خرید بلیط هواپیما

آش دوغ

در این مقاله از وب سایت گردشگری تاپ تراول شما را با آش دوغ ، غذای اصیل اردبیل آشنا خواهیم کرد . در ادامه ممطلب همراه ما باشید.

آش دوغ یکی از انواع آش های سنتی و قدیمی ایرانی است که مانند آش رشته و آش جو در میان ایرانیان از اهمیت زیادی برخوردار است. این آش خوشمزه را در شهرهای مختلف کشورمان با مواد و روش های متفاوتی طبخ می کنند.آش دوغ را تقریبا در همه شهرهای ایرانی می توانید پیدا کنید البته شهرهایی هستند که آش دوغ شان معروف تر و شناخته شده تر است ، از این شهرها می توان به سرعین ، تبریز ، اردبیل ، شیراز ، ارومیه ، رشت ، مازندران و گردنه حیران اشاره کرد. یکی از غذاهای سنتی استان اردبیل که اتفاقا از جمله پرطرفدارترین غذاها برای سحر و افطار ماه مبارک رمضان هم محسوب می‌شود آش دوغ اصیل اردبیل است.در اینجا قصد داریم طرز تهیه آش دوغ اردبیلی اصیل را به شما آموزش دهیم که بسیار خوش‌عطر و طعم است و با نزدیک‌شدن به فصل سرما، خوردن آن خالی از لطف نیست.


   تبلیغات    

            | بلیط هواپیما در طاهاگشت |


آش دوغ

مواد لازم برای تهیه آش دوغ

  • دوغ: ۲ لیتر
  • ماست: ۲ لیتر
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • برنج: ۱ پیمانه
  • نخود خام: ۲/۳ پیمانه
  • تره و گشنیز: ۵۰۰ گرم
  • نمک وفلفل به مقدار لازم
  • سیر 2-3 حبهآش دوغ

مراحل تهیه آش

در ابتدا نخود را با مقدار کافی آب بپزید .

نکته‌ی مهم برای تهیه این آش این هست که سعی کنید تا دوغ و ماست در حین پخت نبرد به همین علت در ابتدا ماست را با همزن دستی بزنید تا کاملا باز و یکنواخت شود سپس دوغ را به ماست اضافه کرده و دوباره با همزن دستی بزنید تا مخلوط یکنواخت شود.

تخفیفان

سپس تخم مرغ را داخل مخلوط ریخنه و دوباره با همزن دستی بزنید تا تخم مرغ کاملا حل شود. تخم مرغ به نبریدن مایه در هنگام پخت کمک میکند.

مطالب بیشتر بخوانید
غذاهای محلی کیش

مایه آش را روی حرارت زیاد بگذارید و برنجی که شسته اید را اضافه کنید و به صورت مداوم هم بزنید تا از بریدن ماست و دوغ جلوگیری کنید.باید به هم زدن مداوم ادامه بدهید تا مایه به جوش بیاید و شروع به  قل زدن کند.

در این مرحله سبزی که نه خیلی ریز و نه خیلی درشت خرد کردید را اضافه کنید و حرارت را کمتر کنید . دیگر احتیاجی نیست آش را مداوم هم بزنید فقط گاهی هم بزنید تا ته نگیرد.

وقتی سبزی آش پخت نخود پخته را اضافه کنید و به مقدار کافی نمک و فلفل سپس سیر رنده‌شده را نیز اضافه کرده و شعله گاز را کم کنید تا آش خیلی آرام بجوشد.

در صورتی که ترجیح دهید آش کوفته قل قلی داشته باشد میتوانید کوفته ها را با ترکیب گوشت چرخی و پیاز رنده شده و نمک آماده و سرخ کنید و در انتها با آش سرو کنید.

آش دوغ



   تبلیغات    

                 تور کیش


Load More In غذاهای ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *