لیدوما تریپ

میگو پلوی بوشهری

میگو پلو بوشهری یا میگو هواری یکی از غذاهای خوشمزه و دوست داشتنی جنوبی است. این غذای مقوی سرشار از فسفر و بسیار لذیذ است که با یک بار امتحان کردن، طرفدار آن خواهید شد. میگو یکی از آبزیان خوش خوراک محسوب می‌شود که در تغذیه انسان به‌عنوان یک منبع پروتئین دریایی اهمیت زیادی دارد و از لذیذترین غذاهای دریایی است. میگوها در کل دارای چربی کمی هستند. اسیدهای چرب امگا3 که از دسته اسیدهای چرب غیراشباع بوده و برای سلامت مفید هستند، در میگوها به وفور یافت می‌شوند. در ادامه همراه تاپ تراول باشید تا با طرز تهیه میگو پلوی بوشهری بیشتر آشنا شوید.میگو پلوی بوشهری

مواد لازم

  • 30 عدد میگوی بوشهر تقریبا بزرگ
  • 2 پیمانه برنج ایرانی
  • مخلوط سبزی‌های گشنیز و شنبلیبه خرد شده (100 گرم گشنیز و 50 گرم شنبلیله)
  • 2-3 عدد پیاز
  • رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
  • 2 حبه سیر
  • ادویه کاری و تخم گشنیز به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زنجبیل به مقدار لازم
  • زعفران آسیاب شده به مقدار لازم

طرز تهیه میگو پلو بوشهری

1 – پیاز را پوست کنده و به صورت نگینی خرد کنید و در ماهیتابه با مقداری روغن سرخ کنید سپس سیر خرد شده را اضافه و تفت می دهیم. سبزی‌های خرد شده و میگو‌هایی که خوب شسته‌اید را اضافه کنید و با پیاز تفت دهید.

2 – ادویه‌ها ، رب و زعفران را در این مرحله اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. (حدودا ۸ دقیقه بعد از اضافه کردن میگو زیر گاز را خاموش کنید. چون زیاد پختن میگو باعث سفت شدن گوشت آن می‌شود.)

3 – برنج آبکش را آماده کنید. قبل از افزودن برنج، قابلمه را کمی چرب کنید و ته دیگ مورد نظرتان را کف آن بگذارید. به ترتیب از مخلوط میگو و برنج داخل قابلمه بریزید به طوریکه مواد کاملا لا‌به‌لای برنج قرار گیرند و لایه آخر برنج باشد.

مطالب بیشتر بخوانید
بهترین غذاهای خیابانی ترکیه که شما باید حتما امتحان کنید! | Turkey

4 – پس از اینکه تمام مواد را در قابلمه ریختید درِ آ ن را ببندید تا دم بکشد. در صورت تمایل می‌توانید وقتی بخار برنج بلند شد، کمی کره آب شده یا روغن روی آن بریزید.میگو پلو شما آماده است، آن را در ظرف دلخواه سرو کنید و لذت ببرید.میگو پلوی بوشهری



   تبلیغات    

                 تور کیش


Load More In بوشهر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *