لیدوما تریپ

آشنایی با چند نوع غذاهای تایلندی

غذاهای تایلندی : تایلند با نام رسمی پادشاهی تایلند و نام سابق سیام، کشوری در شبه‌ جزیره هند و چین واقع در جنوب شرقی آسیاست. این کشور از شمال با برمه و لائوس، از شرق با لائوس و کامبوج، از جنوب با مالزی و خلیج تایلند، و از غرب با برمه و دریای آندامان همسایه‌است. زبان رسمی کشور تایلندی، پایتخت و همچنین پرجمعیت‌ترین شهر آن بانکوک و مذهب حدود ۹۵ درصد مردم بوداییاست.

 

چون تایلند به دریا نزدیک است بیشتر مواقع دارای یک آب هوای معتدل می‌باشد کشور تایلند در موقعیت استراتژیکی جنوب شرقی آسیا قرار داشته و بسیار حاصلخیز می‌باشد. شمال کشور کوهستانی و دارای جنگلهای بسیاری است و نواحی مرکزی آن پوشیده از شالیزارهای سرسبز برنج است. قسمت غرب و شرق سرزمین دارای باغهای میوه، درختان کائوچو، جنگلهای همیشه سبز و ساحل شنی سفید است. علاوه بر آن دارای جزایر بسیاری است که هر کدام، گویی تصویری از بهشت را برای گردشگران به نمایش می‌گذارد. اما بهترین فصل تایلند از نظر کم بودن گرما و باران در تایلند، بین ماه‌های نوامبر تا فوریه و در فصل سرماست. دمای هوا تایلند در این فصل روزها ۲۸درجه سانتیگراد و شب‌ها ۱۲ درجه سانتیگراد است و هوا کم‌ترین رطوبت را دارد. پس از آن فصل گرما آغاز می‌شود که آوریل گرمترین ماه آن است و جشن آب در تایلند نیز به همین دلیل در نیمه این ماه برگزار می‌شود.

بانکوک یا بانگکوک پایتخت کشور تایلند می باشد .بانکوک دارای بیشترین تعداد توریست در مقایسه با دیگر شهرهای جهان است.

مطالب بیشتر بخوانید
معرفی 10 جاذبه برتر گردشگری تایلند
غذای تایلندی
غذاهای تایلندی

غذاهای تایلندی از مواد معطر و تند ترکیب شده‌اند. در تهیه‌ی غذاهای محلی تایلندی به ریزه‌کاری‌های ظریف، جزئیات، بافت غذا، رنگ و طعم آن بسیار توجه می‌شود. در این غذاها همان اندازه که به طعم غذا اهمیت داده می‌شود، فواید درمانی آن‌ها نیز مورد توجه قرار می‌گیرد. در ادامه شما را با برخی از غذاهای این کشور که زیاد مشهور و شناخته‌شده نیست، آشنا می‌کنیم:

کوآی تئو نو

غذاهای تایلندی
غذاهای تایلندی

اگر سوپ «تام یام» (Tom Yum) را دوست دارید، «کوآی تئو نو» (Kuay Teow Neau) را امتحان کنید. «کوآی تئو نو» یک سوپ نودل پرگوشت است. به میزهای جمعی در رستوران‌های تایلندی همچون رستوران «کوآی تئو نو نا سو» (Kuay Teow Neau Nai Soi) در خیابان«فرا آتیت» (Phra Athit Road) بپیوندید و از طعم گوشت پخته شده با حرارت ملایم و نودل‌های نچسبیده‌ی درون یک سس ادویه‌دار ترکیب شده با سرکه، دارچین و ادیه‌ی ستاره انیس لذت ببرید.

سالاد پوملو

غذاهای تایلندی
غذاهای تایلندی

اگر سالاد پاپایا را دوست دارید، حتما سالاد پوملو را امتحان کنید. «سالاد پوملو» (Pomelo Salad) در واقع متعلق به استان «ناخن پاتوم» (Nakhon Pathom) است. اما برای صرف خوشمزه‌ترین نوع آن در بانکوک میزی را در رستوران «کلوب ایسایا سیمائز» (Issaya Siamese Club) رزرو کنید. این رستوران تایلندی با سبک مدرنیته‌اش، غذایی با تکه‌های پوملو (یک نوع گریپفروت چینی)، تخم‌مرغ کامل پخته‌شده به همراه میگوی سرخ‌شده در وک (یک نوع ماهیتابه‌ی چینی کاسه شکل) با ادویه‌ی لیموترش و فلفل را سرو می‌کند.

املت پد تای

غداهای تایلندی
غذاهای تایلندی

اگر سالاد پد تای را دوست دارید، به شما پیشنهاد می‌کنیم تا املت پد تایلندی را هم حتما امتحان کنید.

در رستوران معروف «تیپ‌سامای» (Thipsamai) شناخته شده‌ترین غذای تایلندی، همچنان برای گردشگران خارجی ناشناخته باقی مانده است. یک پد تایلندی واقعی در بانکوک در واقع املتی ترکیب شده از میگوی خشک، نودل تزیین شده با تمرهندی و توفوی نرمی است که داخل آن یک تخم‌مرغ گذاشته شده است.

مطالب بیشتر بخوانید
سفر به جزیره کو‌ فی‌ فی، تایلند و راهنمای جاذبه های آن


   تبلیغات    

                 تور کیش


Load More In تایلند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *