خرید بلیط هواپیما

ویزای استونی

استونی یکی از کشورهای بسیار زیبای اروپایی با جاهای دیدنی فراوان است. در این مقاله از مجموعه مقالات راهنمای ویزای کشورها قصد داریم به معرفی و بررسی ویزای استونی بپردازیم. در ادامه با تاپ تراول همراه باشید…


  تبلیغات   

          | محل تبلیغ متنی  |


استونی یکی از کشورهای بسیار زیبای اروپایی با جاهای دیدنی فراوان است. اگر قصد سفر به این کشور را داشته باشید. باید در مورد اخذ ویزای استونی اطلاعاتی داشته باشید. ما در این مطلب می خواهیم تا با ارائه اطلاعاتی در مورد مدارک ویزای استونی و شرایط اخذ ویزای استونی شما را در این مورد راهنمایی کنیم. کشور استونی از سال ۲۰۰۷ در اتحادیه اروپا و کشورهای منطقه شنگن عضویت یافت و بر این اساس میتوان علاوه بر اذ ویزای استونی نسبت به اخذ ویزای شنگن استونی نیز اقدام کرد. با توجه به آمار سال ۲۰۱۴ کشور استونی ۱۶۸,۱۳۸ ویزای شنگن صادر نموده است.

مدارک عمومی ویزای استونی

  • اصل و کپی دعوتنامه
  • اصل سند ملکی و ترجمه رسمی آن
  • برنامه سفر و هدف از سفر شما به کشور استونی
  • تکمیل فرم درخواست ویزا : آن را به طور کامل و با صداقت کامل کنید.
  • اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه با ترجمه رسمی و تائید قوه قضایی و وزارت امور خارجه
  • تمکن مالی(پرینت حساب بانکی ۶ ماه آخر) با مانده حساب قابل قبول ( به زبان انگلیسی)
  • ۲ قطعه عکس ۶ در ۴ : عکس ها باید در فرمت عکس پاسپورت باشد و زمینه سفید و بدون رتوش باشد.
  • اصل و کپی بیمه درمانی مسافرتی که پوشش ۳۰،۰۰۰ یورویی در استونی و کل منطقه شنگن را تایید می کند.
  • رزرو هتل برای مدت زمان اقامت خود در استونی به همراه تائیدیه آژانس مسافرتی مبنی بر پرداخت هزینه هتل ( رزرو آنلاین مورد تائید نیست.)
  • اصل پاسپورت به همراه ویزاهای قبلی(تاریخ انقضای پاسپورت باید سه ماه بعد از انقضای ویزای استونی باشد.) پاسپورت شما باید دو صفحه خالی برای ویزا داشته باشد.
  • اصل و کپی از بلیت رزرو شده با تاریخ و شماره پرواز مشخص که ورود و خروج آن از استونی باشد. توصیه می شود قبل از گرفتن ویزای استونی بلیط خریداری نکنید و فقط رزرو کنید.
  • در نظر داشته باشید که ارائه مدارک فوق برای ویزای استونی بدین معنی نیست که قطعا ویزای استونی به شما تعلق خواهد گرفت.
ویزای استونی
ویزای استونی

نکته : در صورتیکه شامل هرکدام از گزینه های زیر میشوید،مدارک زیر را نیز ارسال کنید.

مطالب بیشتر بخوانید
مدارک مورد نیاز سفارت فرانسه

اگر شاغل هستید :

  • قرارداد استخدام یا گواهی اشتغال به کار
  • گردش بانکی ۶ ماه اخیر
  • اجازه کارفرما
  • فرم بازپرداخت مالیات بر درآمد (ITR) یا گواهی مالیات بر درآمد که در منبع حقوق و دستمزد محاسبه شده است.

اگر صاحب کسب و کار هستید :

  • جواز کسب
  • گردش ۶ ماه اخیر از حساب شرکت یا کسب و کار خود
  • مالیات بر درآمد (ITR)

اگر محصل هستید:

  • مدارک ثبت نام
  • گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه با مدرسه

اگر بازنشسته هستید :

گواهی بازنشستگی

نکته :  کلیه مدارک اصلی به زبان فارسی باید توسط مترجم رسمی به زبان انگلیسی یا دانمارکی ترجمه شود. مهر وزارت امور خارجه یا وزارت دادگستری مورد نیاز نیست.

نکته : فرم درخواست ویزای استونی باید همراه با بقیه مدارک اجباری فوق الذکر باشد و شخصا در سفارت یا توسط نماینده خود ارائه شود.جدا از مستندات کلی مورد نیاز، شما باید بسته به هدف درخواست ویزای استونی اسناد دیگری نیز ارائه دهید که میتوانید با کارگزار خود این موضوع را بررسی کنید.

انواع ویزای استونی و مدارک آن

ویزای توریستی استونی

  • دعوت نامه با آدرس و شماره تلفن از طرف اعضای خانواده یا حامی مالی – در صورت امکان
  • گردش مالی ۶ ماه اخیر
  • کپی پاسپورت

ویزای تجاری استونی

  • دعوت نامه از یک شرکت در دانمارک که شما بازدید می کنید و آدرس دقیق آنها همراه با تاریخ بازدید.
  • یک گواهینامه از کارفرمای خود که اجازه سفر شما را می دهد.
  • اگر روابط تجاری قبلی بین دو شرکت وجود داشته باشد، اثبات چنین رویدادهایی باید ارائه شود.
  • گردش مالی ۶ ماه اخیر
  • مجوز یا تائیدیه از اتحادیه یا صنف مرتبط به شرکت خود
  • مجوز تجاری
  • اسناد مشارکت
  • با توجه به هزینه های متقاضی در هنگام اقامت در منطقه شنگن، یا کارفرما یا شرکت شریک باید پوشش هزینه های مربوط را در نامه یا دعوت نامه باید اعلام کند.
مطالب بیشتر بخوانید
ویزای قطر

ویزای استونی برای ورزشکاران،بازیگران و اهداف فرهنگی

  • نامه دعوت از مقامات ذیربط با جزئیات مربوط به ماهیت رویدادها یا فعالیت ها – هدف بازدید، پوشش هزینه
  • نام متقاضیان (اعضای خدمه)
  • مدت اقامت
  • مدارک سفر

ویزای استونی برای اهداف پزشکی

  • یک گزارش پزشکی محلی
  • یک گواهی پزشکی از بیمارستان یا پزشک در دانمارک، تایید تاریخ ملاقات شما و وضعیت پزشکی شما
  • رسید پرداخت از هزینه های پزشکی

ویزای استونی برای اعضای نمایندگی های رسمی

  • کپی دعوتنامه از شرکت
  • مدارک شناسایی
  • هدف سفر (مذاکرات، جلسات، رویدادها توسط سازمان های بین دولتی، مشاوره)
  • مدت اقامت
  • محل اقامت

ویزای استونی برای تحصیل، آموزش، پژوهش، و یا سایر اهداف کارآموزی

  • یک گواهی ثبت نام که امکان حضور در دوره ها را فراهم می کند.
  • گواهی تکمیل و یا دوره های مربوطه
  • حمایت مالی

ویزای استونی برای همسر / شوهر یا شهروند استونی

  • اثبات شهروندی کشور استونی (کارت شناسنامه یا کارت کنسولی یا صدور گواهینامه ملیت کشور استونی یا سفارش ملکیت)
  • گواهی ازدواج استونی
  • رکورد خانوادگی استونی

ویزای ترانزیت فرودگاهی استونی

  • ویزا یا نوع دیگری از مجوز ورود در کشور ترانزیت
  • کپی از ویزای معتبر مقصد نهایی

ویزای استونی برای کودکان زیر یک سال

  • اثبات درآمد منظم والدین (قرارداد کار با درآمد ماهیانه مشخص شده یا یک صورت حساب بانکی یا مجوز کسب و کار)
  • اجازه و اسناد رسمی از طرف والدین (رضایت سفر پدر و مادر)
  • اگر یکی از والدین در کشور دیگری زندگی کند – مجوز سفر پدر و مادر خود را تأیید می کند

نکته : هنگام درخواست در سفارتخانه / کنسولگری دانمارک در کشور اصلی، سرپرست یا والدین باید همراه فرزندان زیر سن آنها باشد.

مطالب بیشتر بخوانید
ویزای چین

فرم درخواست ویزای استونی می بایست حداکثر ۳ ماه و حداقل ۱۵ روز قبل از شروع این سفر تحویل داده شود و مسئولیت تمامی مراحل ویزا بعهده شخص متقاضی می باشد و همچنین فرم درخواست ویزا به منطقه شنگن باید به سفارت کشور مقصد اصلی شما که در منطقه شنگن می باشد (با توجه به صلاحیت منطقه)، ارائه شود.

ویزای استونی
ویزای استونی

قیمت و هزینه دریافت ویزای استونی :

قیمت و هزینه دریافت انواع ویزاهای استونی با هم متفاوت است .

نکاتی در مورد ویزای استونی :

  • حداقل ۴۵ روز قبل از تاریخ سفر اقدام به درخواست ویزا نمائید .
  • در سفارت فنلاند در تهران تنها ویزا شنگن صادر می شود و ویزا ملی کشور استونی صادر نمی شود .
  • طولانی ترین نوع ویزای شنگن به شما اجازه اقامت ۹۰ روزه در اتحادیه اروپا را می دهد .
  • کشور استونی از کشورهای اتحاد شنگن می باشد و برای سفر به استونی امکان دریافت ۲ نوع ویزا وجود دارد ویزا شنگن و ویزا ملی کشور استونی ( توجه داشته باشید با ویزا ملی استونی تنها می توانید به کشور استونی سفر داشته باشید ).
  • جهت دریافت ویزای استونی در ایران باید به سفارت فنلاند مراجعه کنید.

آدرس سفارت فنلاند در تهران

  • خیابان شریعتی – خیابان میرزاپور – خیابان حدادیان – پلاک ۲
  • تلفن : ۲۳۵۱۲۲۵۰-۰۲۱

  تبلیغات   

          |  اقامت اروپا


در حال ارسال
نظرات کاربر
( رای)
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Load More In راهنمای سفر

دیدگاه خود را ثبت کنید