سفر باتوخرید بلیط هواپیما

شیرینی رشته خوشکار

رشته خوشکار نوعی شیرینی سنتی و  یکی از شیرینی‌های خوش‌عطر و مزه و البته مقوی مخصوص استان گیلان و سوغات رشت است که طرفداران بسیار زیادی دارد. محتویات این شیرینی خوشمزه، آرد، شکر، مغز گردو و ادویه های معطری نظیر پودر هل و دارچین بوده می‌توان از پودر انواع مغزها در آن استفاده کرد و به ارزش غذایی آن افزود. کلیه مواد مورد استفاده در این نوع شیرینی، مغذی و مقوی هستند و شاید تنها عامل نگران کننده در تهیه آن، سرخ کردن شیرینی در روغن باشد.در ادامه مطلب همراه تاپ تراول باشید تا با طرز تهیه این شیرینی خوشمزه بیشتر آشنا شوید.


   تبلیغات    

            | بلیط هواپیما در طاهاگشت |


شیرینی رشته خوشکار
شیرینی رشته خوشکار

مواد لازم برای تهیه رشته خوشکار

  • آرد گندم دو پیمانه
  • آب چهار پیمانه
  • پودر پسته، مغز گردو و نارگیل به مقدار دلخواه
  • پودر شکر یک و نیم پیمانه
  • پودر دارچین یک قاشق مرباخوری
  • پودر هل نصف قاشق چای‌ خوری

    شیرینی رشته خوشکار
    شیرینی رشته خوشکار

طرز تهیه رشته خوشکار

مرحله اول

آرد را داخل کاسه‌ای نسبتا بزرگ ریخته، آب را به آن اضافه کرده و با همزن دستی خوب هم بزنید تا یکدست شود.مواد را به مدت ۲ تا ۳ ساعت کنار بکذارید. سپس آب اضافی‌ که روی آن جمع شده را خالی کنید.

728 90 - طرز تهیه شیرینی رشته خوشکار گیلانی | Reshteh khoshkar 

مرحله دوم

یک تابه تفلون را با برس آشپزی کمی چرب کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید. مواد را داخل شانه خوشکار یا ظرف سس ریخته و آن را به صورت خطوط عمودی، افقی و دورانی کف تابه بریزید.

شیرینی رشته خوشکار
شیرینی رشته خوشکار

مرحله سوم

اگر از شانه خوشکار استفاده می‌کنید، انگشتان خود را روی سوراخ‌های شانه قرار داده و آن را روی تابه بگیرید و یکدفعه انگشتان را بردارید و با حرکت دست خود رشته‌های باریک ایجاد کنید.بعد از حدود ۳ دقیقه، رشته می‌پزد. دقت کنید که رشته نباید سرخ شود و در حد پخته شدن کافیست. رشته را از تابه خارج کرده و روی یک پارچه تمیز قرار دهید.

مطالب بیشتر بخوانید
غذاهای محلی ارومیه

مرحله چهارم

حال نوبت آماده کردن مواد میانی است. پودر شکر را به مغز گردو اضافه کنید و هم بزنید. سپس پودر دارچین و پودر هل را هم اضافه کرده و مخلوط کنید. رشته را از بالا و پایین تا خط وسط تا بزنید سپس مواد میانی را روی تای بالایی بریزید. ۲ تای عمودی کوچک  هم راست و چپ بزنید سپس رشته را کامل تا کنید و با دست اطراف آن را بچسبانید.

شیرینی رشته خوشکار
شیرینی رشته خوشکار

مرحله پنجم

داخل تابه تفلون کمی روغن بریزید و حرارت را ملایم کنید سپس شیرینی‌ها را سرخ کنید. بعد از این که شیرینی‌ها طلایی‌ رنگ شدند، آن‌ها را از روغن خارج کنید.حال نوبت آماده کردن شربت است. پیمانه شکر را با یک و نیم پیمانه آب مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا قوام آید. سپس مایه را از روی حرارت برداشته و پودر دارچین را به آن اضافه کنید.

شیرینی‌ها را به مدت چند ثانیه داخل شربت قرار دهید و در ظرف مناسب سرو کنید.

شیرینی رشته خوشکار
شیرینی رشته خوشکار

نکات مهم رشته خوشکار

  1. سعی کنید مواد را با خطهای ظریفتر داخل تابه بریزید هر چه خطوط ظریفتر باشد رشته خشکار قشنگتری خواهید داشت.
  2. تابه باید داغ باشد بعد مواد ریخته شود.
  3. برای شربت می توانید۱قاشق غذا خوری گلاب و ۱قاشق چای خوری آبلیمو هم بریزید و سپس از روی حرارت بردارید .
  4. می توانید برای خوش رنگ و خوش طعم شدن به مواد زعفران هم اضافه کنید.

  تبلیغات   

                        | لمینت دندان |   کامپوزیت دندان | ایمپلنت دندان | ارتودنسی |

مطالب بیشتر بخوانید
بهترین غذاهای خیابانی را در این نقاط رم تجربه کنید! | Rome

  • ارزشمند بودن اطلاعات ارائه شده
  • کیفیت تصاویر ارائه شده
  • متناسب بودن مقاله
امتیاز کل
4.7
در حال ارسال
نظرات کاربر
( رای)
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Load More In غذاهای ایرانی

دیدگاه خود را ثبت کنید