  • فرم پر شده ی درخواست ویزا به صورت تایپ شده.
  • یک قطعه عکس ۳*۴ تمام رخ و بدون عینک که به فرم ویزا الصاق شده باشد.
  • کپی گذرنامه، شناسنامه و کارت ملی.
  • ارائه ی دعوتنامه ی معتبر یک شرکت یا مرکز تجاری در تایلند.
  • کد اقتصادی شرکت یا مکان تجاری موجود در تایلند.
  • اصل گذرنامه به همراه حضور شخص مسافر.
  • مدارک ویزای گردشگری تایلند.
  • اصل و کپی بلیت به مقصد تایلند.
  • یک قطعه عکس ۳*۴ به همراه فرم درخواست ویزا.
  • کپی گذرنامه، کارت ملی و شناسنامه.
  • اصل گذرنامه.
مطالب بیشتر بخوانید
غذاهای محلی جمهوری آذربایجان

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی تایلند

  • اصل و کپی بلیط (حتما در یک صفحه A4) تایید شده هوایی به مقصد تایلند الزامی است.
  • یک قطعه عکس جدید ۳ در ۴ رنگی، تمام رخ، بدون عینک (به فرم ویزا چسبانده شود)
  • اصل پاسپورت
  • کپی گذرنامه، شناسنامه و کارت ملی (حتما در یک صفحه A4)
  • اعتبار گذرنامه حتما باید بیشتر از شش ماه باشد.
  • تکمیل کردن یک برگ فرم صدور ویزا (فرم ویزا حتما تایپ شده باشد)
  • جهت تحویل و دریافت مدارک حضور صاحب گذرنامه الزامی است.
  • وجه قابل پرداخت فقط به واحد پول یورو به مبلغ ۳۵ یورو است.

هزینه

برای صدور ویزا باید هزینه ای به سفارتخانه پرداخت نمایید که مبالغ آن به این شرح می باشد:

  • ویزای تجاری برای یک بار ورود: ۶۰ یورو (معادل حدودا ۲۱۴ هزار تومان)
  • ویزای تجاری برای چندبار ورود در طی یک سال: ۱۴۰ یورو (معادل حدودا ۵۰۰ هزار تومان)
  • ویزای گردشگری: ۳۵ یور (معادل حدودا ۱۲۵ هزار تومان)
  • ویزای فقط گذر از تایلند: ۲۵ یورو (معادل حدود ۹۰ هزار تومان)

ویزای تایلند

انواع ویزای تایلند

  • ویزای توریستی تایلند یکبار ورود با ۳ ماه اعتبار و ۱ ماه اعتبار اقامت
  • ویزای توریستی تایلند دوبار ورود با ۳ ماه اعتبار و ۱ ماه اعتبار اقامت

ویزای تایلند چند روزه صادر می‌شود؟

مدت زمانی که باید برای صدور ویزا منتظر بمانید به نوع ویزا بستگی دارد. صدور ویزای توریستی یک ماهه‌ی عادی تایلند ۷ تا ۱۰ روز کاری طول می‌کشد. برای ویزای توریستی یک ماهه‌ی فوری هم باید ۳ تا ۴ روز کاری منتظر بمانید.منظور از روز کاری، روزهای کاری سفارت تایلند در تهران است. روزهای جمعه، شنبه و تعطیلات رسمی سفارت، روز کاری محسوب نمی‌شوند.

مطالب بیشتر بخوانید
آش شیر اردبیل

نکات مهم در مورد اخذ ویزای تایلند

– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ مهاجرت تایلند بروید و تقاضای تمدید ویزا یا تغییر نوع ویزا بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ مهاجرت مراجعه کنید.
– ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

سفارتخانه تایلند در تهران

در حال حاضر روابط سیاسی بین ایران و تایلند خوب است و سفارت این کشور در تهران فعال می باشد. در این سفارت یک کاردار، یک رایزن سیاسی و اقتصادی، یک دبیر اول و یک دبیر دوم از کشور تایلند حضور دارند، در ادامه بیشتر با سفارتخانه ی تایلند و فعالیت هایش در تهران آشنا می شویم:

فعالیت ها: صدور ویزا، اخذ کد ثبت، امور مربوط به کنسولگری، پاسخ به سوالات مسافران و مهاجران، ارائه وقت برای روادید.

  • آدرس: بهارستان، روبروی بیمارستان طرفه، کوچه استقلال پلاک ۳.
  • شماره تلفن: ۷۷۵۳۱۴۳۳-۲۱
  • شماره فکس: ۷۷۵۳۲۰۲۲-۰۲۱
  • ساعات کار: یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۶:۳۰
  • زمان دریافت مدارک: از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۱:۳۰
  • امور مربوط به دریافت ویزا: از ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۶

ارتباط با سفارتخانه ایران در تایلند

کشورمان ایران در بانکوک است و اگر در طول سفرتان به هر نوع مشکلی درباره ی ویزا یا امور مسافرتی خود برخورد کردید می توانید با این سفارت ارتباط بر قرار نمایید.

  • کد پستی: ۱۰۱۱۰
  • تلفن نمایندگی: ۳-۳۹۰۰۸۷۱-۰۰۶۶۲
  • بخش کنسولی: ۳۹۰۰۸۳۷-۰۰۶۶۲
  • آدرس وبسایت: bangkok.mfa.ir
  • ساعات کار: روزهای دوشنبه تا جمعه از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۶:۳۰
  • ساعات کار بخش کنسولی: دوشنبه تا جمعه از ساعت ۹ صبح الی ۱۳
  • شماره تماس: ۳-۰۲۳۹۰۰۸۷۱
  • شماره فکس: ۰۲۳۹۰۰۸۳۷
  • آدرس: تایلند، بانکوک، واتانا، کیونگتون نوا، جاده ی سوخومویت.
مطالب بیشتر بخوانید
آشنایی با هزینه سفر به زوریخ

  تبلیغات   

                        | لمینت دندان |   کامپوزیت دندان | ایمپلنت | ارتودنسی |


در حال ارسال
نظرات کاربر
( رای)
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Load More In راهنمای سفر

دیدگاه خود را ثبت کنید