لیدوما تریپ

آش شیر اردبیل

اردبیل یکی از شهرهای بسیار دیدنی و محبوب میان گردشگران است که در شمال غرب کشور قرار گرفته است. در این مقاله از معرفی غذاهای محلی ایران می خواهیم به این شهر برویم تا یکی از غذاهای محلی بسیار لذیذ این شهر به نام آش شیر اردبیل را به شما معرفی کنیم. در ادامه با تاپ تراول همراه باشید…

در استان اردبیل شما تنوع زیادی را در غذاهایی مانند آش و دیگر غذاهای آبکی مشاهده می کنید. غذاهایی مقوی، سالم و در عین حال لذیذ و خوش‌عطر که هر انسانی را جذب خود می کند. آش شیر یکی دیگر از غذاهای سنتی و بومی بسیار پر طرفدار استان اردبیل است. البته آش‌‌ شیر در مناطق دیگری از کشور از جمله استان آذربایجان شرقی و شهرستان تبریز نیز به عنوان غذای بومی و سنتی محسوب می شود و از طرفداران بسیاری برخوردار است. قطعا کلسیم موجود در شیر برای سلامت استخوان‌های بدن لازم و ضروری است که می توان با میل کردن این آش خوشمزه به این مهم دست یافت. آشپزهای استان اردبیل با استفاده از شیر، گندم پوست‌شده، نخود، نمک، فلفل، گردو، کشمش و بادام به طبخ این غذای سنتی و بومی می‌پردازند. البته برخی از مادران هنرمند استان اردبیل با توجه به ذائقه‌ی افراد خانواده، مواد اولیه‌ی ترکیبی را اضافه یا حذف می نمایند.

آش شیر اردبیل
آش شیر اردبیل

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

شیر: یک لیتر

گندم پوست کنده: 300 گرم

مطالب بیشتر بخوانید
ویزای ایسلند

نخود: 60 گرم

نمک و فلفل: به میزان لازم

کشمش بی‌‏دانه، گردو، بادام: جهت تزیین

آش شیر اردبیل
آش شیر اردبیل

طرز تهیه:

گندم را از شب قبل خیس کنید و با یک لیتر آب به همراه نخود روی حرارت قرار دهید تا زمانی که نخود پخته شود و گندم کاملاً لعاب‌دار شود.

سپس کمی نمک اضافه کنید تا زمانی که آب حبوبات کشیده شود.

در این زمان شیر را بیفزایید و شعله را ملایم کنید تا آش غلیظ شود.

در پایان، آش را در ظرف کشیده روی آن مقدار قابل توجهی کشمش شسته شده و گردو و بادام بریزید.

در کنار این آش معمولاً فالوده‌ی خانگی سرو می‏‌شود.



   تبلیغات    

                 تور کیش


Load More In ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *