تجربه ای لوکس از   تور استانبول  همراه با ایوار
آذربایجان شرقی, ایران, سوغاتی

باسلوق و سجوق یکی از سوغات خوشمزه شهر مراغه 

اجاره ماشین در دبی
تور ترکیه سلام پرواز تور لحظه آخری

باسلوق و سجوق

در این مقاله از معرفی سوغات مراغه شما را با یکی از شیرینی ها خوشمزه این شهر بنام باسلوق و سجوق به همراه طرز تهیه آن آشنا خواهیم کرد در ادامه با مجله سفر و گردشگری تاپ تراول همراه باشید

شهر مراغه از توابع استان آذربایجان شرقی  می باشد که به دلیل  موقعیت جغرافیایی مناسب و قرار گیری در منطقه ای سرسبز کنار دامنه کوه سهند دارای شرایط خوبی برای تولید برخی از سوغات است. که در این مقاله شما را با شیرنی باسلوق و سجوق آشنا خواهیم کرد

باسلوق و سجوق

در شهر مراغه شیرینی های مختلف و خوشمزه فراوانی تهیه و تولید می شود. یکی از این موارد نوعی شیرینی خوش طعم که با شیره انگور تهیه می شود ،  باسلوق و سجوق است. این شیرینی ها به صورت سنتی در کارگاه های شیرینی پزی  پخته می شوند و بعد از بسته بندی  در بازارهای شهر مراغه  به عنوان سوغات به مردم فروخته می شود. از سایر شیرینی های خوشمزه مراغه می توان به قرابیه ها و لوزینه ها  اشاره کرد. این دو نوع نیز از مغز گردو و بادام  تهیه می گردند. البته این دو را می توان در سایر مناطق آذربایجان نیز تهیه کرد ولی هم چنان  زینب بخش بازارهای مراغه هستند.


 لیدوما    

             | اجاره ویلا در رامسر | اجاره سوئیت در کیش


اقامتگاه بوم گردی

باسلوق و سجوق

طرز تهیه باسلوق

در اصل برای طرز تهیه باسلوق از شیره انگور استفاده می شود اما می توان شکر را جایگزین شیره انگور یا همان دوشاب نمود.

مواد لازم برای تهیه باسلوق برای 4 نفر

  • نشاسته : 100 گرم
  • گلاب : نصف لیوان
  • پودر نارگیل : 150 گرم
  • مغز گردو : 100 گرم
  • شکر : 200 گرم
  • روغن مایع : یک قاشق چای خوری
  • آب سرد : دو لیوان

روش تهیه باسلوق

  • داخل یک قابلمه نچسب تفلون ، نشاسته را با آب سرد حل کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نشاسته حل شود و گلوله گلوله نشود.سعی کنید برای هم زدن نشاسته از کفگیر یا قاشق چوبی استفاده کنید.
  • بعد از حل شدن نشاسته ، شکر ، گلاب و روغن را به آن اضافه کنید و مرتبا هم بزنید تا مایع کاملا غلیظ شود و به صورت خمیر در وسط ظرف بماند.
  • سپس آن را از روی حرارت بردارید و مغز گردو را به آن اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید تا مایه باسلوق سرد شود.
  • بعد از سرد شدن ، آن را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.
  • سپس دست خود را کمی چرب کنید و مایع خمیری شکل باسلوق را بعد از یک ساعت که از یخچال در آوردید کمی ورز دهید و بعد به صورت لوله هایی به قطر 3 سانتی متر در بیاورید و در پودر نارگیل بغلطانید و با مغز گردو روی آن را تزیین کنید.


   تبلیغات    

                 تور کیش


مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

بخش های ضروری علامت گذاری شده اند *