خرید بلیط هواپیما

ویزای آذربایجان

در این مقاله از سری مقالات راهنمای ویزای کشورها به سراغ کشور آذربایجان می رویم و در ادامه ی این مطلب به معرفی و بررسی ویزای آذربایجان خواهیم پرداخت. در ادامه با تاپ تراول همراه باشید…


  تبلیغات   

          | محل تبلیغ متنی  |


جمهوری آذربایجان بزرگترین کشور قفقاز و در گذرگاه اروپا و آسیایی شمال غربی و در کنار دریای خزر قرار گرفته است. پایتخت این کشور شهر باکو می باشد. این کشور دارای جاذبه ها و جاهای دیدنی بسیار زیبا و جذابی است همانطور که می دانید اگر قصد سفر به کشور جمهوری آذربایجان را داشته باشید باید حتماً قبل از مسافرت نسبت به اخذ ویزای آذربایجان اقدام کنید. ویزای این کشور را شما می توانید بصورت الکترونیکی یا لیبل دریافت کنید. در ادامه به معرفی و بررسی کامل اخذ ویزای این کشور خواهیم پرداخت.

آسان ویزا یا ویزای الکترونیکی آذربایجان

روند صدور ویزاهای الکترونیکی به واسطه سیستم ” آسان ویزا ” از تاریخ ۱۰ ژانویه سال ۲۰۱۷ از طرف آژانس دولتی خدمات شهروندی و نوآوری های اجتماعی تحت نظر ریاست جمهوری آذربایجان برقرار خواهد شد. در این خصوص اتباع خارجی و اشخاص بی تابعیت با ورود به سایت www.evisa.gov.az ضمن کسب اطلاعات بیشتر می توانند برای ویزای الکترونیکی مراجعه نمایند.

برای تهیه این ویزا کافی است تا ابتدا اسکن گذرنامه (دارای اعتبار حداقل شش ماهه) را تهیه کرده و به وب‌سایت آسان ویزا مراجعه و ثبت‌نام کنید. امکان پرداخت هزینه ویزا (۲۰ دلار) به صورت آنلاین میسر است. این ویزا در مدت یک تا سه روز کاری صادر می‌شود و تا مدت ۹۰ روز اعتبار دارد؛ البته دارندگان این ویزا مانند ویزای لیبل عادی نمی‌توانند بیشتر از سی روز در خاک آذربایجان اقامت داشته باشند.

نکاتی در مورد ویزای الکترونیکی آذربایجان

  • ویزای الکترونیک ۳ (سه) روز کاری صادر می شود .
  • ویزای الکترونیک برای یک نفر، خانواده (حد اقل ۲ , حد اکثر ۱۰ نفر) و گروهی (حد اقل ۱۰ نفر و حد اکثر ۳۰۰ نفر ) قابل درخواست میباشد..
  • اطلاعات لازم جهت دریافت ویزای الکترونیک بصورت مستقیم وارد سیستم می شود
  • هزینه ثبت ویزای الکترونیک به صورت آنلاین در سیستم پرداخت می شود.
  • روادید به ایمیل فرد متقاضی ارسال می گردد
  • هزینه ویزای الکترونیک ۲۰ دلار میباشد. این مبلغ جهت رسیدگی به درخواست ویزا اخذ و به هیچ عنوان مسترد نمی شود.
  • بمنظور پردازش تقاضای ویزای الکترونیک، مبلغ ۳ دلار هزینه خدمات اخذ می گردد. این مبلغ علاوه بر هزینه ۲۰ (بیست) دلار بابت ویزای الکترونیک پرداخت می گردد.
  • انجام معاملات پرداخت فقط از طریق ویزا و مسترکارت امکانپذیر است. تعلق این کارت به شما ضروری نیست .
مطالب بیشتر بخوانید
غذاهای خیابانی هند
ویزای آذربایجان
ویزای آذربایجان

شرایط صدور ویزای الکترونیکی آذربایجان

صدور ویزای الکترونیکی آذربایجان از طریق سامانه «آسان ویزا» و استفاده از آن در قالب شرایط زیر صورت می پذیرد:
۱- ویزای الکترونیکی فقط به اتباع کشورها و افراد بدون تابعیت مقیم این کشورهایی که فهرست آن از سوی وزارت امورخارجه جمهوری آذربایجان تایید شده است، صادر می گردد؛
۲- اتباع خارجی دوتابعیتی و یا با تابعیت بیشتر درصورت درخواست اخذ ویزای الکترونیکی، باید کشور مورد نظر در سند عبور از مرز که در طول سفر مورد استفاده خواهد بود، را انتخاب کنند. چنانچه سند عبور از مرز مورد استفاده حین درخواست اخذ ویزای الکترونیکی متفاوت از سند تردد از مرز موقع سفر باشد، ویزای الکترونیکی باطل می گردد؛
۳- اتباع خارجی و افراد بدون تابعیت جهت اخذ ویزای الکترونیکی باید حداقل سه روز کاری قبل از سفر به جمهوری آذربایجان مراجعه کنند؛
۴- مدت اعتبار سند عبور از مرز باید حداقل سه ماه بیشتر از تاریخ پایان مدت ویزای الکترونیکی مورد نظر باشد؛
۵- ویزای الکترونیکی ظرف مدت ۳ روز صادر و مدت اقامت در کشور هم تا ۳۰ روز میباشد؛
۶- در ویزای الکترونیکی، تاریخ ورود به کشور آذربایجان برای حداقل ۳ روز کاری بعد از درخواست ویزا تعیین می شود؛
۷- متقاضیان اخذ ویزای الکترونیکی در برابر صحت کپی اسکن اطلاعات فرم درخواست و صفحه حاوی عکس سند عبور از مرز و از جمله صحت پرداخت انجام شده شخصا مسئول میباشند؛
۸- اطلاعات مربوط به آدرس های الکترونیکی باید بطور صحیح ثبت شود. آگهی تایید درخواست ویزای الکترونیکی و پرداخت و همچنین اطلاعات صدور ویزای الکترونیکی و یا خودداری از آن به آدرس ایمیل متقاضی ارسال می شود؛
۹- درصورت ثبت اطلاعات غلط و ناقص و یا عدم پرداخت صحیح، درخواست ویزای الکترونیکی رد می شود؛
۱۰- درصورت عدم قابل خواندن صفحه عکس سند تردد از مرز توسط سامانه “آسان ویزا”، از اعطای ویزای الکترونیکی خودداری می گردد؛
۱۱- در موارد مندرج در ماده ۱۶ قانون مهاجرت جمهوری آذربایجان از صدور ویزای الکترونیکی خودداری گردیده، ویزای صادره باطل و یا فرد مورد نظر ممنوع الورود می شود. سامانه “آسان ویزا” دربرابر خودداری از صدور ویزای الکترونیکی و یا ممنوع الورودی مسئولیتی ندارد؛
۱۲- درصورت خودداری از صدور ویزای الکترونیکی آذربایجان ، سامانه “آسان ویزا” برابر ماده ۱۶ قانون مهاجرت جمهوری آذربایجان مراتب دلیل خودداری از صدور ویزا را به آدرس ایمیل متقاضی ارسال می نماید؛
۱۳- درصورت خودداری از صدور ویزای الکترونیکی آذربایجان ، اتباع بیگانه و افراد بدون تابعیت جهت دریافت ویزا می توانند به نمایندگی دیپلماتیک مربوطه جمهوری آذربایجان مجددا مراجعه نمایند؛
۱۴- درصورت خودداری از صدور ویزای الکترونیکی آذربایجان ، مبالغ پرداختی غیر قابل استرداد می باشد؛
۱۵- ویزای الکترونیکی آذربایجان به سند عبور از مرز الصاق نمی گردد، بلکه ضمن چاپ توسط تبعه خارجی و یا فرد بدون تابعیت، حین عبور از گذرگاه مرزی جمهوری آذربایجان، همراه با سند تردد از مرز ارایه می شود؛
۱۶- مدت اقامت موقت اتباع خارجی و افراد بدون تابعیت در کشور نباید بیشتر از مدت اقامت مقرر در ویزا باشد. چنانچه تا پایان این مهلت، مدت اقامت موقت اتباع بیگانه و افراد بدون تابعیت در کشور تمدید نگردد و اجازه اقامت موقت به آنها اعطا نشود و همچنین درخواست کتبی آنان برای تمدید اقامت موقت و یا صدور اجازه اقامت موقت پذیرفته نگردد، ایشان باید قلمرو جمهوری آذربایجان را ترک کنند؛
۱۷- اتباع خارجی و یا افراد بدون تابعیت که بیش از مدت ۱۰ روز در قلمرو جمهوری آذربایجان اقامت موقت کنند (از جمله در صورت تغییر محل سکونت در داخل کشور) بدون پرداخت هرگونه هزینه قانونی موظف است جهت ثبت محل اقامت خود از طرف اداره مهاجرت جمهوری آذربایجان، به مدیر محل اقامت (هتل، آسایشگاه، استراحتگاه خانه شبانه روزی، کمپینگ، مرکز توریستی، بیمارستان، و یا مکان های عمومی مشابه) و یا صاحب منزل و محل سکونت دیگر مراجعه کند؛
۱۸- اتباع بیگانه و افراد بدون تابعیت که بیش از مدت مقرر در ویزای الکترونیکی آذربایجان در کشور اقامت کرده و یا محل اقامت خود را ابلاغ نکرده (در صورت اقامت بیش از ۱۰ روز) تحت پیگرد قانونی قرار می گیرند (عدم رعایت مقررات ثبت محل اقامت توسط اتباع خارجی و افراد بدون تابعیت براساس ماده ۵۷۵ قانون رسیدگی به تخلفات اداری جمهوری آذربایجان مستلزم مسئولیت های اجرایی می گردد)؛
۱۹- ویزای الکترونیکی آذربایجان ، اجازه اولیه برای سفر و ورود به جمهوری آذربایجان میباشد. در موارد مقرر در قانون مهاجرت جمهوری آذربایجان اعمال ممنوع الورودی امکانپذیر است؛
۲۰- ویزای الکترونیکی حق اشتغال در کار مزدی به اتباع خارجی و افراد بدون تابعیت را در جمهوری آذربایجان اعطا نمی کند. اتباع خارجی و افراد بدون تابعیت علاقه مند به اشتغال در کار مزدی در کشور آذربایجان برطبق شرایط قانون مهاجرت جمهوری آذربایجان موظف به اخذ ویزای اشتغال (مدت اقامت در کشور تا ۹۰ روز تعیین می گردد) هستند؛
۲۱- اتباع خارجی و افراد بدون تابعیت علاقه مند به اقامت موقت و هم اشتغال به کار مزدی در قلمرو کشور آذربایجان مطابق با شرایط قانون مهاجرت جمهوری آذربایجان علاوه بر اجازه اقامت موقت، باید همچنین اقدام به اخذ اجازه کار نمایند؛
۲۲- خبرنگاران و فیلمبرداران رسانه های خارجی علاقه مند به انجام فعالیت روزنامه نگاری و فیلمبرداری در کشور آذربایجان پس از اخذ مجوز رسمی لازم ، می توانند جهت دریافت ویزای الکترونیکی آذربایجان از طریق سامانه «آسان ویزا» مراجعه کنند. ویزای صادره به افرادی که بدون اخذ مجوز رسمی لازم و با دریافت ویزای الکترونیکی اقدام به انجام فعالیت خبرنگاری و فیلمبرداری در قلمرو کشور آذربایجان نمایند، ابطال و آنها از کشور اخراج می شوند؛
۲۳- ویزای الکترونی درصورت عدم استفاده از آن در مدت اعتبار، از اعتبار ساقط می گردد؛
۲۴- اتباع خارجی و افراد بدون تابعیت تنها پس از ترک قلمرو کشور آذربایجان، می توانند اقدام به دریافت ویزای الکترونیکی نمایند؛
۲۵- اتباع خارجی و افراد بدون تابعیت که بدون سند عبور از مرز، بدون ویزا و یا سند نامعتبر عبور از گذرگاه مرزی اقدام به تردد از مرز جمهوری آذربایجان نمایند، از ورود آنان به کشور ممانعت و به کشور خود بازگردانده خواهند شد؛
۲۶- اتباع خارجی و افراد بدون تابعیت که همراه با اسناد جعلی و یا متعلق به غیر اقدام به عبور از مرز نمایند، تحت پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت؛
۲۷- چنانچه معلوم شود، شما بدون اجازه رسمی جمهوری آذربایجان پس از سال ۱۹۹۱ میلادی به قره باغ کوهستانی آذربایجان و سایر مناطق اشغالی آن توسط ارمنستان سفر کرده اید، فارغ از دریافت یا عدم اخذ ویزای الکترونیکی آذربایجان ، ممکن است از ورود شما به قلمرو آذربایجان ممانعت گردد؛ یا درصورت قصد کنترل اعتبار و صحت ویزای الکترونیکی صادره، مراتب را به آدرس ایمیل سامانه “آسان ویزا” (support@evisa.gov.az) ارسال نمایند.
۲۸- اتباع خارجی و افراد بدون تابعیت ضمن درخواست اخذ ویزای الکترونیکی، از جمله حین مواجهه با مشکلاتی ناشی از پرداخت هزینه و یا درصورت قصد کنترل اعتبار و صحت ویزای الکترونیکی صادره، مراتب را به آدرس ایمیل سامانه “آسان ویزا” (info@evisa.gov.az) ارسال نمایند.

مطالب بیشتر بخوانید
غذاهای محلی تبریز

نکته: شرایط صدور روادید الکترونیکی بدون اطلاع به طرف مقابل هر زمان قابل تغییر میباشد.

ویزای آذربایجان دو نوع است :

  • ویزای عادی
  • ویزای فوری

آدرس سایت آسان ویزا

فهرست کشورهایی که به اتباع آنها ویزای آذربایجان به صورت الکترونیکی داده خواهد شد:

  • آرژانتین
  • آلبانی
  • آلمان
  • آندورا
  • اتریش
  • اردن
  • استرالیا
  • استونی
  • اسرائیل
  • اسلواکی
  • اسلوونی
  • اسپانیا
  • الجزایر
  • اندونزی
  • اکوادور
  • ایتالیا
  • ایرلند
  • ایسلند
  • باربادوس
  • باهاما
  • بحرین
  • برزیل
  • بلغارستان
  • بلژیک
  • بولیوی
  • تایلند
  • ترکمنستان
  • ترکیه
  • جامائیکا
  • دانمارک
  • رومانی
  • سنگاپور
  • سوئد
  • سویس
  • شیلی
  • صربستان
  • عمان
  • فرانسه
  • فنلاند
  • قبرس
  • قطر
  • لتونی
  • لهستان
  • لوکزامبورگ
  • لیتوانی
  • مالت
  • مالدیو
  • مالزی
  • مجارستان
  • مراکش
  • مغولستان
  • مقدونیه
  • موریس
  • موناکو
  • مکزیک
  • نروژ
  • نپال
  • نیوزیلند
  • هلند
  • هندوراس
  • هندوستان
  • ویتنام
  • پاراگوئه
  • پاناما
  • پاکستان
  • پرتغال
  • پرو
  • چین
  • کاستاریکا
  • کانادا
  • کرواسی
  • کلمبیا
  • کوبا
  • کویت
  • گواتمالا
  • یونان
  • آفریقای جنوبی
  • برونئی دارالسلام
  • جزایر سیشل
  • جمهوری چک
  • سان مارینو
  • سری لانکا
  • لیختن اشتاین
  • مونته نگرو
  • ژاپن
  • امارات متحده عربی
  • بوسنی و هرزگوین
  • ترینیداد و توباگو
  • جمهوری اسلامی ایران
  • عربستان سعودی
  • پادشاهی متحد بریتانیا
  • ایالات متحده آمریکا
  • سریر مقدس (واتیکان)
  • جمهوری کره (کره جنوبی)

هدف از سفر

چنانچه هدف اتباع خارجی و افراد فاقد تابعیت از سفر به جمهوری آذربایجان یکی از موارد زیر باشد، ویزای آذربایجان از نوع عادی برای آنان صادر خواهد شد:

  • تجارت
  • علمی و آموزشی
  • اشتغال
  • گردشگری
  • فرهنگ و ورزش
  • اهداف انسان‌دوستانه
  • دیدار با بستگان
  • درمان
  • برای افرادی که در چارچوب مأموریتهای رسمی دولتی به جمهوری آذربایجان سفر می‌کنند، ویزای ورود دیپلماتیک و یا خدمت صادر می‌شود.

ویزای لیبل آذربایجان

اخذ ویزای آذربایجان به جز الکترونیکی یک نوع رایج دیگر هم دارد که توسط کنسولگری و سفارت آذربایجان در کشور توریست صادر میشود. برای ایرانیان این ویزا در کنسولگری آذربایجان و اداره اقامت آذربایجان در باکو قابل صدور است. مدت زمان اخذ این نوع ویزا بین ۷ تا ۱۰ روز متغیر است. همانطور که گفته شد تفاوتی بین ویزای الکترونیکی آذربایجان و ویزای که توسط کنسولگری و مراجعه حضوری صادر میشود ندارد. برای اخذ ویزای آذربایجان اصل پاسپورت با دارا بودن ۶ ماه اعتبار و یک قطعه عکس ۳ در ۴ تمام رخ رنگی نیاز است، مدت زمان اقامت ویزای توریستی نیز با ویزای لیبل همان ۳۰ روز است.

ویزای آذربایجان
ویزای آذربایجان

مدارک مورد نیاز برای صدور ویزای آذربایجان

  • پاسپورت
  • عکس ۳ در ۴

توجه: گذرنامه و یا مدرک عبور از مرز اتباع خارجی باید دست کم ۳ ماه پس از تاریخ انقضای ویزای درخواستی اعتبار داشته باشد.

نکته در مورد منطقه قره باغ

متن درج شده در سایت سفارت آذربایجان به شرح زیر است:

  • هرگونه سفر بدون مجوز جمهوری آذربایجان به مناطق مذکور که درسطح بین المللی بخشی ازسرزمین جمهوری آذربایجان شناخته شده اند، نقض حق حاکمیت، تمامیت ارضی و قانون ملی جمهوری آذربایجان و نیز اصول و قواعد حقوق بین الملل محسوب می شود.
  • اشخاصی که بدون مجوز جمهوری آذربایجان به مناطق اشغال شده سفر نموده باشند، اجازه ورود به خاک جمهوری آذربایجان را نخواهند داشت و برای آنان ویزای آذربایجان صادر نخواهد شد.

آدرس سفارت و کنسولگری آذربایجان در ایران

سفارت جمهوری آذربایجان

  • تهران، پاسداران، خیابان نیستان سوم، کوچه راستوان، پلاک ۱۶، کدپستی: ۱۹۴۴۹۶۵۱۱۴
  • تلفن: ۵-۲۲۵۵۹۵۵۳ (۰۲۱) / نمابر: ۲۲۵۵۸۱۸۳ (۰۲۱)

کنسولگری سفارت در تهران

  • تهران، نیاوران، خیابان شهید پورابتهاج، خیابان خداوردی، کوچه سیزدهم غربی، نبش کوچه شیرافکن، پلاک ۵
  • تلفن: ۲۲۲۹۱۱۴۴(۰۲۱)
  • آدرس پست الکترونیکی: az.embassy.tehran@gmail.com
  • ساعت پذیرش برای اخذ ویزا: شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ صبح تا ۱۲:۳۰ ظهر

کنسولگری تبریز

تبریز، بلوار ولیعصر، خیابان عارف، پلاک ۹ / تلفن: ۳۳۳۳۴۸۰۳ (۰۴۱)


  تبلیغات   

          |  اقامت اروپا


در حال ارسال
نظرات کاربر
( رای)
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Load More In راهنمای سفر

دیدگاه خود را ثبت کنید