سفر باتوخرید بلیط هواپیما

ویزای آلمان

در ادامه مجموعه مقالات بخش راهنمای ویزای کشورها این بار به سراغ کشور آلمان می رویم تا ویزای آلمان را به طور کامل مورد بررسی قرار دهیم و راه های اخذ آن را به شما نشان دهیم. در ادامه با تاپ تراول همراه باشید…


   تبلیغات    

            | بلیط هواپیما در طاهاگشت |


728 90 - ویزای آلمان 

آلمان (به آلمانی: Deutschland، دُیچلند) با نام رسمی جمهوری فدرال آلمان (به آلمانی: Bundesrepublik Deutschland: BRD) و نام بین المللی روی نقشه “germany” کشوری است که در قاره اروپا قرار گرفته است. پایتخت این کشور برلین می باشد. آلمان از شمال با دریای شمال، دانمارک و دریای بالتیک، از شرق با لهستان و جمهوری چک، از جنوب با اتریش و سوئیس و از غرب با فرانسه، لوکزامبورگ، بلژیک و هلند همسایه است.

مساحت آن ۳۵۷۱۲۱٫۴۱ کیلومتر مربع است و با ۸۲ میلیون نفر، پرجمعیت ترین کشور اروپا محسوب می شود. این کشور از سال ۱۹۹۵ به عضویت اتحادیه اروپا و کشورهای منطقه شنگن در آمد و طبق آمار سال ۲۰۱۶ این کشور ۱,۸۵۳,۶۵۵ ویزای شنگن صادر نموده است.

آیا میتوان بطور مستقیم از سفارت آلمان ویزا گرفت؟

بله.ما میتوانیم برای شما ویزای آلمان را به صورت مستقیم از سفارت آلمان بگیریم.این خیلی مهم است که در صورتیکه شما قصد سفر به کشور آلمان را داشته باشید بتوانید به صورت مستقیم به کشور آلمان سفر کنید.اکثر آژانس های مسافرتی به شما پیشنهاد میدهند تا از سفارت سایر کشورها نظیر یونان،فرانسه،ایتالیا و … ویزا بگیرید و بعد به آلمان سفر کنید.در صورتیکه ما میتوانیم به صورت مستقیم از سفارت آلمان ویزا بگیریم.

مدارک ویزای آلمان

برای دریافت ویزای آلمان لازم است مدارک زیر را در وقت تعیین شده به سفارت آلمان ارائه دهید.

  • شناسنامه و کارت ملی
  • گواهی اشتغال به تحصیل مختص دانش آموزان دبستانی ، دبیرستانی و دانشجویان.
  • اجازه کتبی و رسمی والدین یا قیم قانونی مختص کودکانی که تنها یا به همراه شخص ثالثی سفر می کنند.
  • کارت صنفی، صورت حساب بانکی (مشروح عملیات ماه آخر) یا دفترچه حساب پس انداز با تاریخ گشایش حساب برای مشاغل آزاد.
  • گذرنامه باید دارای اعتبار بیشتر از ۶ ماه از تاریخ پایان اعتبار ویزای درخواستی باشد. برای تهیه کپی از صفحاتی که مهر ویزا در آن خورده است و صفحات اول تا پنجم تهیه نمایید.
  • سه قطعه عکس رنگی زمینه سفید جدید؛ اگر نام همراهان در پاسپورت درخواست کننده ی ویزا درج شده باشد، وجود دو قطعه عکس رنگی از هر یک از آن ها در مدارک الزامی است.طبق مقررات شینگن، عکس متقاضی بر روی برچسب ویزا چاپ می شود.
  • دعوت نامه؛ دعوت نامه ای باید از طریق فردی که شما را می شناسد و مقیم آلمان باشد، برای شما ارسال شود. در صورت نداشتن دعوت نامه برگه ای که تاکید می کند شما برای تمام مدت اقامت در آلمان هتل رزرو کرده اید یا سند مالکیت، قبض مالیات ملکی و یا قبض عوارض سکونت که نشان از این باشد که شما در آلمان صاحب مسکن هستید.
  • اسناد رسمی شغلی و منابع مالی؛ دقت داشته باشید که قصد سفر و مدت آن باید با سطح امکانات مالی تناسب داشته باشد. این معیار بر اساس حداقل حقوق روزانه ضرب در تعداد روز های اقامت محاسبه خواهد شد.
  • سند قانونی ثبت مؤسسه، صورت حساب بانکی (مشروح عملیات بانکی ماه آخر) یا دفترچه حساب پس انداز با تاریخ گشایش حساب برای صاحبان صنوف، تجار، صاحبان صنایع.
  • گواهی اشتغال به کار (تاریخ دقیق آغاز به کار و مدت مرخصی) ، فیش حقوق ماه قبل و صورت حساب بانکی (مشروح عملیات بانکی ماه آخر) یا دفترچه حساب پس انداز با تاریخ گشایش حساب برای کارمندان.
  • گواهی کار، صورت حساب بانکی (مشروح عملیات بانکی ماه آخر) یا دفترچه حساب پس انداز متکفل (شوهر، پدر) با تاریخ گشایش حساب برای اشخاص تحت تکفل ( زنان خانه دار یا فرزندان) ؛ کلیه این مدارک باید بر روی سربرگ انگلیسی و مهر شده به سفارت مربوطه ارائه شود.
ویزای آلمان
ویزای آلمان

انواع ویزای آلمان و مدارک آن

ویزای تجاری آلمان

  • دعوت نامه از یک کمپانی در آلمان که شما بازدید می کنید و آدرس دقیق آنها همراه با تاریخ بازدید.
  • یک گواهینامه از کارفرمای خود که اجازه سفر شما را می دهد.
  • اگر روابط تجاری قبلی بین دو کمپانی وجود داشته باشد، اثبات چنین رویدادهایی باید ارائه شود.
  • گردش مالی ۶ ماه گذشته
  • مجوز یا تائیدیه از اتحادیه یا صنف مرتبط به کمپانی خود
  • مجوز تجاری
  • اسناد مشارکت
  • با توجه به هزینه های متقاضی در هنگام اقامت در منطقه شنگن، یا کارفرما یا کمپانی شریک باید پوشش هزینه های مربوط را در نامه یا دعوت نامه باید اعلام کند.
مطالب بیشتر بخوانید
10 غذای خوشمزه قبرس

ویزای آلمان برای ورزشکاران،بازیگران و اهداف فرهنگی

  • نامه دعوت از مقامات ذیربط با جزئیات مربوط به ماهیت رویدادها یا فعالیت ها – هدف بازدید، پوشش هزینه
  • نام متقاضیان (اعضای خدمه)
  • مدت اقامت
  • مدارک سفر

ویزای آلمان برای اهداف پزشکی

  • یک گزارش پزشکی محلی
  • یک گواهی پزشکی از بیمارستان یا پزشک در آلمان، تایید تاریخ ملاقات شما و وضعیت پزشکی شما
  • رسید پرداخت از هزینه های پزشکی

ویزای آلمان برای اعضای نمایندگی های رسمی

  • کپی دعوتنامه از کمپانی
  • مدارک شناسایی
  • هدف سفر (مذاکرات، جلسات، رویدادها توسط سازمان های بین دولتی، مشاوره)
  • مدت اقامت
  • محل اقامت

ویزای آلمان برای تحصیل، آموزش، پژوهش، و یا سایر اهداف کارآموزی

  • یک گواهی ثبت نام که امکان حضور در دوره ها را فراهم می کند.
  • گواهی تکمیل و یا دوره های مربوطه
  • حمایت مالی

ویزای آلمان برای همسر / شوهر یا شهروند آلمانی

  • اثبات شهروندی کشور آلمان (کارت شناسنامه یا کارت کنسولی یا صدور گواهینامه ملیت کشور آلمان یا سفارش ملکیت)
  • گواهی ازدواج آلمانی
  • رکورد خانوادگی آلمانی

ویزای ترانزیت فرودگاهی آلمان

  • ویزا یا نوع دیگری از مجوز ورود در کشور ترانزیت
  • کپی از ویزای معتبر مقصد نهایی

ویزای آلمان برای کودکان زیر یک سال

  • اثبات درآمد منظم والدین (قرارداد کار با درآمد ماهیانه مشخص شده یا یک صورت حساب بانکی یا مجوز کسب و کار)
  • اجازه و اسناد رسمی از طرف والدین (رضایت سفر پدر و مادر)
  • اگر یکی از والدین در کشور دیگری زندگی کند – مجوز سفر پدر و مادر خود را تأیید می کند

نکته : هنگام درخواست در سفارتخانه / کنسولگری آلمان در کشور اصلی، سرپرست یا والدین باید همراه فرزندان زیر سن آنها باشد.

مطالب بیشتر بخوانید
ویزای شنگن

نکته مهم: مطابق آئین نامه روادید، در موارد ذیل امکان پذیرش درخواست روادید وجود ندارد:

۱- درخواست بیش از ۳ ماه پیش از سفرپذیرفته نخواهد شد. ولی میتوانید قبل از این ۳ ماه درخواست وقت سفارت آلمان را در سایت ثبت کنید.

۲- فرم درخواست تکمیل و یا امضاء نشده باشد.

۳- متقاضی گذرنامه معتبر با مشخصات ذیل ارائه نداده باشد:

  • دارای حداقل ۳ ماه اعتبار بعد از بازگشت از سفر پیش بینی شده
  • دارای حداقل ۲ صفحه خالی
  •  طی ۱۰ سال گذشته صادر شده باشد.

۴- عکس ارائه شده از سوی متقاضی مربوط به بیش از ۱۲ ماه پیش باشد.

همچنین تأکید میشود که اصولاً تنها در صورت ارائه کامل و مطابق مقررات مدارک مربوط به درخواست ویزای آلمان، امکان صدور روادید وجود دارد.

نکته : درخواست های دارای نقص مدارک معمولاً رد خواهند شد.

نکاتی برای “افراد پرسفر به کشور آلمان”

  • در صورتی که در مدت ۵۹ ماه پیش از وقت تعیین شده، درخواست روادید شنگن ارائه نموده باشید و طی آن اثر انگشت شما دریافت شده باشد، نیازی به حضور شخص شما جهت ارائه درخواست وجود نخواهد داشت.
  • وقت سفارت آلمان می بایست به نام شما گرفته شود، سپس شخصی به وکالت از طرف شما می تواند درخواست ویزای آلمان را ارائه نماید. به این منظور، شخص وکیل می بایست در روز ارائه درخواست، تمام مدارک مورد نیاز، گذرنامه شما و وکالتنامه ای به امضای شما، به همراه داشته باشد و ارائه نماید.
  • لطفاً توجه داشته باشید که برای درخواست روادید کشور آلمان برای افراد پر سفر نیز بررسی مجاز بودن درخواست ضروری می باشد.
مطالب بیشتر بخوانید
هتل دریایی ترنج کیش

نکاتی در مورد وقت سفارت آلمان

سیستم وقت دهی سفارت آلمان در تهران برای درخواست روادید اقامت از تاریخ ۱۵ آذر ۱۳۹۵، تغییر کرده است :

  1. بعد از ثبت موفقت آمیز وقت سفارت آلمان بلافاصله یک شماره پیگیری، سپس در عرض ۳۰ دقیقه، یک تاییدیه به همراه دیگر اطلاعات روند درخواست دریافت خواهید نمود.
  2. چنانچه متوجه شدید که هنگام ثبت اطلاعات ناقص و یا اشتباه واتکذیب کرده اید، این درخواست را لغو نمایید. سپس باید دوباره درخواست ثبت وقت کنید.
  3. حدودا ۶ هفته به بعد بعد از دریافت نخستین ایمیل، ایمیل تاییدیه دومی با درج دقیق زمان وقت مصاحبه شما جهت درخواست ویزای آلمان در تهران دریافت می کنید.
  4. در ایمیل دوم به دیگر مواردی اشاره می شود، که بایستی وقت مصاحبه ثبت شده توسط شما صریحا ظرف مدت هفت روز تایید شود، در غیر این صورت وقت سفارت شما لغو می شود.
  5. این سیستم جدید وقت دهی، ساده شدن روند وقت مصاحبه آلمان را برای تمامی درخواست کنندگان روادید شنگن به همراه دارد.
  6. درخواست شما بلافاصله ثبت خواهد شد و می توانید به هر صورت، سریع ترین وقت ممکن را دریافت کنید.
  7. مراجعه به شخص سوم و یا دفاتر ویزا برای دریافت وقت مصاحبه نه تنها لازم نیست بلکه بی فایده است.
  8. هم اکنون به علت تقاضای بسیار بالا در سفارت آلمان در تهران شرایط بسیار سختی برای گرفتن وقت درخواست روادید وجود دارد.
  9. سفارت همواره بیشترین وقت های مصاحبه ممکن را در اختیار قرار می دهد تا زمان انتظار را در حد ممکن کاهش دهد. لطفاً توجه داشته باشید که وقت های مصاحمخصوصاً با زمان انتظار کم تر، تنها در شرایط خاص انسانی و یا موارد اضطراری پزشکی قابل ارایه است. تنها تحت این شرایط، امکان دادن وقت مصاحمخصوصاً طی ۵ روز وجود دارد.
  10. برای درخواست های دیگر برای وقت مصاحمخصوصاً، امکان جوابگویی به درخواست شما وجود ندارد.
ویزای آلمان
ویزای آلمان

نکاتی در مورد تعیین وقت آنلاین سفارت آلمان

  • وقت سفارت آلمان برای ارایه درخواست ویزای آلمان فقط از طریق سیستم آنلاین امکان پذیر است.
  • لطفا فقط در صورتی در سیستم ثبت نام کنید که مطمئن هستید می توانید در موعد مقرر درخواست خود را ارایه نمایید.
  • لطفا فرم ها را با دقت تکمیل کنید! حتی کوچک ترین اشتباه در شماره گذرنامه ویا نام و نام خانوادگی وارد شده باعث می شود تا به شما اجازه ورود به بخش ویزا داده نشود.
  • استثنا وجود ندارد. این امر برای جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی بوده و سفارت آلمان در این رابطه هیچ گونه استثنایی را نمی پذیرد.
  • دقت فرمایید: چنانچه همزمان مبادرت به گرفتن چند وقت مصاحبه برای خود نمایید و یا اقدام به ارایه تاییده های جعلی کنید, این امر سوء استفاده از سیستم تعیین وقت تلقی شده و شما برای مدت طولانی از دریافت وقت سفارت آلمان محروم خواهید شد.
  • این موارد به نفع اکثریتی می باشد که صادقانه رفتار نموده و مدت زمان انتظار را برای همه متقاضیان کوتاه می کنند.
  • تعیین وقت سفارت آلمان را می توانید خودتان و به صورت رایگان از طریق سایت اینترنتی سفارت آلمان  انجام دهید. در صورتی که تعیین وقت سفارت را به شخص ثالثی واگذار می کنید، لطفاً توجه داشته باشید که تضمینی از طرف بخش روادید برای اعتبار این اشخاص وجود ندارد.
  • گرفتن کمک برای ارایه درخواست روادید آلمان ممنوع نمی باشد.اما توجه داشته باشید که در هر صورت شما مسئول صحیح و کامل بودن مدارکتان می باشید.
  • لطفاً توجه داشته باشید که هر آژانسی معتبر نمی باشد. در بعضی موارد، مدارک جعلی به متقاضیان ارایه می گردد. این امر بدون شکً باعث رد درخواست می شود.
  • بخش روادید با آژانس های خارج سفارت همکاری نمیکند. مشاوران خارج از سفارت نقشی در تصمیم گیری در خصوص درخواست روادید شما ندارند.
  • روند ارایه درخواست نزد سفارت آلمان به گونه ای طراحی شده است که هر متقاضی بتواند از گرفتن وقت سفارت آلمان تا تحویل گرفتن گذرنامه را خودش انجام دهد. به این منظور غیر از هزینه روادید آلمان و در صورت نیاز هزینه ارسال پستی، هیچ هزینه دیگری وجود ندارد.
  • بنا به گفته بسیاری از متقاضیان، کمپانی های بیمه مدعی گرفتن وقت در قبال دریافت وجه می باشند. در صورتی که رسید تعیین وقت ارسال شده برای آنان جعلی می باشد.
مطالب بیشتر بخوانید
سفر به لهستان و راهنمای جاذبه های آن

ویزای شنگن آلمان

ویزای شینگن برای اقامت هایی تا سه ماه (دیدار، تجاری، گردشگری، رانندگان کامیون یا اتوبوس، بازدید از نمایشگاه، خرید خودرو، ورزشی، فرهنگی، ترانزیت، روادید سفر گروهی، پژوهشگران، روزنامه نگاران، شاغلین در صنعت دریایی، روادید درمانی پزشکی، دانشجویان با گواهی از مرکز تبادلات بین المللی متخصصین (ZAV) برای کار در تعطیلات و نیز روادید برای همسران خارجی اتباع آلمانی و بستگان اتباع غیر آلمانی حوزه اتحادیه اروپا).

نکاتی برای درخواست کنندگان ویزای آلمان

۱.درخواست روادید، تنها با مدارک کامل

لطفا قبل از ارائه درخواست روادید، یک بار دیگر از وب سایت سفارت آلمان بازدید کنید زیرا ممکن است در کوتاه مدت، تغییراتی ایجاد شده باشد. کمبود و یا نقص در مدارک و فرم درخواست می تواند منجر به رد درخواست شود.

۲.به موقع درخواست تان را ارائه نمایید و زمان انتظار را در نظر بگیرید

ممکن است به دلیل بالا بودن درخواست و مشغول بودن بخش روادید سفارت آلمان، زمان انتظار برای دریافت وقت سفارت آلمان، مخصوصاً در فصل تابستان و تعطیلات نوروز هفته ها به طول انجامد. زمان بررسی درخواست روادید شنگن نیز به مدت تقریبا دو الی سه هفته هم به آن اضافه می شود. پس سفر خود را با در نظر گرفتن زمان کافی قبل از آن برنامه ریزی کنید. در نظر گرفتن موارد استثنایی تنها در شرایط  بسیار اضطراری و بشر دوستانه امکان پذیر هستند.

۳.وقت های مصاحبه ای که تعیین شده اند قابل حذف شدن نیستند

لطفا تنها هنگامی اقدام به گرفتن وقت درخواست روادید کنید که مطمئن باشید می توانید در آن زمان حضور یابید و مدارک تان کامل هستند. لطفا در نظر داشته باشید که وقت مصاحبه شما می تواند حداکثر سه ماه قبل از انجام سفرتان باشد. لطفا به علت مراعات حال سایر درخواست کنندگان، از رزرو بیش از یک وقت، خودداری نمایید.

مطالب بیشتر بخوانید
ویزای آذربایجان

هزینه صدور ویزای آلمان

سفارت هزینه درخواست ویزای آلمان را تنها نقداً به یورو دریافت می کند. از آنجایی که سفارت به طور محدود اسکناس ریز در اختیار دارد، لذا در صورت امکان وجه پرداختی برابر با میزان هزینه پرداخت شود. سفارت از پذیرفتن یورو به صورت پول خرد (سکه) معذور است و تنها اسکناس های پنج، ده، بیست، پنجاه، و صد یورویی قبول خواهد نمود. پرداخت با کارت امکان پذیر نیست.

اطلاعات سفارت آلمان در تهران

  • تهران، خیابان فردوسی، پلاک ۳۲۴
  • تلفن : ۳۹۹۹۰۰۰۰-۰۲۱
  • نمابر: ۳۹۹۹۱۸۶۰
  • کدپستی: ۱۷۹-۱۱۳۶۵
  • صندوق پستی: ۱۷۹-۱۱۳۶۵
  • پست الکترونیک (ایمیل): info@teheran.diplo.de

  تبلیغات   

                        | لمینت دندان |   کامپوزیت دندان | ایمپلنت دندان | ارتودنسی |


در حال ارسال
نظرات کاربر
( رای)
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Load More In راهنمای سفر

دیدگاه خود را ثبت کنید