خرید بلیط هواپیما

راهنمای دریافت وقت سفارت کانادا

در این مقاله از معرفی راهنمای دریافت ویزا تصمیم گرفته ایم تا نحوه گرفتن وقت سفارت کانادا را برای شما کاربران علاقه مند به سفر و مهاجرت به کانادا شرح دهیم . پس تا آخر این مقاله با مجله گردشگری و سفر تاپ تراول همراه باشید


   تبلیغات    

            | بلیط هواپیما در طاهاگشت |


اگر قصد مسافرت به شمالی­ترین کشور قاره­ی آمریکا و دومین کشور بزرگ جهان را دارید باید ویزا بگیرید. نخستین گام در اخذ ویزای کانادا، گرفتن وقت از سفارت­خانه­ی کانادا است. متقاضیان ویزای کانادا سوالات پرتکراری از چگونگی رزرو وقت سفارت کانادا دارند، آریا سفر برای پاسخ­گویی به این سوالات همراه شماست.

728 90 - چگونه وقت سفارت کانادا بگیریم؟ 

ایرانی­ها به دلایل مختلفی به کانادا که به عنوان یکی از ۵ کشور اقتصادی جهان شناخته می­شود مسافرت یا مهاجرت می­کنند. نکته قابل توجه این است که وقت سفارت آمریکا انواع مختلفی دارد و بر اساس دلایل کاری، تحصیلی و تفریحی متفاوت است.

اگر برای کار می­خواهید به کانادا سفر کنید باید درخواست وقت تجاری سفارت کانادا بدهید.

اگر برای تحصیل می­خواهید به کانادا مهاجرت کنید باید وقت تحصیلی سفارت کانادا را دریافت کنید.

اگر برای تفریح می­خواهید سفر کنید باید وقت توریستی سفارت کانادا را بگیرید.

وقت سفارت کانادا

نحوه گرفتن وقت سفارت کانادا

 دو روش کلی برای گرفتن وقت سفارت کانادا وجود دارد: ۱-حضوری ۲- اینترنتی

ï درخواست آنلاین: روش آنلاین درخواست وقت سفارت کانادا از متداول­ترین روش­ها می­باشد. به این صورت که اطلاعات فرد متقاضی توسط کارشناسان آریا سفر در در سایت سفارت کانادا ثبت می­شود و یک حساب کاربری برای وی ایجاد می­شود. سپس مدارک لازم به همراه ترجمه و البته مهر دادگستری در سایت بارگیری می­شود. جالب اینکه درخواست آنلاین خیلی سریع­تر از درخواست حضوری مورد بررسی قرار می­گیرد.

مطالب بیشتر بخوانید
آزمون  PTE چیست ؟

بعد از اینکه نامه انگشت­نگاری و تاییده­ی ثبت­نام دریافت شد متقاضی باید طی ۳۰ روز آینده جهت انگشت­نگاری به یکی از کشورهای همسایه (ترکیه، امارت) مراجعه نمایند. و در اخر کار نتیجه­ی نهایی از طریق حساب کاربری آنلاین به متقاضی اعلام می­گردد.

ï درخواست حضوری: درخواست حضوری وقت سفارت کانادا یک روش سنتی است که باید تمامی مدارک به‌صورت کاغذی به سفارت ارائه شود و مسلما زمان بیش‌تری صرف خواهد شد. همان­طور که می­دانید کانادا کنسول‌گری در تهران ندارد، بنابراین متقاضیان باید برای انجام تمامی مراحل اخذ ویزای توریستی کانادا، درخواست ویزای مولتی کانادا و … به یکی از کشورهای ترکیه (شهرهای آنکارا، استانبول) و یا امارات متحده‌ی عربی (شهر دبی) مراجعه کنند.

نکته: توجه داشته باشید مدارک‌ لازم را باید به صورت کامل و بی‌نقض ارائه نمایید.

چگونه از سفارت کانادا وقت فوری بگیریم ؟

وقت فوری سفارت کانادا این امکان را به شما می‎دهد تا در کمترین زمان ممکن وارد سفارت کانادا شود.  در واقع در این روش متقاضی پس از اینکه مراحل اولیه مانند تهیه و ارائه مدارک، ایجاد حساب کاربری و… را پشت سرگذاشت؛ ۳۰ روز بعد جهت انگشت‎نگاری باید به یکی از کشورهای همسایه که خدمات ویزا کانادا را برای ایرانیان انجام می‎دهند مراجعه کند.  مسلما وقت فوری سفارت کانادا ا هزینه بیشتری برای شما دارد اما در عوض از اتلاف وقت شما جلوگیری می‎کند.

وقت سفارت کانادا

نکات مهم گرفتن وقت سفارت کانادا را با شما مرور می­کنیم

  • درخواست وقت سفارت کانادا به صورت آنلاین بوده و تمام مدارک ترجمه شده باید در وب‌سایت‌ کنسول‌گری کانادا بارگذاری شوند؛ بر این اساس پیش از تکمیل مدارک لازم است که حتما از صحت و اهمیت آن‌ها مطلع باشید.
  • مطابق قوانین جدید و سخت­گیرانه ورود به کانادا، حضور فرد برای انگشت نگاری الزامی‌ست.
  • افراد زیر ۱۴ سال و بالای ۸۰ سال به انگشت‌نگاری احتیاج ندارند
  • دقت کنید که چنانچه طی این فرصت نتوانید به دفتر انگشت‌نگاری (VAC) کشور مورد نظر مراجعه کنید، درخواست شما خودبه‌خود لغو خواهد شد.
  • انگشت­نگاری در دفتر VAC (visa application center) صورت می‌گیرد و این مرحله قطعا پس از بارگذاری مدارک و پرداخت هزینه‌ها خواهد بود.
  • مراحل رسیدگی به پرونده‌ها از ۴ هفته تا ۶ ماه به طول می‌انجامد و لازم است که سریع اقدامات لازم را برای سفر به موقع صورت دهید.
  • تنها راه پیگیری ویزای در دست اقدام، Tracking ID است که پس از تحویل مدارک به سفارت‌خانه مربوطه قابل دسترسی‌ست.
  • پس از اعلام صدور ویزا، مسافرین کانادا ملزم به دریافت ویزاها از همان دفتر VAC که در آن ثبت‌نام کرده‌اند، می‌باشند.
مطالب بیشتر بخوانید
ویزای هلند

آدرس­­ سفارت­های نزدیک به ایران

آدرس سفارت کانادا در دبی

Canada Visa Application Centre

VFS (GCC) LLC,

آدرس سفارت کانادا در استانبول

Office MO2, Mezzanine Floor, Silver Wave Building,(Union National bank) Mina Road, Abu Dhabi

آدرس: ۲۰۹ Buyukdere Caddesi

Tekfen tower- 16th floor

Levent 4, Istanbul

۳۴۳۹۴ Turkey

آدرس سفارت کانادا در آنکارا

آدرسImmigration Section

Cinnah Caddesi 58

۰۶۶۹۰ Cankaya

Ankara

Turkey

آدرس سفارت کانادا در ابوظبی

Canada Visa Application Centre VFS (GCC) LLC, Office MO2, Mezzanine Floor, Silver Wave Building, Mina Road, Abu Dhabi

وقت سفارت کانادا

مدارک لازم جهت ارائه به سفارت کانادا :

لیست مدارک ویزای کانادا به شرح زیر است:

  • اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام کلیه پاسپورت‌های قدیمی که در آن‌ها ویزا درج شده است.
  • یک قطعه عکس جدید ۵*۴٫۵ زنگی با زمینه سفید
  • ترجمه شناسنامه و کارت ملی
  • ترجمه سند ازدواج در صورت هم سفر بودن با همسر
  • ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل در صورت همراهی فرزندان
  • تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه
  • مدارک مالی، شامل نامه تمکن بانک به انگلیسی و ممهور به مهر امور بین‌الملل بانک به همراه گردش چهار ماهه‌ی حساب که نشان‌دهنده میزان درآمد ماهیانه متقاضی باشد. در صورتی که گواهی سپرده بلند مدت، گواهی خرید اوراق یا سهام بهادار، سند اتومبیل و اجاره‌نامه نیز دارید ارائه دهید. (مدت اعتبارنامه تمکن مالی و ریز پرینت ۴ ماه آخر یک ماه است)
  • ترجمه اسناد ملکی
  • مدارک شغلی برای کارمندان: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر، مدت زمان مشخص شده با مرخصی)، ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه لیست بیمه دو ماه آخر، ترجمه حکم کارگزینی.
  • دعوت‌نامه: شامل مشخصات کامل دعوت‌کننده و متقاضی، آدرس و تلفن، مدت زمان اقامت و هرگونه موارد دیگر دعوت‌نامه پس از تنظیم باید به مهر و امضای دفتر ثبت (Notary Public) برسد.
  • مدارک دعوت‌کننده: ارائه کارت شهروندی (Canadian Citizenship Card)، پاسپورت کانادایی، شناسنامه کانادایی (Canadian Birth Certificate)، یا کارت اقامت (PR CARD) از سوی فرد دعوت‌کننده الزامی است. همچنین سایر مدارک فرد دعوت‌کننده شامل، گواهی اشتغال به کار، نامه بانک، برگه‌های مالیاتی (Notice of Assessment) و فرم‌های T4 و T1 تأثیر بسیار زیادی در روند نتیجه درخواست ویزای فرد دعوت شونده دارند. (فرم‌های T4 و T1 برگه‌های مالیاتی پرداخت شده توسط شخص دعوت‌کننده در کشور کانادا است.)
  • در صورت نداشتن دعوت‌نامه، ارائه رزرو هتل و شرح برنامه سفر به همراه رزرو بلیط رفت و برگشت کانادا الزامی است.
مطالب بیشتر بخوانید
برای تور اروپا برنامه دارید؟ هنوز مقصدتان را انتخاب نکردید؟

در سخن آخر آریا سفر نکات بسیار مهم گرفتن وقت سفارت کانادا و ویزای تحصیلی کانادابا شما درمیان می­گذارد

  • سابقه سفر به کانادا یکی از بهترین پارامترهاست و در صورت برخورداری از آن نصف راه ویزای کانادا را حتی در شرایط حال حاضر رفته‌اید
  • مدارک کاری هم می‌تواند در گرفتن وقت سفارت کانادا تأثیر به سزایی داشته باشد
  • تمکن مناسب مالی و کاری: قطعا هدف کشورهایی همانند کانادا در صنعت گردشگری، جذب سرمایه است و وضعیت ضعیف مالی و گردش حساب بانکی، از مهم‌ترین عوامل رد ویزای کاناداست.

برای این که موفق به اخذ ویزای این کشور شوید کافی است تا پایان راه با مشاوران آریا سفر همراه باشید.


  تبلیغات   

                        | لمینت دندان |   کامپوزیت دندان | ایمپلنت | ارتودنسی |


در حال ارسال
نظرات کاربر
( رای)
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Load More In رپورتاژ آگهی

دیدگاه خود را ثبت کنید