خرید بلیط هواپیما

ویزای ترانزیت چیست ؟

در این مقاله از مجموعه مقالات راهنمای ویزای کشورها به سراغ ویزای ترانزیت می رویم. در ادامه ی این مطلب به معرفی و بررسی ویزای ترانزیت خواهیم پرداخت. در ادامه با تاپ تراول همراه باشید…


  تبلیغات   

          | محل تبلیغ متنی  |


ویزای ترانزیت یکی از سختگیرانه ترین نوع ویزا ها محسوب می شود. این مقررات مسافر را مجبور می کند با آنکه دارای روادید ورود قانونی از یک کشوری می باشد، صرفاً به علت توقف چند ساعته ی اجباری در فرودگاه کشوری ثالث و تنها به علت تعویض هواپیما، مجبور به اخذ ویزای ترانزیت شود.

به طور مثال، یک مسافر هندی می تواند از مسیر اقیانوس اطلس به سوی آمریکا پرواز کند. در این مسیر مسافران می توانند در فرودگاه شهر های لندن، فرانکفورت، مونیخ، آمستردام یا پاریس مسیر خود را به سوی آمریکا تغییر دهند.

بعضی از کشور ها معتقدند که اگر توقف مسافر حداقل ۲۴ ساعت طول بکشد، فقط باید یک ویزای ترانزیت اخذ کنند. اما کشور سنگاپور باور دارد که ویزای ترانزیت به مدت زمان ۴ ساعت ارائه خواهد شد.

بعضی از کشوران اعلام کرده اند که مسافران حتما باید ویزای ترانزیت داشته باشند، حتی در صورتی که از فرودگاه آن شهر خارج نشوند.

ویزای ترانزیت چیست ؟
ویزای ترانزیت چیست ؟

ویزای ترانزیت برای دریانوردان به چه شکل است؟

ویزای ترانزیت برای دریانوردان، به آن ها این مجوز را می دهد که کشتی خود را به بندر یک بیاورند و برای مدت محدودی در آنجا بمانند تا وقتی که وسیله نقلیه بعدی خود را برای حمل و نقل به کشور مقصد سوم دریافت کنند.

مطالب بیشتر بخوانید
ویزای شنگن

ویزای ترانزیت برای کدام کشورها ضروری است؟

اتباع کشور های زیر در صورت عبور از منطقه حمل و نقل هر فرودگاه شینگن، باید یک ویزای ترانزیت هوایی داشته باشند:

  • ♦ افغانستان
  • ♦ بنگلادش
  • ♦ کنگو
  • ♦ اریتره
  • ♦ اتیوپی
  • ♦ غنا
  • ♦ ایران
  • ♦ عراق
  • ♦ نیجریه
  • ♦ پاکستان
  • ♦ سومالی
  • ♦ سری لانکا

همچنین شهروندان ایرانی، در صورت استفاده از حمل و نقل هوایی کشور های، استرالیا، روسیه، مراکش، ژاپن، چین و کوزوو باید ویزای ترانزیت اخذ کنند.

ویزای ترانزیت چیست ؟
ویزای ترانزیت چیست ؟

مدارک مورد نیاز ویزای ترانزیت:

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای ترانزیت، به شرح زیر می باشد:

 

۱٫ فرم درخواست ویزای ترانزیت:

فرم درخواست اخذ اقامت کوتاه مدت، به طور کامل تکمیل شده و در آخر به امضای متقاضی رسیده باشد.

 

۲٫ دو قطعه عکس:

عکس ها باید پس زمینه سفید داشته باشند. هممچنین عکس ها باید جدید باشند و در سه ماه گذشته گرفته شده باشد.

 

۳٫ پاسپورت معتبر:

پاسپورت متقاضی باید حداقل دو صفحه خالی داشته باشد. پاسپورت باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.

 

۴٫ مدارک مربوط به سفر به مقصد نهایی:

♦ رزرو بلیط پرواز که نشان دهنده سفر به کشور سوم باشد
♦ ویزای صادر شده کشور مقصد سوم ( اگر کشور مقصد سوم به ویزا نیاز داشته باشد)
♦ بیمه مسافرتی بر اساس شرایط تعیین شده کشور مقصد سوم

ویزای ترانزیت چیست ؟
ویزای ترانزیت چیست ؟

هزینه ویزای ترانزیت:

هزینه ویزای ترانزیت هر کشور را، وزارت امور خارجه آن کشور تعیین می کند. به طور مثال، هزینه ویزای ترانزیت کشور های حوزه شینگن ۶۰ یورو، قیمت ویزای ترانزیت چین ۳۰ دلار و هزینه ویزای ترانزیت کانادا رایگان می باشد.

مطالب بیشتر بخوانید
غذاهای محلی بجنورد

سوالات متداول ویزای ترانزیت:

مدت اعتبار ویزای ترانزیت چقدر می باشد؟

مدت اعتبار ویزای ترانزیت، وزارت امور خارجه هر کشور تعیین می کند. معمولا اعتبار ویزاهای ترانزیت ۲۴ ساعت می باشد. اما در کشور هایی مثل سنگاپور، مدت اعتبار ویزای ترانزیت، ۴ ساعت می باشد.

در دسته بندی های ویزای شینگن، ویزای ترانزیت جزو کدام دسته بندی می باشد؟

 

در دسته بندی های ویزای شینگن، ویزای ترانزیت، در دسته A قرار می گیرد و از آن نیز به عنوان ویزای صفر بار ورود یاد خواهد شد.


  تبلیغات   

          |  اقامت اروپا


در حال ارسال
نظرات کاربر
( رای)
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Load More In راهنمای سفر

دیدگاه خود را ثبت کنید