سفر باتوخرید بلیط هواپیما

شیرینی گوش فیل

گوش فیل شیرینی خوشمزه ای از خانواده زولبیا بامیه است که شربت فراوان دارد و معمولاً در سفره های افطار ماه رمضان دیده میشود. اما در اوقات دیگر سال هم خوردن گوشفیل میتواند دلپذیر باشد. مثلا در شهر اصفهان آن را در همه فصل ها همراه با دوغ سرو میکنند و حتی مغازه هایی هست که فقط گوش فیل و دوغ میفروشند.ذر ادامه مطلب همراه تاپ تراول باشید تا با این شیرینی خوشمزه بیشتر آشنا شوید.شیرینی گوش فیل


   تبلیغات    

            | بلیط هواپیما در طاهاگشت |


در بین شیرینی های ماه رمضان، گوشفیل یکی از جذابترین هاست. خمیر این شیرینی را میتوانید به شکل مربع های ساده برش بزنید. یا از خلاقیتتان استفاده کنید و آن را به صورت طرح های مختلف در بیاورید. به این ترتیب گوشفیل مجلسی خواهید داشت. برای درست کردن گوش فیل حداقل از سه ساعت قبل برنامه ریزی کنید. چون خمیر باید برای آماده شدن، دو ساعت بماند. شربت هم اهمیت زیادی در کیفیت شیرینی های شربتی دارد. به خصوص برای گوش فیل اگر شربت زیاد غلیظ باشد شکرک میزند و اگر رقیق باشد به سرعت تردی اش را از دست میدهد. تهیه گوش فیل ماه رمضان نیاز به کمی تمرین و تجربه دارد .

728 90 - شیرینی گوش فیل | Gosh-e Fil 

شیرینی گوش فیل

مواد لازم برای شیرینی گوش فیل

  • تخم مرغ : ۱عدد
    شیر : نصف  فنجان
    شربت : ۲ قاشق غذاخوری
    بیکینگ پودر : ۱ قاشق مرباخوری
    ماست : ۱ قاشق غذاخوری
    روغن جامد یا کره : ۲ قاشق غذا خوری
    آرد : به میزان لازم تا خمیر به دست نچسبد
    هل، وانیل، گلاب : به میزان لازم

طرز تهیه شربت گوشفیل

دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کرده به همراه کمی وانیل، هل، زعفران ( در صورت تمایل ) و گلاب بگذارید روی شعله تا به جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام یابد سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد شود.

مطالب بیشتر بخوانید
دیگچه مشهدی ، دسر مخصوص شهر مشهد

شیرینی گوش فیل

طرز تهیه گوش فیل

تخم مرغ، شیر و روغن را با هم مخلوط کنید، سپس ماست و دو قاشق شربت و بیکینگ پودر را اضافه کنید و در آخر به آرامی آرد را اضافه کنید و خوب به هم بزنید و با دست ورز دهید .زمانی که خمیردیگر به دست نچسبید آرد کافیست.
یک تا دو ساعت خمیر را کنار بگذارید سپس با وردنه آن را صاف کرده و لوزی لوزی ببرید که می توانید وسط لوزیها را نیز جمع کنید یا همینطور ساده در ظرف گودی که روغن مایع در آن ریخته و خوب داغ شده است بیندازید.وقتی طلایی شد با کفگیر آن را خارج کرده و در صافی بیندازید تا خوب روغن آن گرفته شود.
سپس در شربت سرد بیندازید و باز درصافی دیگری انداخته تا شیره های اضافی آن نیز گرفته شود.

شیرینی گوش فیل


  تبلیغات   

                        | لمینت دندان |   کامپوزیت دندان | ایمپلنت دندان | ارتودنسی |


  • ارزشمند بودن اطلاعات ارائه شده
  • کیفیت تصاویر ارائه شده
  • متناسب بودن مقاله
امتیاز کل
4.3
در حال ارسال
نظرات کاربر
( رای)
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Load More In غذاهای ایرانی

دیدگاه خود را ثبت کنید