خرید بلیط هواپیما

غذاهای خیابانی و محلی استانبول رابیشتر بشناسید

در این مقاله از وب سایت مجله گردشگری تاپ تراول شما را با بهترین غذاهای خیابانی و محلی استانبول ترکیه آشناخواهیم کرد پس در ادامه با ما همراه باشید تا با این غذاها بیشتر آشنا شوید.

مختصری درباره شهر استانبو بدانید :


   تبلیغات    

            | بلیط هواپیما در طاهاگشت |


شهر سرزنده استانبول برای بسیاری از آدمها پر از خاطره است و با لبخند و برقی در نگاهشان از این شهر یاد می کنند. در کوچه پس کوچه های این شهر می توانید به مکان های فوق العاده ای برسید، مکان ها و بناهایی که از دوران بسیار قدیم به جا مانده و محبوب بسیاری از گردشگران هستند

تخفیفان

استانبول (به ترکی استانبولی: İstanbul) یا قسطنطنیه بزرگ‌ترین شهر کشور ترکیه و مرکز فرهنگی و اقتصادی آن است. این شهر در کنار تنگه بسفر و دریای مرمره قرار دارد. تنگهٔ بسفر دو قارهٔ آسیا و اروپا را ازیکدیگر جدا می‌کند و استانبول تنها شهر بزرگ جهان است که در دو قاره قرار دارد. بندر طبیعی شاخ طلایی یا خلیج در این شهر واقع است

بهترین فصل سفر به استانبول

شهر استانبول در نیم کره شمالی در نزدیکی دریای مرمره واقع شده و در نتیجه تحت تأثیر اقلیم های متنوعی چون اقیانوسی، مدیترانه ای و نیمه استوایی و شرجی قرار می گیرد. آب و هوای این شهر در هر فصل به شرح زیر است:

بهار استانبول: استانبول در این زمان روزها گرم‌تر می‌شود و شب‌ها خنکایی ملایم و دوست داشتنی دارد و گهگاهی باران نرمی بهاری نیز می‌بارد. در این فصل، شهر استانبول را رنگین تر و زنده تر از هر زمان دیگری خواهید یافت. میانگین دمای روزها میان ۱۸ تا ۲۷ درجه سانتیگراد است.

تابستان استانبول: روزهای تابستانی استانبول گرم و مرطوب است. گرچه اغلب ساکنین شهر برای فرار از دست گرما به جزایر نزدیک و سواحل روی می‌آورند، بیش‌ترین گردشگران تابستان را برای مسافرت به استانبول انتخاب می‌کنند. بنابراین در اغلب مکان‌های دیدنی، با هجم زیادی از آدم و صف‌های طولانی رو به رو خواهید شد. میانگین دمای تابستان در استانبول میان ۲۸ تا ۳۰۰ درجه سانتیگراد است. بهترین وجه مسافرت به استانبول در تابستان، وضعیت مطلوب کروزهای بسفر و گردش با کشتی‌های استانبول است.

پاییز استانبول: دمای هوا در فصل طلایی برگ‌ریز استانبول بسیار دلپسند و مطلوب است، یعنی در حدود ۲۳ درجه! اما منتظر غافلگیری‌های گه‌گدار طبیعت هم باشید. یک روز ممکن است گرم و خشک باشد و روز دیگر، بسیار خنک با دمای ۱۵ درجه و یا باران‌های کوتاه و شدید غافلگیرتان کند.

زمستان استانبول: روزهای زمستانی استانبول سرد و برفی اند. میانگین دمای روزانه بین ۸ تا ۱۲ درجه است و اغلب بارش ملایم برف هم دور از انتظار نیست.

بنابراین بهترین زمان سفر به استانبول: فصل بهار و پاییز است، زمانی که دمای هوایی مطلوب به دور از گرمای سوزان و سرمای یخ بندان در انتظار شماست.


مقالات بیشتر بخوانید :

مطالب بیشتر بخوانید
راهنمای سفر به قبرس و دیدنی های آن

غذاهای خیابانی استانبول

وقتی به استانبول سفر می‌کنید خیلی زود درمی‌یابید که در هر محله، فروشندگان خیابانی زیادی مشغول ارائه انواع خوراکی‌های خوشمزه هستند. از «سیمیت» (simit) معروف این شهر گرفته تا ساندویچ ماهی «بوسفوروس» (Bosphorus) در استانبول غذاهای زیادی وجود دارند که می‌توانید بین راه بخورید یا آخر شب که اکثر جاها بسته هستند به سراغشان بروید.

سیمیت ، چاتال ، آچما

بدون شک یکی از معروف‌ترین غذاهای خیابانی استانبول و یکی از سریع‌ترین صبحانه‌های ممکن برای شهروندانی عجله دارند «سیمیت» است که در هر جایی از شهر پیدا می‌شود. به دنبال یکی از گاری‌های قرمز رنگی که پر از این خوراکی خوشمزه هستند بگردید و جدای از سیمیت گرد و کنجدی از «چاتال» (çatal) و «آچما» (açma) نیز لذت ببرید. می‌توانید برای روی سیمیت درخواست پنیر خامه‌ای، نوتلا یا خمیر زیتون کنید و فروشنده با روی باز آن را هم داخل کیسه می‌گذارد. برخی از آن‌ها حتی بسته‌بندی‌های آماده پنیر، گوجه، خیار و زیتون دارند. توصیه می‌کنیم سیمیت را با یک لیوان چای ترکی داغ نوش جان کنید.

غذاهای خیابانی و محلی استانبول
غذاهای خیابانی و محلی استانبول

ایچلی کوفته

بهترین «ایچلی کوفته» (İçli Köfte) استانبول را «سابیرتاشی» (Sabirtaşı) به مشتریان ارائه می‌کند. این غذای لذیذ از خمیری ترد و سوخاری با گوشت خرد شده و جعفری درست می‌شود و اگر حوصله نداشتید داخل رستورانشان بروید، می‌توانید از فروشنده خیابان استقلال آن‌ها خرید کنید و در میان راه از آن لذت ببرید. این رستوران ایچلی کوفته را هر روز به صورت تازه برای مشتریان آماده می‌کند.

غذاهای خیابانی و محلی استانبول
غذاهای خیابانی و محلی استانبول

بالیک ا کمک

خوردن «بالیک اِکمِک» (Balık Ekmek) یا ساندویچ ماهی تازه در بوسفروس یکی از تجربه‌های معروف استانبول است. می‌توانید فروشنده‌های زیادی را ببینید که در محله «اِمینونو» (Eminönü) یا «کاراکو» (Karaköy) به فروش آن مشغول هستند. این ساندویچ‌ها با ماهی کبابی تازه، کاهو، گوجه و پیاز پر می‌شوند و بسیار وسوسه‌انگیزند.

غذاهای خیابانی و محلی استانبول
غذاهای خیابانی و محلی استانبول

شاه بلوط بوداده

در زمستان عطر دلپذیر شاه بلوط‌هایی که تازه بوداده شده‌اند خیابان‌های استانبول را پر می‌کند، زیرا فروشندگان گاری‌هایشان را به نقاط مختلف شهر می‌آورند تا آن را به مشتریان عرضه کنند. گرما و عطری که از این خوراکی خوشمزه بلند می‌شود را نمی‌توانید به سادگی نادیده بگیرید. دستان خود را با یک کیسه داغ که فروشنده برایتان پر کرده است گرم کنید و از خوردن این شاه بلوط‌ها لذت ببرید.

غذاهای خیابانی و محلی استانبول
غذاهای خیابانی و محلی استانبول

میدیه دولماسی

«میدیه دولماسی» (Midye Dolması) یکی دیگر از غذاهای دریایی معروف خیابانی استانبول است و مردم زیادی را دور گاری فروشندگان آن می‌بینید که منتظر هستند روی غذایشان لیموی تازه چکانده شود. معمولاً می‌توان مقدار زیادی از میدیه دولماسی را در میان راه خورد. پس هر وقت حس کردید سیر شده‌اید خودتان باید به فروشنده اطلاع دهید. این غذا بیشتر به عنوان یک اسنک آخر شبی شهرت دارد.

غذاهای خیابانی و محلی استانبول
غذاهای خیابانی و محلی استانبول

کوکورچ

روده کبابی و طعم دار شده گوسفند شاید اصلاً شبیه یک غذای خوشمزه به نظر نرسد، اما «کوکورِچ» (kokoreç) یکی از غذاهای خیابانی محبوب استانبول و حتی کشور یونان و مناطق بالکان به شمار می‌رود. کوکورچ روی یک سیخ گردان درست می‌شود و بعد از آن‌که به قطعات ریزتری خرد شد، طعم‌دار شده و داخل ساندویچ قرار داده می‌شود. این غذا بسیار چرب بوده و طعم قوی و خاصی دارد. پس اگر اهل این نوع غذا هستید به سراغش بروید. دکه‌های فروش کوکورچ را بیشتر در نزدیکی بازارهای شهر پیدا خواهید کرد.

مطالب بیشتر بخوانید
محله چوکورکوما استانبول
غذاهای خیابانی و محلی استانبول
غذاهای خیابانی و محلی استانبول

دیلی کاشارلی تست

«دیلی کاشارلی تست» (Dilli Kaşarlı Tost) ساندویچ گریل شده پنیر با ورقه‌هایی از زبان گوساله است که مردم زیادی در استانبول عاشق آن هستند. بهترین جا برای امتحان کردن این خوراکی لذیذ خیابانی «میدان تقسیم» خواهد بود. کافه‌های زیادی در تمام طول روز آن را برایتان سرو می‌کنند. یکی از بهترین ارائه کنندگان این خوراکی خیابانی «کیزل کایالار» (Kızılkayalar) است.

غذاهای خیابانی و محلی استانبول
غذاهای خیابانی و محلی استانبول

ایشکمبه چورباسی

«ایشکمبه چورباسی» (İşkembe Çorbası) یا همان سیرابی یکی دیگر از غذاهای خیابانی محبوب به شمار می‌رود و طرفداران زیادی دارد. صبح زود مغازه‌های سیرابی فروشی پر از مردانی می‌شوند که خود را برای یک روز کاری سخت آماده می‌کنند. اگر شما هم طرفدار این غذا هستید باید آن‌ را در استانبول امتحان کنید.

غذاهای خیابانی و محلی استانبول
غذاهای خیابانی و محلی استانبول

گزلمه

این کرپ‌های خوشمزه دست پیچ هم مانند خیلی از غذاهای سریع استانبول ریشه در آناتولی دارند. بهترین حالت «گُزلمه» (Gözleme) زمانی است که بلافاصله بعد از دریافت سفارش پر شده و کباب شود. این خمیر نازک رول شده با موادی به دلخواه خودتان شامل پنیر سفید، سیب زمینی، پیاز یا حتی گوشت پر می‌کنند و بعد از طعم دار شدن با کره آن را می‌پزند. فروشندگان زنی که لباس قدیمی محلی به تن کرده‌اند و در مناطق تاریخی و توریستی این خوراکی را می‌فروشند چیزی جز یک تله برای گردشگران نیستند، زیرا کیفیت بهتری از آن را می‌توانید از بازارهای دیگر تهیه کنید.

غذاهای خیابانی و محلی استانبول
غذاهای خیابانی و محلی استانبول

دوندورما

بستنی‌های سنتی ترکیه از مواد تغلیظ کننده طبیعی درست می‌شوند که به آن ظاهری لطیف، فشرده و بافتی رشته‌ای می‌دهد. اگر چه برخی از فروشندگان، دیگر از مواد اولیه کاملاً طبیعی استفاده نمی‌کنند، اما هنوز هم برخی از مغازه‌ها و فروشندگان قدیمی هستند که به روش‌های سنتی و طعم‌های کلاسیک مانند پسته و قیماق وفادار مانده‌اند. یکی از بهترین جاهایی که می‌توانید بستنی سنتی ترکی را امتحان کنید «داملا دوندورما وِ بوزا» (Damla Dondurma ve Boza) و «وفا بوزاجیسی» (Vefa Bozacısı) هستند.

غذاهای خیابانی و محلی استانبول
غذاهای خیابانی و محلی استانبول

دونر کباب

این برش‌های عمودی و نازک گوشت در هر گوشه از استانبول معروف هستند. کیفیت گوشت و مهارت اوستایی که آن را کباب می‌کند و برش می‌زند تفاوت زیادی دارد. اما مغازه‌های دونر زیادی هستند که از گوشت با کیفیت استفاده می‌کنند و غذایشان طعم بی‌نظیری دارد. نانی که با آن دونر را به مشتری ارائه می‌کنند متنوع بوده و حتی نسخه‌های گوناگونی از خود غذا را هم می‌توان در شهرهای شرقی آناتولی تجربه کرد. یکی از بهترین جاها برای امتحان کردن دونر «کارادنیز پیده» (Karadeniz Pide) یا «چارداک بوفه» (Çardak Büfe) هستند.

غذاهای خیابانی و محلی استانبول
غذاهای خیابانی و محلی استانبول

   

| لمینت دندان |   کامپوزیت دندان | ایمپلنت | ارتودنسی |

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Load More In ترکیه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *