بلیط هواپیما لیدوما تریپ

شیرینی های سنتی کرمانشاه

استان کرمانشاه، به دلیل اقلیم جغرافیایی و پوشش گیاهی ویژه مانند ارتفاعات پوشیده از جنگل، یکی از بی‌نظیرترین نقاطی است که هم ‌وطنان ما، در آن زندگی میکنند. کرمانشاه شهری با شیرینی های سنتی و لذیذ می باشد که همیشه خاطرات شیرینی را برای گردشگران و توریست ها از این استان باقی می گذارد . از جمله شیرینی‌های سنتی کرمانشاه ، می‌توان به نان کلانه‌ی معروف کرمانشاه، نان برساق، قاووت، چیپس خرمالو، نان خرمایی، نان برنجی، کاک، شیرینی بژی و شیرینی شکری اشاره کرد.  در ادامه مطلب همراه تاپ تراول باشید تا با شیرینی های سنتی کرمانشاه بیشتر آشنا شوید.

شیرینی کاک

یوخه یا کاک، شیرینی بسیار لذیذی است که از لایه‌های بسیار ظریف و نازک خمیر به همراه شکر و دارچین تشکیل شده است. آرد، شکر، روغن، هل و دارچین موادی هستند که باید با تبحر و مهارتی خاص، از آن‌ها کاک کرمانشاهی پخته شود.شیرینی های سنتی کرمانشاه

نان خرمایی

یکی دیگر از بهترین ها و البته خوشمزه ترین های سوغات کرمانشاه بدون شک، نان خرمایی است. نان خانقی در اصطلاح کرمانشاهیان و نان خرمایی به عنوان اصطلاح همگانی، یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوغاتی های این استان است که اگر تازه اش میل شود، یکی از بهترین شیرینی هایی است که در عمرتان خورده اید. هر جای کرمانشاه که بروید، نام خرمایی را به راحتی می توانید تهیه کنید و نوش جان نمایید. پیشنهاد می کنیم که چند بسته اضافه تر برای مصرف شخصی خودتان هم خریداری کنید.شیرینی های سنتی کرمانشاه

مطالب بیشتر بخوانید
راهنمای سفر به کرمانشاه

نان برنجی

«نان برنجی» کرمانشاه، خوش‌طعم‌ترین و خوش‌عطر‌ترین شیرینی‌های سنتی ایران هستند. نان برنجی از جمله شیرینی‌های سوغات کرمانشاه است که همواره سر سفره‌های بزم و شادی ایرانیان جای دارد. قدمت پخت نان برنجی به «دوران قاجار»، یعنی حدود ۱۵۰ سال پیش برمی‌گردد.پخت این نان با موادی مثل آرد برنج، روغن حیوانی، تخم‌مرغ، شکر، هل و گلاب انجام می‌شود و در ۲ نوع ساده و زعفرانی عرضه می‌شود.شیرینی های سنتی کرمانشاه

شیرینی بژی

در رژیم غذایی مردم استان کرمانشاه، حضور تنوع جالب و بی‌نظیری از شیرینی‌های سنتی و بومی زبانزد غذادوستان و مردم گوشه و کنار کشور است. از جمله‌ی این خوراکی‌های بومی، شیرینی بژی نام دارد که بسیار خوشمزه و خوش‌عطر است و به عنوان نانی لذیذ هنگام صرف صبحانه، مناسب و دلپسند خواهد بود. مردم این استان با استفاده از شیر، روغن حیوانی، رازیانه، زیره، شکر، آرد (آرد مخصوص نان سنگک)، زعفران و روغن حیوانی (روغن کرمانشاهی)، این خوراکی لذیذ و خوش‌عطر را تهیه می‌کنند.شیرینی های سنتی کرمانشاه

تخفیفان

قاووت

قاووت را اغلب سوغات کرمان می دانند. اما در کرمانشاه نیز این خوراکی خوشمزه را تهیه می کنند.قاووت پودری از مغزها ومواد مقوی است که بانوان کرمانشاهی آن را از ترکیب پود نخود گل (نخود مشکل‌گشا بدون نمک)، قرص کمر، پودر زنجبیل، پودر هل، پودر میخک، جوز هندی، پودر قند، رازیانه، تخم گشنیز، پسته، بادام، گردو، تخم کتان، تخم کاهو برای فرزندان و خانواده خود آماده می کنند. این خوراکی خوشمزه، بسیاری پرانرژی و مغذی است که می توان آن را برای افراد ضعیف و کم توان سوغات برد.شیرینی های سنتی کرمانشاه

نان برساق

این نان محلی برای افطار در ماه مبارک رمضان می تواند بهترین گزینه باشد. برای تهیه از موادی مثل آرد، تخم مرغ، شکر، شیر، روغن حیوانی، نمک و زردچوبه استفاده شده است. نان های محلی تازه طبخ شده که از تازه از تنور درآمده، عطر و بوی فوق العاده ای دارند که می توانند هوش را از سر انسان ببرند. نان برساق یکی از این خوراکی های استان کرمانشاه بوده که بسیار لذیذ است و برای دورهمی های خانوادگی می تواند بهترین انتخاب باشد.شیرینی های سنتی کرمانشاه

مطالب بیشتر بخوانید
معرفی جاذبه های شهر کنگاور | Kangavar

نان کلانه کرمانشاه

برای طبخ این نان که از گیاهی خودرو بنام کلانه تهیه می شود، به موادی مثل آرد سفید گندم، مایه خمیر، کره محلی یا دان، زعفران، تخم مرغ، روغن، پیازچه، فلفل سیاه و زیره نیاز است. پیشنهاد می کنیم این نان محلی را در کنار آش دوغ یا با دوغ نوش جان فرمایید.شیرینی های سنتی کرمانشاه

شیرینی شکری

شیرینی شکری یا نان شکری، یکی از خوشمزه‌ترین خوراکی‌هایی است که بومی استان کرمانشاه بوده و از طرفداران بسیار زیادی نیز برخوردار است. زنان این استان معمولا نان شکری را به عنوان عصرانه‌ی اعضای خانواده‌ی خود تهیه کرده و لحظات شیرین و به یادماندنی را برای عزیزانشان فراهم می‌کنند. آن‌ها با استفاده از شکر، روغن، نمک، وانیل، آرد و تخم‌مرغ به طبخ و تهیه‌ی این خوراکی بومی و سنتی می‌پردازند.شیرینی های سنتی کرمانشاه



   تبلیغات    

                 تور کیش


Load More In کرمانشاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *