خرید بلیط هواپیما

ویزای سنگاپور

در این مقاله از مجموعه مقالات راهنمای ویزای کشورها به سراغ کشور سنگاپور می رویم. در ادامه ی این مطلب به معرفی و بررسی ویزای سنگاپور خواهیم پرداخت. در ادامه با تاپ تراول همراه باشید…

مالزی 728.90 - ویزای سنگاپور


  تبلیغات   

                        | بلیط هواپیما در طاهاگشت |


سنگاپور، نام کشور با جاذبه های فراتر از منحصر به فرد و دیدنی است که به دلیل رشد روز افزون خود در زمینه مختلف مانند :تجارت، تحصیل، توریسم و …. هر ساله اتباع خارجی از کشورهای مختلف را میزبانی می کند و افراد زیادی به این کشور سفر می کنند. به همین منظور خوب است بدانید که برای سفر به این کشور، نیاز به داشتن ویزای سنگاپور است. حالا مجله گردشگری تاپ تراول قصد دارد شما را با انواع ویزای این کشور و مدارک لازم جهت اخذ ویزای سنگاپور و تمام مواردی که باید در مورد آن ها مطلع باشید را مطرح کند.

انواع ویزای سنگاپور

  • ویزای توریستی سنگاپور
  • ویزای تحصیلی سنگاپور
  • ویزای کار سنگاپور

 مدارک لازم برای اخذ ویزای سنگاپور

  1. اسکن رنگی عکس ( نمونه پاسپورت نباشد )
  2. عکس پاسپورت(حداقل ۷ ماه اعتبار داشته باشد و دارای امضا باشد.)
  3. واچر هتل
  4. رزرو بلیت
  5. تکمیل فرم ویزا
ویزای سنگاپور
ویزای سنگاپور

صدور ویزا چقدر زمان میبرد؟

بسته به نوع ویزا دارد.اما برای ویزاهای توریستی معمولا بین ۱۰ تا ۱۵ روز زمان نیاز است.

چه کشورهایی برای ورود به سنگاپور نیاز به ویزا دارند؟

خارجی هایی که گذرنامه صادر شده توسط کشورهای زیر را دارند به ویزا نیاز دارند تا وارد سنگاپور شوند:

  • افغانستان،آذربایجان،بلاروس
  • گرجستان،قزاقستان،قرقیزستان،مولداوی
  • روسیه،تاجیکستان،ترکمنستان،اوکراین،ازبکستان
  • هند،ایران،مصر،عراق،اردن،لیبی،مراکش،میانمار،چین
  • عربستان سعودی،سومالی،سودان،سوریه،تانزانیا،یمن،پاکستان
مطالب بیشتر بخوانید
مراکز خرید مراکش - لذت خرید در سیتی مل و... مراکش

لازم به ذکر است که افرادی که به خاطر مسائل دیپلماتیک قصد سفر به این کشور را دارند،نیاز به اخذ ویزا ندارند.

روش های درخواست ویزا برای ایرانیان

۲ روش برای درخواست ویزا برای ایرانیان وجود دارد:

۱.درخواست آنلاین ویزا

به منظور درخواست ویزای آنلاین سنگاپور،باید به وب سایت singaporevisaonline.sg مراجعه کنید و با طی کردن مراحل،نسبت به اخذ ویزا اقدام کنید.اگر به اینترنت دسترسی داشته باشید،میتوانید از سراسر جهان اینکار را ظرف ۵ تا ۱۰ دقیقه انجام دهید.این روش بسیار سریع و راحت است.و نیازی به ارسال پاسپورت و مدارک به آژانس مسافرتی به منظور اخذ ویزا نیست.

۲.درخواست ویزا از سفارت سنگاپور

به این منظور،باید با همراه داشتن مدارک ذکر شده،به سفارت سنگاپور مراجعه کرده و یا با ارسال مدارک فوق برای یکی از آژانس های معتبر،نسبت به اخذ ویزای لیبل دار سنگاپور اقدام کنید.اما از آنجایی که این کشور در ایران سفارت ندارد،گزینه دوم منتفی است.

نکته : در حال حاضر در کشور ایران،این ویزا فقط به صورت الکترونیکی صادر میشود.


  تبلیغات   

                        | لمینت دندان |   کامپوزیت دندان | ایمپلنت دندان | ارتودنسی |


در حال ارسال
نظرات کاربر
( رای)
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Load More In راهنمای سفر

دیدگاه خود را ثبت کنید