خرید بلیط هواپیما

راهنمای اخذ ویزای توریستی مالزی

در این مقاله از مجموعه مقالات راهنمای ویزای کشورها به سراغ کشور مالزی تا راه های دریافت و اخذ ویزای توریستی مالزی را مورد بررسی قرار دهیم و به شما آن را شرح دهیم. در ادامه با تاپ تراول همراه باشید…


  تبلیغات   

          | محل تبلیغ متنی  |


مالزی یکی از کشورهای جنوب شرقی آسیا است که به علت برخورداری از جاذبه های متنوع از مهم ترین و محبوب ترین مقصدهای گردشگری در جهان محسوب می شود.

مالزی کشوری مسلمان نشین در جنوب شرقی آسیاست. این کشور به علت طبیعت بکر، آب و هوای استوایی، سواحل زیبا و تفریحات دریایی و ساحلی اش، طرفداران زیادی از سرتاسر دنیا و به ویژه ایرانی های عزیز دارد. مالزی کشوری پر از جاهای دیدنی است که قبلاً در بعضی از مقالات آن ها را به شما معرفی کرده ایم. این بار قصد داریم تا بطور کامل به بررسی نحوه اخذ ویزای توریستی مالزی بپردازیم.

راهنمای اخذ ویزای توریستی مالزی
راهنمای اخذ ویزای توریستی مالزی

ویزای مالزی انواع گوناگونی مثل ویزای توریستی، ویزای تحصیلی، ویزای ترانزیت و ویزای کاری و تجارت دارد که اخذ هر کدام از آنها بستگی به این دارد که برای چه چیزی می خواهید به آن سفر کنید. ما در این جا می خواهیم به شما شرایط اخذ ویزای توریستی را توضیح دهیم.

اگر بخواهید به قصد گردش و تفریح به مالزی سفر کنید، نیاز به ویزای توریستی آن دارید. قبلا مدت ویزای تریستی برای ایرانیان، ۳ ماه بود که حالا شرایط تعییر نموده است و مدت آن به ۲ هفته تغییر پیدا نموده است، این تغییر از سال ۲۰۱۳ اعمال گردیده است. برای اخذ ویزای توریستی مالزی نیازی نیست به سفارت بروید و وقتی که به فرودگاه مالزی وارد شوید، مهری در پاسپورت تان زده خواهد شد که این مهر همان اجازه ی ورود به مالزی است.

مطالب بیشتر بخوانید
بخارست را در ۲۴ ساعت به خوبی بگردیم
راهنمای اخذ ویزای توریستی مالزی
راهنمای اخذ ویزای توریستی مالزی

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای توریستی مالزی

  • برای گرفتن ویزای مالزی باید بلیط رفت و برگشت را داشته باشید
  • پاسپورتی که حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد، همراهتان باشد
  • از آنجاییکه ویزای مستقلی به شما داده نخواهد شد و در اصل مهر درون پاسپورت به منزله ی ورود به مالزی است، نیازی به عکس نیست.
  • این ویزا هزینه ای ندارد

همانطور که در بالا گفته شد، مدت این ویزا توریستی ۱۴ روز است اما اگر بخواهید بیشتر از ۱۴ روز در مالزی بمانید، باید مدارک زیر را تحویل سافرت بدهید:

  • اصل پاسپورت
  • ۲ قطعه عکس ۴*۳
  • حساب بانکی با بیشتر از ۸ میلیون در آن و ارائه ی پریسنتی از این حساب به سفارت
  • رزرو بلیط و هتل

  تبلیغات   

          |  اقامت اروپا


در حال ارسال
نظرات کاربر
( رای)
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Load More In راهنمای سفر

دیدگاه خود را ثبت کنید