طرز تهیه مانتی ترکیه

در این مقاله از معرفی کشور ترکیه یکی از غذاهای بسیار خوشمزه ترکیه ای یعنی مانتی را به شما معرفی خواهیم کرد. در ادامه با تاپ تراول همراه باشید…

مانتی از انواع غذاهای ترکیه ای خوشمزه و پرطرفدار است و شما می توانید این غذای خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه نمایید.

غذاهای ترکیه ای بسیار خوشمزه و لذیذ هستند و در میان ایرانیان طرفداران بسیار زیادی دارند. شاید یکی از علل آن مشابه بودن ذایقه ایرانیان با مردم ترکیه باشد. یکی از غذاهای اصیل ترکیه، مانتی است. در این مقاله راه پخت مانتی ترکیه را برای شما عزیزان تهیه نموده است که در ادامه می خوانید.

مقالات بیشتر بخوانید:

مواد لازم:

آرد -2 لیواننمک – 1 قاشق چایخوری

تخم مرغ – 1 عدد

آب به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد.

گوشت چرخ کرده – 250 گرم

پیاز -1 عدد

نمک و فلفل – به میزان لازم

ماست – 1 لیوان

سیر- 2 حبه

طرز تهیه مانتی ترکیه
طرز تهیه مانتی ترکیه

طرز تهیه:

آرد ، تخم مرغ و نمک را با هم مخلوط می کنیم و آب را رفته رفته اضافه می کنیم تا خمیر یکنواخت و نسبتاً نرمی بدست بیاید ، روی خمیر را پوشانده و به مدت یک ساعت استراحت می دهیم. پیاز رنده شده را در روغن تفت داده و گوشت چرخ کرده را به آن اضافه میکنیم و با نمک و فلفل تفت می دهیم.

مطالب بیشتر بخوانید
استانبول را ببینید، طوری که قبلا هرگز ندیده اید! | Istanbul

سپس خمیر را به قطر نیم میلیمتر باز می کنیم و با چاقو تیز به شکل مربع 5/1 * 5/1 سانتیمتری می بریم و یا با استکان قالب می زنیم. از مواد میانی کمی روی خمیر برش خورده ریخته و خمیر را مانند قطاب می پیچیم (یا مانند بقچه می بندیم). زمانی که همه خمیرهای مانتی را درست کردیم. یک ظرف بزرگ آب و نمک را بجوش آورده

و مانتی ها را داخل آن ریخته و به مدت 20 دقیقه می جوشانیم. بعد آبکش کرده و مانتی ترکیه را در بشقاب می ریزیم. رب گوجه فرنگی را در کره تفت داده و کمی آب اضافه می کنیم تا به غلظت سس برسد. سیر رنده شده را با ماست مخلوط کرده و روی مانتی ها را ابتدا سس و پس از ماست سیردار می ریزیم. مانتی ترکیه آماده سرو است.

طرز تهیه مانتی ترکیه
طرز تهیه مانتی ترکیه

ارزش غذایی فلفل دلمه ای در هر 100 گرم (گزیده ای از ویتامین ها و مواد معدنی)

کالری 18 کیلوکالری
پروتئین 0.8 گرم
لیپید 0.3 گرم
گلوسید 9 گرم
فیبر 2 گرم
آب 925 گرم
ویتامین ث 45 میلی گرم
ویتامین ب١ 0.025 میلی گرم
ویتامین ب٢ 0.03 میلی گرم
ویتامین ای 0.79 میلی گرم
پتاسیم 146 میلی گرم
فسفر 20 میلی گرم
کلسیم 41 میلی گرم
منیزیم 11 میلی گرم
آهن 0.8 میلی گرم
منیزیم 0.16 میلی گرم

توجه: به طور کلی انواع فلفل از جمله فلفل دلمه ای جزء مواد غذایی آلرژی زا محسوب می شوند و بهتر است افرادی که پوستی حساس و تحریک پذیر دارند و با مصرف غذاهای آلرژی زا دچار جوش، کهیر، آکنه و اگزمای پوستی می شوند، انواع فلفل های دلمه ای را از رژیم غذایی خود حذف نمایند.


  تبلیغات   

               هتل داریوش کیش |  هتل عباسی اصفهان  |   هتل ويدا كيش  |   هتل آرتا قشم  |   رزرو هتل آنلاین

مطالب بیشتر بخوانید
طرز تهیه بورک پنیر ترکیه

در حال ارسال
نظرات کاربر
4 (1 رای)
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Load More In ترکیه

دیدگاه خود را ثبت کنید