روشهای مهاجرت و گرفتن اقامت اسپانیا

در این مقاله از روش های مهاجرت درباره چگونگی مهاجرت و گرفتن اقامت اسپانیا سخن خواهیم گفت پس اگر کشور اسپانیا را برای زندگی , کار , تحصیل و… انتخاب کرده اید تا آخر این مقاله با تاپ تراول همراه باشید

اقامت اسپانیا
اقامت اسپانیا

مهاجرت چیست ؟

به معنای جابه‌جایی مردم از مکانی به مکانی دیگر برای کار یا زندگی است. مردم معمولاً به دلیل دور شدن از شرایط یا عوامل نامساعد دورکننده‌ای مانند فقر، بیماری، مسائل سیاسی، کمبود غذا، بلایای طبیعی، جنگ، بیکاری و کمبود امنیت مهاجرت می‌کنند. دلیل دوم می‌تواند شرایط و عوامل مساعد جذب‌کنندهٔ مقصد مهاجرت مانند امکانات بهداشتی بیشتر، آموزش بهتر، درآمد بیشتر، مسکن بهتر و آزادی‌های سیاسی بهتر باشد.

اگرچه مهاجرت بشر برای مدت صدها هزار سال وجود داشته و دارد. «مهاجرت» در مفهوم مدرن به حرکت و کوچ افراد از یک ملیت- کشور به کشور دیگر، که در آنجا شهروند نیستند، محسوب می‌شود. مهاجرت به‌طور ضمنی به اقامت درازمدت با مهاجرت اطلاق می‌شود توریستها و بازدید کنندگان موقتی و کوتاه مدت به‌عنوان مهاجر شناخته نمی‌شوند؛ اما با وجود این، مهاجرت فصلی کارگران و نیروی کار (به‌طور نمونه برای مدت کمتر از یک سال) اغلب به‌عنوان شکلی از مهاجرت به حساب می‌آیند. میزان جهانی مهاجرت، درشرایط کامل بالا ولی در شرایط مرتبط پایین است. بر طبق آمار تخمینی سازمان ملل متحد در حدود ۱۹۰ میلیون مهاجر بین‌المللی در سال ۲۰۰۵ وجود داشته‌است، که ۳٪ از کل جمعیت دنیا را شامل می‌شود. ۹۷٪ بقیه جمعیت دنیا در کشورها و محلهایی زندگی می‌کنند که به دنیا آمده‌اند یا به‌طور خانوادگی زندگی کرده‌اند.

بیشتر با اسپانیا  ، کشور ماتادورها ، آشنا شوید :

اسپانیا (به اسپانیایی: España [esˈpaɲa] )، با نام رسمی پادشاهی اسپانیا کشوری مستقل و از اعضای اتحادیه اروپا است. این کشور در شبه‌ جزیره ایبری در جنوب غربی اروپا قرار دارد.

بر اساس پژوهش‌های انجام شده در سال ۲۰۰۵ (۱۳۸۴) اسپانیا از نظر کیفیت زندگی پس از کشورهایی مانند فرانسه، آلمان، بریتانیا و کره جنوبی در بین ده کشور نخست جهان قرار دارد.

در طول چهار دهه گذشته صنعت گردشگری اسپانیا بسیار پیشرفت کرده‌است به طوری که به دومین صنعت گردشگری بزرگ دنیا بدل شده‌است و در سال ۲۰۰۶ ارزش آن حدود ۴۰ میلیارد یورو برابر با ۵٪ تولید ناخالص داخلی کشور بوده‌است. امروزه اقلیم، آثار تاریخی و فرهنگی، موقعیت جغرافیایی و امکانات رفاهی اسپانیا باعث شده تا گردشگری به یکی از صنایع اصلی و همچنین منبع درآمد و اشتغال ثابت برای این کشور بدل شود. سازوکار رتبه‌بندی هتل‌ها و اقامتگاه‌ها در اسپانیا بسیار سختگیرانه‌تر از دیگر کشورهای اروپایی است و به همین دلیل هتل‌های اسپانیایی سطح بالاتر و گرانتر از دیگر کشورهای اروپایی است.

کشور اسپانیا از گرم ترین سرزمین های اروپایی است، به همین دلیل شماری از مردم اروپا که علاقمند هستند در منطقه ای گرم زندگی کنند به این کشور مهاجرت می نمایند. اسپانیا در حال حاضر میزبان ۶،۰۰۰،۰۰۰ مهاجر است و بیشترین تعداد مهاجران آن را هم مردمان رومانی تشکیل می دهند.

به عبارت دیگر در حال حاضر ۱۳ درصد از کل جمعیت این کشور را مهاجران تشکیل داده اند. جالب است بدانید بین سال های ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۸ میلادی، اسپانیا مهاجران زیادی را با آغوش باز قبول کرد و از سال ۲۰۰۸، مهاجرت به این کشور، روند کاهشی داشته است. اما ایرانیان بر خلاف دیگر کشورها در سال های اخیر تمایل زیادی به مهاجرت به این کشور نشان داده اند. محبوب ترین شهرها در نزد مهاجرانِ اسپانیا، مادرید و بارسلونا می باشند. بارسلونا با این که جزو شهرهای بزرگ اسپانیا نیست اما باز هم محبوبیت زیادی دارد.

مطالب بیشتر بخوانید
کار در ترکیه ممنوع !مهاجرت به کانادا یا کار در ترکیه ؟

ساکنان کشورهای عضو شینگن، می توانند به راحتی در این کشور اقامت کرده و به کار و زندگی بپردازند اما کشورهای خارج از این محدوده مانند ایران با دشواریهایی رو به رو هستند

جزایر بالئاری (Islas Baleares) و ایبیزا (Ibiza) در دریای مدیترانه و جزایر قناری (Islas Canarias) در اقیانوس اطلس که از دیدنی‌ترین و پربازدید‌ترین جزایر جهان هستند فقط بخش کوچکی از اسپانیا را تشکیل می‌دهند.

کشور ماتادور‌ها شهرتش را مرهون مردم، فرهنگ، هنر، غذاها و آداب و رسوم خاصش است. با توجه به تمامی جاذبه‌ها و فرهنگ خاص، اسپانیا را می‌توان یکی از اصلی‌ترین برنامه‌های تور اروپا دانست.


مقالات بیشتر درباره کشور اسپانیا بخوانید :


روش های مهاجرت به اسپانیا

اغلب افرادی که قصد مهاجرت دارند می دانند که از آسان ترین و محبوب ترین روش های مهاجرتی، مهاجرت تحصیلی و یا کاری است، به این معنا که فرد مهاجر با هدف درس خواندن یا کارکردن اعلام می کند که قصد مهاجرت دارد. قوانین مهاجرتی در هر کشور متفاوت است و برخی کشورها به مهاجران کارمند یا دانشجو اقامت دائم نمی دهند اما این موضوع درباره ی همه ی کشورها صادق نیست.

در رابطه با اسپانیا باید بگوییم که راه های متعددی برای کسب اقامت و مهاجرت به آن وجود دارد که ما در اینجا به معرفی آن ها می پردازیم اما توجه داشته باشید سخنان و روش های مختلفی در رابطه با روش ها و مراحل مهاجرت به این کشور زده می شود؛ بنابراین شاید پس از خواندن این مقاله باز هم نیاز به مراجعه ی وکیل و مشورت با او به صورت حضوری داشته باشید تا با توجه به شرایطتان بهترین روش را جلوی پای شما بگذارد.

اقامت اسپانیا
اقامت اسپانیا

چگونگی به دست آوردن تابعیت  و شهروندی اسپانیایی

شما می توانید ملیت اسپانیایی Spanish nationality خود را پس از ۱۰ سال اقامت در اسپانیا کسب کنید. شما همچنین می توانید ملیت اسپانیایی خود را از طریق ازدواج یا تولد به دست آورید، حتی اگر شما از پدر و مادر اسپانیایی خود در خارج از این کشور متولد شده باشید.
همچنین شما باید برای اثبات اینکه شما یک شهروند خوب هستند و از نظر مالی هیچ سابقه کیفری پایدار ندارید توسط مقامات یک مدرک کافی از ادغام جامعه اسپانیایی داشته باشید، برای مثال،مدرکی که نشان دهد شما قادر به صحبت به زبان اسپانیایی و شرکت در فعالیت های اجتماعی که بخشی از زندگی اسپانیایی است را دارا هستید.
شما باید در رجیستری مدنی Civil Registry ثبت نام کنید که نشان دهد شما در این کشور زندگی می کنید. شما نیاز به گرفتن مدارک حمایت مورد نیاز برای درخواست خود به عنوان یک شهروندی اسپانیایی باشید به علاوه فرم درخواست شهروندی اسپانیایی را تکمیل کرده باشیدCivil Registry .

مطالب بیشتر بخوانید
آشنایی با 10 شرط مهم برای مهاجرت و گرفتن اقامت

تابعیت اسپانیایی می تواند برای شما اعمال می شود اگر شما ۱۸ سال یا مسن تر باشید، افراد ۱۴ سال یا بیشتر با کمک های حقوقی، و یا سرپرست قانونی افراد زیر ۱۴ نیز می توانند شهروندی این کشور را اخذ کنند.

مهاجرت به اسپانیا و اخذ تابعیت از طریق تولد  فرزند

افراد با منشاء اسپانیایی می توانند برای تابعیت اسپانیایی خود توسط (مدت اقامت مورد نیاز) برای شما اعمال می شود:

  • تولد از یک مادر یا پدر اسپانیایی
  • تولد در اسپانیا از یک پدر و مادر خارجی ، اگر حداقل یکی از والدین نیز در این کشور به دنیا آمده باشد به جز فرزندان دیپلمات ها و کنسول های معتبر در اسپانیا
  • توسط دولت این کشور تصویب شده افراد زیر ۱۸ سال، و یا بیش از ۱۸ که در طی دو سال گذشته در این کشور حضور داشته اند.
  • در این کشور از پدر و مادر خارجی با هویت ناشناخته یا کشور مبدا نامشخص متولد شود (وضعیت بدون تابعیت یا پناهنده) به دنیا آمده، و یا اگر ملیت پدر و مادر از نظر قانونی بر روی شما منتقل نشود.

همچنین شرایط دیگری نیز برای واجد شرایط بودن شهروندان اسپانیایی وجود دارد، که در آن اقامت برای یک سال مورد نیاز است. کسانی که در خارج این کشور از پدر و مادر متولد اسپانیایی متولد می شوند (همچنین افرادی که در خارج از این کشور به دنیا آمدند) افرادی که پدربزرگ و مادربزرگ آنها همه در اصل اسپانیایی بودند، کسانی که با یک نگهبان اسپانیایی یا پدر و مادر رضاعی زندگی میکنند، و یا کسانی که بموقع حق خود برای به دست آوردن ملیت اسپانیایی توسط گزینه مناسب ارسال کنند.

اقامت اسپانیا
اقامت اسپانیا

تابعیت و مهاجرت به اسپانیا از طریق ازدواج

شما می توانید شهروندی سریع خود را اگر شما با یک شهروند اسپانیایی ازدواج کنید به دست آورید، که در آن شما می توانید پس از یک دوره اقامت یک ساله در این کشور و ازدواج به یک شهروند اسپانیایی تبدیل شوید. درخواست و شرایط شهروندی استاندارد برای شما اعمال می گردد، با این تفاوت که شما لازم نیست به مدت ۱۰ سال صبر کنید تا ویزای شهروندی برای شما اعمال شود. شما باید برای تسلیم شهروندی موجود خود برای تبدیل شدن به یک شهروند اسپانیایی اقدام کنید.
شما همچنین می توانید تابعیت اسپانیایی خود را به عنوان بیوه یا بیوه از یک اسپانیایی ادعا کنید، اگر در زمان مرگ همسر خود را از هم جدا نشده باشید این حق به شما تعلق میگیرد.

مهاجرت به اسپانیا از طریق کار و مهاجرت کاری

در این روش نیاز به کاغذ فراوان اسناد است، بسته به هدف فرد در این کشور به منظور زندگی و کار، فرد بایستی در خارج جواز کار و مهاجرت به اسپانیا را به دست آورد. خوشبختانه، کار و اقامت در سیستم مجوز اسپانیایی موجود و قابل کسب است.

مطالب بیشتر بخوانید
مهاجرت و اقامت در ترکیه

اتباع اتحادیه اروپا (EU) فقط نیاز به اخذ مجوز خاص و یا اجازه کار برای زندگی و کار در این کشور هستند، اگر چه آنها نیز به عنوان ساکنان نیاز است یک بار در کشور ثبت نام کنند.

اتباع غیر اتحادیه اروپا ، از سوی دیگر، یک فرایند طولانی و خسته کننده پیش و روی خود دارند، در اکثر موارد، لازم است که یک قرارداد استخدام درخواست اجازه کار دریافت کنند. قانونی که می تواند در یک وضعیت گرفتن نتیجه دهد، به عنوان بسیاری از کارفرمایان ارائه کار بدون اجازه کار ممکن نیست، اما لازم است یک قرارداد کار برای شخص اعمال شود.
باید به یاد داشته باشید که حق ویزا برای ورود به کشور، و اجازه اقامت آنها را قادر به ماندن می کند.

درخواست برای کار و ویزای اقامت

پس از آنکه اخذ اجازه کار توسط وزارت کار به تصویب رسید، کارفرما بایستی به مهاجرین اطلاع رسانی کند، و اجازه بایستی توسط یک مهر رسمی ارسال شود.
در مرحله بعدی متقاضی نیاز به جمع آوری و ارائه تمام مدارک مورد نیاز برای یک کار و ویزای اقامت در نزدیک ترین سفارت اسپانیا دارد.
باید در نظر داشته باشید که بسیاری از این اسناد باید به زبان اسپانیایی ترجمه و تایید شده باشد.
علاوه بر این، متقاضی تنها یک ماه بعد از صدور ویزا می تواند مجوز خود را به طور رسمی تایید کند. از این رو بهترین راه برای شروع جمع آوری اسناد و مدارک لازم مورد نیاز از قبل است.

اقامت اسپانیا
اقامت اسپانیا

اخذ اقامت و مهاجرت به اسپانیا از طریق تحصیل  و مهاجرت تحصیلی

یکی از کشورهای محبوب برای دانش آموزان با یک برنامه مبادله اراسموس این کشور می باشد، همچنین برای کسانی که درجه کامل دنبال، در اسپانیا برتری علمی برای تحصیلات طولانی مدت وجود دارد. در طول این سالها، اسپانیا توسط دانشجویان بین المللی به عنوان یک مقصد مطالعه بزرگ شناخته می شود، بنابراین شما قطعا اگر این کشور را برای تحصیل انتخاب کردید پشیمان نخواهید شد.
این که آیا شما در حال برنامه ریزی یک اقامت کوتاه در این کشور و یا در کشور دیگری برای یک دوره طولانی مطالعه هستید، ضروری است که شما در مورد ویزاهای مختلف و الزامات مورد نیاز برای دسترسی قانونی به کشور را داشته باشید. این اطلاعات برای کمک به شما در درک روند اخذ ویزا، مورد نیاز است، و اطلاعات بیشتر برای خروج خود از این کشور نیز جزو اطلاعات مهمی است که باید داشته باشید.
اگر شما در حال آمدن به این کشور از کشور دیگری در اروپا هستید، گذرنامه یا ویزا برای ورود به این کشور مورد نیاز نیست. اما اگر شما از یک کشور غیر اروپایی می آیید و برای یک دوره سه ماه یا بیشتر برنامه ریزی کرده اید نیاز به یک گذرنامه و ویزا دارید برای اینکه بتوانید در این کشور باقی بمانید. پاسپورت باید به مدت ۹۰ روز پس از طول اقامت برنامه ریزی شده در اسپانیا معتبر باشد. دانشجویانی که ایالات متحده آمریکا به یک ویزا برای اقامت کمتر از ۹۰ روز نیاز ندارد.

مدارک مورد نیاز برای ویزای دانشجویی اسپانیا

مدارک مورد نیاز برای روادید دانشجویی عبارتند از:

  • ۲ فرم درخواست شنگن Dully  را پر و امضا کنید.
  • پاسپورت برای دوره مورد نظر بایستی گرفته شود، برای اقامت خود را در این کشور بایستی حداقل یک صفحه خالی را به ویزای معتبر خود اضافه کنید.
  • مدارک دانش آموزی
  • دو عکس جدید با اندازه گذرنامه با یک پس زمینه سفید، منگنه یک عکس در هر یک از  اشکال درخواست مورد نیاز.
  • نامه پذیرش به عنوان یک دانشجوی تمام وقت از برنامه دانشگاه / مدرسه آمریکا یا اسپانیا که نام، آدرس و شماره ثبت از مدرسه و وزارت آموزش و پرورش در این کشور را نشان دهد؛ پرداخت کامل تمام هزینه های کمک درسی، طول مدت این برنامه، موضوع مطالعه و ساعت مطالعه در هفته، باید کمتر از ۲۰ ساعت باشد.
  • بیمه بهداشت و درمان (فقط به شکل اصلی پذیرفته می شود): پوشش بیمه بین المللی بهداشت و درمان/ تصادف با حداقل پوشش ۳۰،۰۰۰ EUR در طول دوره برنامه ریزی اقامت در اسپانیا (یا معادل آن به دلار) بایستی موجود باشد. در این جا EHC است.
  • اثبات توان مالی در طول اقامت خود
  • اثبات کمک های مالی و یا کمک هزینه زندگی و تحصیلی با حداقل ۱۰۰۰ $ در ماه
  • نامه محضری از پدر و مادر خود یا قیم قانونی و به عهده گرفتن مسئولیت کامل مالی برای حداقل ۱۰۰۰ $ در ماه
  • اظهارات حساب بانکی شخصی که نشان دهد حداقل ۱۰۰۰ $ در هر ماه جهت اقامت خود دارید
مطالب بیشتر بخوانید
۷ دلیل مهم برای سفر کردن
اقامت اسپانیا
اقامت اسپانیا

مهاجرت به اسپانیا از طریق ویزای سرمایه گذاری

ویزای سرمایه گذاری در اسپانیا برنامه ای است که اجازه می دهد تا یک فرد برای به دست آوردن حقوق شهروندی کامل از طریق سرمایه گذاری پولی در یک پروژه اقدام کند، که از لحاظ اقتصادی برای دولت مفید باشد. اصلاح قانون اسپانیایی ۱۴/۲۰۱۳ برای کارآفرینان پشتیبانی بین المللی و یک چارچوب جدید برای مهاجرت به اسپانیا برای افراد واجد شرایط را فراهم می کند، ترویج تحرک بین المللی از متخصصان و مدیران و جذب سرمایه گذاری خارجی از اهداف این روش است.

مزایای کلیدی به دست آوردن ویزای سرمایه گذاری طلایی جهت اقامت در اسپانیا

  • آزادی حرکت نامحدود در کشورهای عضو منطقه شنگن و اتحادیه اروپا
  • حق کار در اسپانیا و ایجاد یک کسب و کار
  • موقعیت جغرافیایی کسب و کار فرصت های بیشتر فراهم می کند
  • نظام مالیاتی سودمند برای برنامه ریزی مالیاتی بین المللی
  • دارنده مجوز اقامت اسپانیایی امتیازات اجتماعی، مانند درمان های پزشکی، زنان و زایمان، بیکاری، و غیره را دریافت می کند.
  • الزاما با سرمایه گذاری نیاز به اقامت در این کشور نیست.
  • این روش نسبت به روش های دیگر بسیار سریعتر است حتی تا ۱ ماه
  • فرآیند تجدید آسان.
  • پیوستن اعضای خانواده را نیز می توان در درخواست گنجاند.
  • سرمایه گذاران می توانند ۵ ساله اقامت ویزا دریافت کنند، که پس از آن هر ۵ سال این مورد تجدید پذیر است.

دو ملیتی یا تابعیت مضاعف در اسپانیا

اگر شما موفق شدید ویزای خود را دریافت کنید، شما باید سوگند وفاداری خود را به پادشاه و وعده اطاعت از قانون اساسی اسپانیایی و قوانین را به انجام رسانید.
مگر در مواردی که شما از یک این اسپانیایی و آمریکایی باشید، مانند آندورا، فیلیپین، گینه استوایی یا پرتغال، که خود نفی ملیت قبلی خود را داشته باشید. یهودیان سفاردی و بازماندگان همچنین می توانند شهروندی اصلی ملیت دوگانه خود را حفظ کنند.
شما تابعیت اسپانیایی خود را از دست خواهید داد اگر شما در خارج از کشور به دنبال ملیت دیگری بروید (و یا از ملیت های قدیمی خود برای بیش از سه سال استفاده کنید) ، مگر اینکه در یک دوره سه ساله شما رجیستری مدنی خود را اعلام کنید  ملیت اسپانیایی خود را حفظ کنید.

مطالب بیشتر بخوانید
راهنمای گرفتن ویزای شینگن و چگونگی دریافت آن

نکات مهم برای مهاجرت به اسپانیا

تا اینجا مهاجرت به اسپانیا را به صورت کلی بررسی نمودیم اما لازم می دانیم نکاتی را بیان کنیم که دانستن آن ها در روند مهاجرتی شما به اسپانیا خالی از فایده نیست:

-برای درخواست مهاجرت، حضور فرد مهاجر در سفارتخانه الزامی است و باید خودش مدارک مربوطه را تحویل دهد.

-پس از قبول شدن مهاجرت شما باید حتما در زمانی که سفارتخانه به اطلاعتان می رساند (اغلب ۵۰ روز) وارد اسپانیا شوید.

-تا ۳۰ روز پس از ورود خود به اسپانیا حتما درخواست مجوز اقامتتان را به سفارتخانه ی مربوطه تحویل دهید.

-اغلب مهاجران اسپانیا تا ۱ سال حق خروج از کشور را ندارند بنابراین انتظار این موضوع را نیز داشته باشید.

-برای افرادی که قصد سکونت در اسپانیا را دارند خوب است که شماره ی ان آی ای (NIE) داشته باشند. این شماره به منزله ی تمکن مالی فرد و یا اقامت وی در اسپانیا نیست، اما شخصی که این کد را دارد می تواند در این کشور به خرید ملک، پرداخت مالیات، ایجاد کسب و کار، حساب بانکی و اموری از این قبیل بپردازد. گرفتن این شماره یکی از ابتدایی ترین امور برای مهاجرت به اسپانیا است. برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با این کد می توانید از لینک رو به رو کمک بگیرید: لینک

-اگر قصد خرید ملک در اسپانیا را دارید ترجیحا از موسسات فروشِ ملکِ خود کشور اسپانیا خرید کنید زیرا آن ها بسیار معتبرتر هستند و نظارت خوبی روی فعالیت های آن ها وجود دارد و احتمال کلاه برداری کمتر است.

-اگر قصد کار در اسپانیا را دارید اما هنوز هیچ کارفرمایی شما را استخدام نکرده، باز هم می توانید برای مهاجرت کاری اقدام نمایید و امیدوار باشید که با تکیه بر مهارت های شخصی خود به استخدام یکی از کارفرمایان این کشور در بیایید.

-خرید ملک در اسپانیا با شرایطی خاص می تواند پس از ۲ سال باعث اقامت فرد مالک شود و حضور وی در اسپانیا نیز ضروری نیست تنها کافی است که ملک به نام او باشد.

-با داشتن اقامت اسپانیا می توانید در همه ی کشورهای عضو شینگن به کار، زندگی و تحصیل بپردازید و رفت و آمد شما هیچ مشکلی نخواهد داشت.

-مهاجرت از طریق ثبت شرکت در اسپانیا نیز ممکن است و از راه های متداول مهاجرتی این کشور نیز به حساب می آید.

-اگر فرد مهاجر بتواند تمکن مالی خود را به دولت اسپانیا اثبات نماید می تواند به این کشور مهاجرت کند.

در حال ارسال
نظرات کاربر
( رای)
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Load More In مقالات آموزشی

دیدگاه خود را ثبت کنید