ویزای جمهوری چک

در این مطلب از مجموعه مطلب دسته بندی راهنمای ویزای کشورها به سراغ کشور جمهوری چک خواهیم رفت تا به معرفی و بررسی جامع ویزای جمهوری چک بپردازیم. همچنین در نظر داشته باشید که می توانید ویزای شنگن جمهوری چک نیز درخواست کنید. در ادامه با تاپ تراول همراه باشید…


  تبلیغات   

                 ویزای کانادا تضمینی   |   ویزای کانادا    |  بلیط هواپیما ارزان


جمهوری چک کشوری واقع در اروپای مرکزی و یکی از اعضای اتحادیه اروپا است.  از سال ۲۰۰۷ وقتی که کشور بلژیک به عنوان یک کشور عضو اتحادیه اروپا و همچنین به عضویت منطقه شنگن درآمد درخواست ویزای شنگن جمهوری چک امکان پذیر شد. شما می توانید برای سفر به کشور جمهوری چک نسبت به اینکه قصد سفرتان، تحصیل یا کار یا … است ویزای جمهوری چک را اخذ کنید. طبق آمار: در سال ۲۰۱۴، بلژیک در مجموع ۵۰۶,۵۹۷ ویزای شنگن را صادر کرده است. در ادامه به معرفی کامل و بررسی شرایط اخذ ویزای جمهوری چک خواهیم پرداخت.

مدارک مورد نیاز ویزای جمهوری چک

  • وجه ویزا که باید فقط به یورو پرداخت شود.
  • رزرواسیون سفر مطابق با تعداد روزهای بیمه مسافرتی و هتل
  • کپی و پرینت از گردش های مالی ۳ ماه گذشته حساب های جاری فرد
  • گواهی محل اقامت و گواهی تمکن مالی در زمان دیدار از کشورهای عضو
  • پاسپورت ایرانی با اعتبار حداقل سه ماه پس از انقضای ویزا  و ۲ صفحه خالی، کپی صفحه ی اول، کپی ویزا های قبلی و مهرها. ارائه گذرنامه (های) پیشین پیشنهاد می شود.
  • فرم تکمیل شده، تایپ شده و امضا شده توسط متقاضی (در موارد کودکان زیر ۱۵ سال امضای یکی از والدین قابل قبول است). فرم تقاضای ویزا از این لینک (فرمت pdf) قابل دریافت است. فرم مذکور به همراه سایر مدارک باید شخصا توسط خود متقاضی ارائه شود.
  • یک قطعه عکس ۶ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید از چهره متقاضی که به تازگی گرفته شده باشد و با چسب (مایع) به فرم تقاضا چسبانده شود (لطفا عکس را به فرم منگنه نکنید).
  • بیمه پزشکی مسافرت که برای کل مدت اقامت در منطقه شینگن معتبر باشد. در صورت تقاضای ویزای چندبار ورود (مولتی)، بیمه نیز باید مولتی بوده و به همراه کپی ارائه شود.
  • تایید اقامت یا پوشش هزینه ها توسط شخص حقیقی یا حقوقی دعوت کننده (اصل دعوت نامه از اداره مهاجرت جمهوری چک – رسماً توسط پلیس مهاجرت جمهوری چک مهر و امضا شده باشد.)

نکته : اگر شامل هرکدام از گزینه های زیر میشوید،مدارک زیر را نیز ارسال کنید.

در صورتی که شاغل هستید :

  • قرارداد استخدام یا گواهی اشتغال به کار
  • گردش بانکی ۶ ماه گذشته
  • اجازه کارفرما
  • فرم بازپرداخت مالیات بر درآمد (ITR) یا گواهی مالیات بر درآمد که در منبع حقوق و دستمزد محاسبه شده است.

در صورتی که صاحب کسب و کار هستید :

  • جواز کسب
  • گردش ۶ ماه گذشته از حساب کمپانی یا کسب و کار خود
  • مالیات بر درآمد (ITR)

در صورتی که محصل هستید:

  • مدارک ثبت نام
  • گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه با مدرسه

در صورتی که بازنشسته هستید :

گواهی بازنشستگی

نکته :  کلیه مدارک اصلی به زبان فارسی باید توسط مترجم رسمی به زبان انگلیسی یا چکی ترجمه شود. مهر وزارت امور خارجه یا وزارت دادگستری مورد نیاز نیست.

نکته : فرم درخواست ویزای جمهوری چک باید همراه با بقیه مدارک اجباری فوق الذکر باشد و شخصا در سفارت یا توسط نماینده خود ارائه شود.جدا از مستندات کلی مورد نیاز، شما باید بسته به هدف درخواست ویزای جمهوری چک اسناد دیگری نیز ارائه دهید که میتوانید با کارگزار خود این موضوع را بررسی کنید.

ویزای جمهوری چک
ویزای جمهوری چک

مدارک مورد نیاز برای انواع ویزای جمهوری چک

ویزای توریستی جمهوری چک

  • دعوت نامه با آدرس و شماره تلفن از طرف اعضای خانواده یا حامی مالی – در صورت امکان
  • گردش مالی ۶ ماه گذشته
  • کپی پاسپورت

ویزای تجاری جمهوری چک

  • دعوت نامه از یک کمپانی در جمهوری چک که شما بازدید می کنید و آدرس دقیق آنها همراه با تاریخ بازدید.
  • یک گواهینامه از کارفرمای خود که اجازه سفر شما را می دهد.
  • در صورتی که روابط تجاری قبلی بین دو کمپانی وجود داشته باشد، اثبات چنین رویدادهایی باید ارائه شود.
  • گردش مالی ۶ ماه گذشته
  • مجوز یا تائیدیه از اتحادیه یا صنف مرتبط به کمپانی خود
  • مجوز تجاری
  • اسناد مشارکت
  • با توجه به هزینه های متقاضی در هنگام اقامت در منطقه شنگن، یا کارفرما یا کمپانی شریک باید پوشش هزینه های مربوط را در نامه یا دعوت نامه باید اعلام کند.

ویزای جمهوری چک برای ورزشکاران،بازیگران و اهداف فرهنگی

  • نامه دعوت از مقامات ذیربط با جزئیات مربوط به ماهیت رویدادها یا فعالیت ها – هدف بازدید، پوشش هزینه
  • نام متقاضیان (اعضای خدمه)
  • مدت اقامت
  • مدارک سفر

ویزای جمهوری چک برای اهداف پزشکی

  • یک گزارش پزشکی محلی
  • یک گواهی پزشکی از بیمارستان یا پزشک در جمهوری چک، تایید تاریخ ملاقات شما و وضعیت پزشکی شما
  • رسید پرداخت از هزینه های پزشکی

ویزای جمهوری چک برای اعضای نمایندگی های رسمی

  • کپی دعوتنامه از کمپانی
  • مدارک شناسایی
  • هدف سفر (مذاکرات، جلسات، رویدادها توسط سازمان های بین دولتی، مشاوره)
  • مدت اقامت
  • محل اقامت

ویزای جمهوری چک برای تحصیل، آموزش، پژوهش، و یا سایر اهداف کارآموزی

  • یک گواهی ثبت نام که امکان حضور در دوره ها را فراهم می کند.
  • گواهی تکمیل و یا دوره های مربوطه
  • حمایت مالی

ویزای جمهوری برای همسر / شوهر یا شهروند جمهوری چک

  • اثبات شهروندی جمهوری چک (کارت شناسنامه یا کارت کنسولی یا صدور گواهینامه ملیت جمهوری چک یا سفارش ملکیت)
  • گواهی ازدواج جمهوری چک
  • رکورد خانوادگی جمهوری چک

ویزای ترانزیت فرودگاهی جمهوری چک

  • ویزا یا نوع دیگری از مجوز ورود در کشور ترانزیت
  • کپی از ویزای معتبر مقصد نهایی

ویزای جمهوری چک برای کودکان زیر یک سال

  • اثبات درآمد منظم والدین (قرارداد کار با درآمد ماهیانه مشخص شده یا یک صورت حساب بانکی یا مجوز کسب و کار)
  • اجازه و اسناد رسمی از طرف والدین (رضایت سفر پدر و مادر)
  • در صورتی که یکی از والدین در کشور دیگری زندگی کند – مجوز سفر پدر و مادر خود را تأیید می کند

نکته : هنگام درخواست در سفارتخانه / کنسولگری جمهوری چک در کشور اصلی، سرپرست یا والدین باید همراه فرزندان زیر سن آنها باشد.

مراحل درخواست ویزای توریستی جمهوری چک

برای درخواست ویزای توریستی جمهوری چک ، قبل از هر چیز باید وقت سفارت چک را دریافت کنید. برای گرفتن وقت سفارت جمهوری چک، لازم است طبق توضیحات سایت این سفارت، ایمیلی حاوی اطلاعات زیر، به آدرس ایمیل گرفتن وقت سفارت جمهوری چک ارسال کنید:

  • نام و نام خانوادگی
  • نوع ویزای درخواستی
  • هدف سفر و مدت زمان اقامت (از … تا …)
  • شماره تماس

نکاتی برای گرفتن وقت سفارت جمهوری چک

سفارت چک اکیدا توصیه می کند به همراه ایمیل ارسالی خود، کپی پاسپورت، فرم های درخواست ویزا یا مدارک دیگری را ارسال نکنید. تمامی مدارک درخواست ویزای جمهوری چک باید در روز تعیین شده به سفارت تحویل داده شوند.

همچنین طبق توصیه این سفارت، لازم است حداقل ۶ هفته قبل از سفر خود به این کشور، برای دریافت وقت سفارت چک اقدام کنید. همچنین در صورتی که سفر شما قبل یا در فصل پر گردشگر (های سیزن) است – یعنی در تابستان یا تعطیلات نوروز – باید دو ماه زودتر برای گرفتن وقت سفارت جمهوری چک اقدام کنید.

از ساعت ۹ الی ۹:۳۰، افرادی با شرایط زیر در الویت هستند:

  • متقاضیانی که پس از تحویل مدارک اولیه، مدارک ناقص خود را آورده باشند. مدارک ناقص باید ظرف مدت یک روز از تاریخ تحویل فرم ها، داخل صندوق مشخص شده انداخته شوند.
  • متقاضیانی که در مرحله تصمیم نهایی برای صدور یا عدم اعطای ویزا هستند.
ویزای جمهوری چک
ویزای جمهوری چک

هزینه های ویزای جمهوری چک

مبالغ درخواست ویزا می بایست به یورو پرداخت گردد ( اسکناس ۵۰۰ یورویی قابل قبول نمی باشد).

  • اقامت کوتاه مدت : ۶۰ یورو
  • کودکان (۶ الی ۱۲ سال) ۳۵ یورو
  • اقامت بلند مدت : ۱۸۰ یورو
  • رایگان : وقت ملاقات و فرم های درخواست ویزای جمهوری چک رایگان می باشند.

 

ساعات کاری سفارت جمهوری چک

سفارت جمهوری چک روزهای یکشنبه تا پنج شنبه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۶:۳۰ آماده ارائه خدمات به مراجعین است.

بخش کنسولی سفارت جمهوری چک

برای ارتباط با بخش کنسولی سفارت جمهوری چک می توانید از آدرس ایمیل زیر استفاده کنید. همچنین بخش کنسولی سفارت چک روزهای یکشنبه تا پنج شنبه از ساعت ۹:۰۰ تا ۱۲:۰۰ آماده ارائه خدمات به مراجعین است.

consulate_tehran@mzv.cz


تبلیغات   

           رزرو هتل های مشهد | رزرو هتل های تهران | رزرو هتل های کیش | خرید بلیط هواپیما ارزان | رزرو هتل آنلاین


در حال ارسال
نظرات کاربر
0 (0 رای)
Load More In راهنمای سفر

دیدگاه خود را ثبت کنید