خرید بلیط هواپیما

ویزای اسپانیا

در این مقاله از مجموعه مقالات راهنمای ویزای کشورها به سراغ کشور اسپانیا می رویم. در ادامه ی این مطلب به معرفی و بررسی ویزای اسپانیا خواهیم پرداخت. در ادامه با تاپ تراول همراه باشید…


  تبلیغات   

          | محل تبلیغ متنی  |


اسپانیا کشوری مستقل و از اعضایاتحادیه اروپا است. این کشور در شبه‌جزیره ایبریدر جنوب غربی اروپا قرار گرفته است. همانطور که می دانید برای سفر به این کشور باید نسبت به اخذ ویزای اسپانیا اقدام کنید که نسبت به هدفی که از سفر به کشور اسپانیا دارید صادر می شود .این کشور دارای انواع ویزا است و این بستگی به شما دارد که آیا میخواهید برای ویزای تحصیلی، کاری،پزشکی و یا غیره اقدام کنید. از سال ۱۹۹۵ کشور اسپانیا علاوه بر اینکه عضو اتحادیه اروپا بود در کشورهای منطقه شنگن عضویت یافت .

برای اخذ ویزای این کشور باید توجه داشته باشید که سفارت کشور اسپانیا در سال ۲۰۱۷ از یک میلیون و ششصد هزار درخواست ویزای شنگن در حدود یک میلیون و چهارصد هزار ویزای شنگن صادر کرده است و درصد ریجکت شدن ویزای شنگن چیزی در حدود ۸ درصد بوده است.

انواع ویزای اسپانیا

  • ویزای توریستی یا گردشگری : این نوع ویزا معمولا به افرادی تعلق میگیرد که به قصد گردش و بازدید از کشور اسپانیا راهی این کشور میشوند.
  • ویزای ترانزیت فرودگاهی : این نوع ویزا معمولا با هدف توقف در فرودگاهی در کشور اسپانیا برای سفر به کشوری دیگر صادر میشود.
  • ویزای اقامت بلند مدت : این ویزا نیز برای اهداف مانند تحصیل و کار برای فرد متقاضی صادر میشود.

مدارک عمومی مورد نیاز برای اخذ ویزای اسپانیا

  • شناسنامه
  • آدرس محل سکونت و محل کار به صورت دقیق
  • اسناد وضع اجتماعی حرفه ای و تمکن مالی که به شرح زیر است :
مطالب بیشتر بخوانید
راهنمای سفر به هوشی مین،ویتنام

الف) ترجمه آخرین حکم کارگزینی کارمندان بخش دولتی

ب) گواهی اشتغال به کار برای کارمندان بخش خصوصی

  • ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی برای مشاغل آزاد.
  •  ترجمه سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
  • بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد اسپانیا.
  • در صورت لزوم، فاکتور پرداخت شده هتل در اسپانیا برای کل مدت اقامت.
  • گذرنامه : توجه داشته باشید که اعتبار گذرنامه باید ۶ ماه بیشتر از انقضای ویزا باشد..
  • کارت بین المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها.
  • مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی؛ پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهر شده به سفارت ارائه شود.
  • ترجمه روزنامه رسمی کمپانی به همراه رزومه ی کمپانی به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی برای صاحبان کمپانی های خصوصی.
  • سه قطعه عکس رنگی زمینه سفید؛ در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه ی درخواست کننده ی ویزا ذکر شده باشد، دو قطعه عکس رنگی از هر کدام از همراهان نیز باید در مدارک موجود باشد.
  • بیمه نامه بین المللی پزشکی و بازگشت به کشور مبدأ: متقاضیان ویزای اسپانیا باید بیمه مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت های پزشکی، هزینه های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی هزار یورو است. کمپانی بیمه گذار باید دارای نماینده ای معتبر در کشور اسپانیا باشد.
مطالب بیشتر بخوانید
ویزای استونی

نکته خیلی مهم :

  1. کلیه مدارک فارسی باید دارای ترجمه رسمی باشند.
  2. در صورت عدم پذیرش مدارک ارائه شده عودت نمی شود.
  3. در زمان مصاحبه یک کپی از کلیه مدارک را به همراه داشته باشید، زیرا اصل مدارک پس از مطابقت به شما عودت داده شده و کپی آن ها در پرونده ی شما در سفارت اسپانیا باقی خواهد ماند.
  4. به علت تعداد بالای متقاضیان در ماه های تابستان و همچنین پیش از تعطیلات نوروز، ممکن است تعیین وقت سفارت اسپانیا چند هفته طول بکشد؛ علاوه بر این بررسی مدارک و صدور ویزا نیز ممکن است زمان بیشتری نیاز داشته باشد. از این رو، بهتر است برای تعیین تاریخ سفر، این موارد لحاظ شوند.
ویزای اسپانیا
ویزای اسپانیا

مدارک تخصصی مورد نیاز ویزای اسپانیا

اگر کارمند هستید :

  • قرارداد استخدام
  • گردش بانکی ۶ ماه گذشته
  • گواهی بدون اعتراض از سوی کارفرما/کارفرمایان
  • گواهی پرداخت مالیات بر درآمد

اگر کارفرما هستید :

  • کپی جواز کسب
  • گردش بانکی ۶ ماه گذشته
  • گواهی پرداخت مالیات بر درآمد

اگر دانشجو هستید :

  • مدارک ثبت نام
  • نامه تائیدیه از دانشنگاه یا مدرسه

اگر بازنشسته هستید:

  • فیش حقوقی ۶ ماه گذشته

* توجه: فرم درخواست امضا شده باید با بقیه مدارک اجباری فوق الذکر همراه باشد و شخصا در سفارتخانه / کنسولگری تحویل داده شود.

مدارک اضافی مورد نیاز برای انواع ویزای اسپانیا

برای ویزای توریستی اسپانیا :

  • دعوتنامه با آدرس و شماره تلفن از طرف اعضای خانواده یا حامی مالی – در صورت امکان
  • گردش مالی ۶ ماه گذشته از بانک
  • کپی پاسپورت
  • دعوتنامه طرف تجاری در اسپانیا به همراه اطلاعات  و تاریخ ملاقات
  • یک گواهینامه از کارفرمای خود که می گوید / اجازه سفر به کسب و کار شما را می دهد.
  • اگر روابط تجاری قبلی بین دو کمپانی وجود داشته باشد، اثبات چنین رویدادهایی باید ارائه شود.
  • گردش مالی حساب کمپانی برای ۶ ماه گذشته از بانک
  • مجوز تجارت از اتحادیه صنف کاری
  • با توجه به هزینه های متقاضی ویزای اسپانیا در هنگام اقامت در منطقه شنگن،کارفرما یا کمپانی مقابل باید پوشش هزینه های مربوط به وی را در نامه ای اعلام کند.

ویزای اسپانیا برای اهداف تجاری

  • گزارش پزشک محلی
  • گواهی پزشکی از بیمارستان یا پزشک در اسپانیا، تایید تاریخ وقت پزشکی شما و همچنین وضعیت پزشکی شما
  • گواهی پرداخت هزینه های پزشکی

ویزای اسپانیا برای اهداف فرهنگی،ورزشی،مذهبی یا خدمات فیلم

  • دعوتنامه ای از برگزارکنندگان موارد ذکر شده به همراه نامه ای مبنی بر پوشش هزینه شما به علاوه ی تاریخ اجرای برنامه یا برنامه ها
  • نام متقاضیان
  • مدت زمان اقامت
  • اطلاعات سفر

ویزای اسپانیا برای اعضای رسمی دفاتر

  • کپی دعوتنامه کمپانی
  • هویت متقاضی
  • هدف از سفر ( مذاکره،قرار ملاقات،مشاوره و …)
  • مدت زمان اقامت
  • محل اقامت

ویزای اسپانیا برای تحصیل، آموزش، پژوهش یا سایر اهداف کارآموزی

  • یک گواهی ثبت نام که امکان حضور در دوره ها را فراهم می کند
  • گواهی دوره های مربوطه
  • حمایت مالی
ویزای اسپانیا برای همسر یا شوهر یک شهروند اسپانیایی
  • گواهی شهروندی اسپانیا (کارت شناسنایی یا کارت کنسولی یا صدور گواهینامه ملی شدن اسپانیایی یا سفارش ملکیت)
  • کتاب ثبت نام خانواده اسپانیایی
  • گواهی ازدواج اسپانیایی

ویزای ترانزیت فرودگاهی اسپانیا

  • ویزا یا نوع دیگری از مجوز ورود در کشور ترانزیت
  • کپی از ویزای کشور مقصد

ویزای اسپانیا برای نوزادان

  • اثبات درآمد منظم والدین (قرارداد کار با درآمد ماهیانه مشخص شده یا یک صورت حساب بانکی یا مجوز کسب و کار)
  • اجازه سفر از  اسناد رسمی از طرف والدین (رضایت سفر پدر و مادر)
  • توجه داشته باشید که در وقت سفارت اسپانیا و در هنگام مراجعه به سفارت اسپانیا،باید والدین نوزاد همراه او باشند.

مراحل دریافت ویزای توریستی اسپانیا

نخستین مرحله دریافت ویزای توریستی دریافت فرم تقاضای ویزا و تعیین وقت سفارت اسپانیا است که از طریق مراجعه حضوری به دفتر کنسولی سفارت اسپانیا در تهران انجام خواهد شد. متقاضی باید در تاریخی که به عنوان وقت ملاقات و تحویل مدارک مشخص شده، در محل سفارت برای تحویل مدارک و انجام مصاحبه حاضر شود. تصمیم سفارت در مورد ویزا بستگی به مجموعه ای از عوامل از جمله کامل بودن مدارک و مصاحبه حضوری متقاضی در سفارت دارد.

نکته قابل توجه اینکه امکان تعیین وقت از طریق تلفن وجود ندارد. تکمیل این فرم در دو نسخه و ارائه آن در زمان مصاحبه به همراه سایر مدارک الزامی است. در صورتی که خانوادگی سفر می کنید، برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه ای پر کنید. فرم تقاضای ویزا در دو نسخه باید تکمیل شود.

ویزای اسپانیا
ویزای اسپانیا

زمان لازم برای صدور ویزای اسپانیا

بررسی اولیه ی مدارک با هدف صدور ویزا دو هفته به طول می انجامد. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک چند هفته ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموماً تا شش هفته پس از تحویل مدارک به بخش کنسولی، وضعیت متقاضی مشخص خواهد شد.

هزینه صدور ویزای اسپانیا

هزینه صدور ویزای توریستی اسپانیا ۶۰ یورو به ازای هر بزرگسال و ۳۵ یورو برای کودکان شش تا دوازده سال است که در زمان ارائه مدارک به صورت نقد در سفارت توسط متقاضی پرداخت خواهد شد. این مبلغ بابت بررسی درخواست و مدارک است و در هیچ حالتی عودت داده نخواهد شد.

اطلاعات سفارت اسپانیا در تهران

  • نشانی: دروس، بلوار شهرزاد، خیابان شادی، کوچه اول شرقی، شماره ۱۰
  • تلفن: ۲۲۵۶۸۶۸۱ (۰۲۱)
  • ساعت کاری: یکشنبه تا پنج شنبه ۸ صبح تا ۱۴:۳۰ پس از ظهر
  • وب سایت سفارت: www.exteriores.gob.es

  تبلیغات   

          |  اقامت اروپا


در حال ارسال
نظرات کاربر
( رای)
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Load More In راهنمای سفر

دیدگاه خود را ثبت کنید