خرید بلیط هواپیما

ویزای ترکمنستان

در این مطلب از دسته مقالات راهنمای ویزای کشورها به سراغ کشور ترکمنستان می رویم تا به معرفی و بررسی ویزای ترکمنستان بپردازیم. در ادامه با تاپ تراول همراه باشید…

خرید تور

ترکمنستان یکی از کشورهای همسایه شمالی کشورمان است که از جاذبه های توریستی فروانی برخوردار است و گفت و گو با مردم خونگرم این کشور، خالی از لطف نیست. اما باید بدانید که قبل از برنامه ریزی برای سفر به این کشور زیبا نیاز به اخذ ویزای ترکمنستان دارید. به همین منظور ما در این مطلب قصد داریم تا در مورد شرایط و نحوه گرفتن ویزای ترکمنستان اطلاعاتی ارائه دهیم تا در صورت نیاز از آن استفاده کنید.

ویزای ترکمنستان
ویزای ترکمنستان

نکاتی در مورد انواع ویزای ترکمنستان

  • پس از ورود باید در پاسگاه پلیس در ترکمنستان رجیستر شوید .
  • شما می توانید به طور زمینی از دو مرز باجگیران و اینچه برون وارد کشور ترکمنستان شوید .
  • مدت زمان لازم برای صدور روادید ترکمنستان به صورت عادی ۲۰ روز کاری می‌باشد.
  • مدت زمان لازم برای صدور روادید ترکمنستان به صورت فوری ۱۵ روز کاری می‌باشد.
  • ترکمنستان برای بسیاری از کشورها داشتن دعوتنامه را الزامی میداند و در صورت صدور روادید اعتبار آن ۳۰ روزه و یکبار ورود صادر خواهد کرد.
  • ترکمنستان تنها کشوری است که شرایط سختی را برای صدور ویزا داشته و برای سفر به آن اجباری بودن گرفتن راهنمای تور الزامی است.
  • درخواست روادید میتواند به صورت شخصی و از طریق نزدیکترین دفتر کنسولگری این کشور انجام شود.
  • چنانچه در شهر یا محل اقامت شما سفارت این کشور وجود ندارد باید به نزدیکترین و معتبرترین دفتر آژانس مسافرتی هواپیمایی مراجعه نمایید تا اقدامات لازم را برای شما انجام دهند.
  • در حالت کلی روادید ترکمنستان در شهر عشق آباد اعتبار دارد اما اگر تمایل دارید تا به شهرهای دیگر هم سفر کنید، نام آن‌ها را در فرم مربوطه بنویسید. لازم بذکر است که نام شهرهایی که قصد سفر به آن‌ها را دارید در ویزای شما ذکر خواهد شد.
  • تمامی ویزاهای صادر شده دارای تاریخ دقیق ورود و خروج هستند، پس در برنامه ریزی سفر خود بسیار دقت به خرج دهید.
  • در فرم تقاضای روادید ترکمنستان لازم است که مرز ورود را مشخص نمایید.
  • ویزای توریستی ترکمنستان براساس تاریخ صدور بلیط صادر خواهد شد.
مطالب بیشتر بخوانید
بزرگ ترین مشکل سفر به ایتالیا چیست ؟

مدارک ویزای ترکمنستان

  1. تکمیل فرم درخواست ویزای ترکمنستان (دانلود کنید)
  2. اصل گذرنامه به همراه حداقل ۷ ماه اعتبار
  3. دو قطعه عکس ۶×۵ رنگی سفید به شکل تمام رخ (عکس باید به تازگی گرفته شده باشد و با چهره فعلی شما کاملا تطابق داشته باشد).
  4. اصل بلیط رفت و برگشت هواپیما تایید شده
  5. رزرو قطعی هتل در عشق آباد از کارگزار رسمی ترکمنستان (رزرو از سایت com مورد تایید نیست مگر به تشخیص کارشناس)
  6. در صورتی که قبلا ویزای این کشور را داشته اید،حتما کپی آن ارسال شود.

قیمت و هزینه دریافت ویزای ترکمنستان

با توجه به تغییرات زیاد در هزینه دریافت ویزا جهت کسب اطلاع در مورد قیمت و هزینه ها از طریق راه های ارتباطی سایت با کارشناسان ما در تماس باشید .

728 90 - ویزای ترکمنستان

   تبلیغات    

            | بلیط هواپیما در طاهاگشت |


 
779626 000 dv2045466 - ویزای ترکمنستان
ویزای ترکمنستان

انواع ویزای ترکمنستان

  • ویزای خصوصی ترکنستان
  • ویزای تجاری ترکنستان
  • ویزای تحصیلی ترکنستان
  • ویزای توریستی عادی ترکنستان
  • ویزای توریستی ترکنستان نیمه فوری
  • ویزای توریستی ترکنستان فوری

آدرس سفارت ترکمنستان در ایران

  • آدرس سفارت ترکمنستان در تهران : خیابان لواسانی (فرمانیه) ، خیابان وطن‌پور ، خیابان براتی ، پلاک ۳۴
  • تلفن سفارت ترکمنستان : ۲۲۲۰۶۷۳۱-۰۲۱
  • فکس: ۲۲۲۰۶۷۳۲-۰۲۱
  • سایت سفارت ترکمنستان : iran.tmembassy.gov.tm
  • ایمیل: iran_mfa@online.tm
  • ساعت و روز کاری : روزهای یکشنبه، دوشنبه، سه‌شنبه، چهارشنبه از ساعت ۹ تا ۱۶

سفارت ترکمنستان در مشهد

  • آدرس سفارت ترکمنستان در مشهد : میدان ده دی ، خیابان امام خمینی ، امام خمینی ۲۲ ، پلاک ۳۴
  • تلفن: ۸۵۴۷۰۷۳-۰۵۱ / ۸۵۴۷۰۶۶-۰۵۱
  • فکس: ۸۵۹۹۹۴۰-۰۲۱
  • روز و ساعت کاری: شنبه، دوشنبه، سه‌شنبه، چهارشنبه، پنچ‌شنبه از ساعت ۸:۳۰ صبح الی ۱۲:۰۰ بعدازظهر
مطالب بیشتر بخوانید
حمل و نقل عمومی باتومی گرجستان

  تبلیغات   

                        | لمینت دندان |   کامپوزیت دندان | ایمپلنت | ارتودنسی |


در حال ارسال
نظرات کاربر
( رای)
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Load More In راهنمای سفر

دیدگاه خود را ثبت کنید