خرید بلیط هواپیما

ویزای ژاپن

در این مقاله از  راهنمای ویزای کشورها ویزای یکی از کشورهایی آسیای شرقی یعنی ژاپن را مورد بررسی قرار می دهیم. در ادامه ی این مطلب به معرفی و بررسی کامل ویزای ژاپن خواهیم پرداخت. در ادامه با تاپ تراول همراه باشید…

مالزی 728.90 - ویزای ژاپن


  تبلیغات   

                        | بلیط هواپیما در طاهاگشت |


بدون شک هر کسی نام کشور ژاپن را شنیده است. ژاپن کشوری است با مردمی سخت کوش و تکنولوژی پیشرفته که علاوه بر صنعت و تکنولوژی که معمولا برای تجار مناسب است، از جاذبه های توریستی فراوانی برخوردار است. اما باید بدانید که برای سفر به این کشور باید نسبت به اخذ ویزای ژاپن اقدام کنید. در این مطلب از مجموعه مقالات راهنمای ویزای کشورها از سایت تاپ تراول می خواهیم به معرفی و بررسی جامع ویزای ژاپن بپردازیم.

ژاپن کشوری در اقیانوس آرام در آسیای شرقی است، که یکی از قدرت‌های اصلی اقتصادیِ جهان و سومین اقتصاد بزرگ جهان از نظر تولید ناخالص داخلی است. ژاپن یک کشور پادشاهی‌است که برمبنای قانون اساسی ژاپن اداره می‌شود.ژاپن با جمعیتی در حدود ۱۲۸ میلیون نفر دهمین کشور پرجمعیت جهان است. توکیو پایتخت ژاپن با بالغ بر ۳۵ میلیون نفر جمعیت از بزرگترین و گرانترین پایتخت‌های جهان است. مردمان این کشور کشورشان را «نیپون کوکو» خطاب می‌کنند که به معنای خاستگاه خورشید است.

انواع ویزای ژاپن

  • ویزای توریستی ژاپن
  • ویزای تجاری ژاپن
  • ویزای ترانزیت
  • ویزای بازدید از دوست و اقوام
  • ویزای شرکت در کنفرانس و مسابقات ورزشی
ویزای ژاپن
ویزای ژاپن

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی

برای دریافت ویزای توریستی باید مدارک زیر را آماده و به سفارت تحویل دهید.

مطالب بیشتر بخوانید
در سفر به قبرس حتما به این نکات توجه کنید

این مدارک عبارتند از:

  • یک نسخه فرم تقاضای ویزا
  • یک قطعه عکس سایز ۴٫۵*۴٫۵ با زمینه سفید
  • گواهی اشتغال به کار با ذکر حقوق و موافقت با مرخصی
  • شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
  • پرینت گردش حساب سه ماه اخیر و زمان صدور گواهی حساب بانکی یک روز قبل از ارائه مدارک باشد.
  • گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)برنامه سفر (به همراه رزرو هتل )

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تجاری ژاپن

مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.

( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد)

  • جواز کسب
  • یک نسخه فرم تقاضای ویزا
  • نامه ماموریت برای متقاضی ویزا
  • کپی روزنامه رسمی شرکت ایرانی
  • یک قطه عکس سایز ۴.۵*۴.۵ با زمینه سفید
  • دعوتنامه ( که شرکت ژاپنی صادر نموده است )
  • ضمانتنامه (که شرکت ژاپنی صادر نموده است)
  • برنامه سفر(که شرکت ژاپنی صادر نموده است)
  • مدارک تجاری بین شرکت ایرانی و شرکت دعوت کننده ژاپنی
  • شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
  • گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
  • مدارکی مربوط به شرکت دعوت کننده ( یکی از مدارک زیر لازم می باشد )
  1. ثبت شرکت ژاپنی HOJIN-TOKIBOTOHON ( صادره در سه ماه اخیر )
  2. کپی از جدیدترین تغییرات مربوط به شرکت در KAISHA-SHIKI-HOU
  3. مدرک مربوط به شرکتها یا موسسات در ژاپن KAISHA-DANTAI- GAIYO-SETSUMEISHOU
  4. جزوه ویا کاتالوگ

(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای دیدار دوست ژاپن

مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.

( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد)

  •  یک نسخه فرم تقاضای ویزا
  • یک قطه عکس سایز ۴.۵*۴.۵  با زمینه سفید
  • شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
  • دعوتنامه (توسط ضامن که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده باشد)
  • برنامه سفر ( توسط ضامنی که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده است)
  • گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
  • مدارکی که روابط دوستی بین متقاضی ویزا و ضامن در ژاپن را نشان دهد ( بطور مثال: عکس ،نامه و غیره )
مطالب بیشتر بخوانید
دیدنی‌های میدان مرکزی بروکسل

ضمانتنامه :

برگه اقامت محلی ضامن JUMIN-HYO

توجه : در صورتیکه ضامن دارای ملیت خارجی (به طور مثال ایرانی باشد) کپی از پشت و روی کارت ثبت اقامت و کپی صفحه مشخصات گذرنامه، صفحه ویزا و صفحه مهر ورود مجدد، ضامن مورد نیاز است.

مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید:

الف- در صورتیکه متقاضی ویزا هزینه سفر را می پردازد: گواهی رسمی درآمد ( چنانچه متقاضی درآمد ثابت ندارد پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی قابل قبول است)

ب- در صورتیکه ضامن در ژاپن هزینه را می پردازد، یکی از مدارک زیرلازم می باشد:

  1. گواهی رسمی مالیات (مبلغ درآمد باید ذکر شده باشد) KAZEI- SHOMEISHO
  2. کپی اظهار نامه تایید شده درآمد ضامن که شغل آزاد دارد
  3. (  KAKUTEI-SHINKOKUSHO –HIKAE)
  4. گواهی رسمی درآمد تایید شده توسط شهرداری SHOTOKU-SHOMEISHO
  5. حساب بانکی ( پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب)
  6. (ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای دیدار اقوام در ژاپن

مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.

( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد )

  • یک نسخه فرم تقاضای ویزا
  • یک قطه عکس سایز ۴.۵*۴.۵ با زمینه سفید
  • شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
  • دعوتنامه (توسط ضامنی که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده است)
  • برنامه سفر ( توسط ضامنی که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده است)
  • گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
  • مدارکی که روابط بین متقاضی ویزا و ضامن را مشخص نماید. ( شناسنامه و ترجمه انگلیسی رسمی آن)
مطالب بیشتر بخوانید
غذاهای محلی کیش

ضمانتنامه :

برگه اقامت محلی ضامن JUMIN-HYO

توجه : در صورتیکه ضامن دارای ملیت خارجی (به طور مثال ایرانی باشد) کپی از پشت و روی کارت ثبت اقامت و کپی صفحه مشخصات گذرنامه، صفحه ویزا و صفحه مهر ورود مجدد، ضامن مورد نیاز است.

مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید:

الف- در صورتیکه متقاضی ویزا هزینه سفر را می پردازد: گواهی رسمی درآمد ( چنانچه متقاضی درآمد ثابت ندارد پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی قابل قبول است)

ب- در صورتیکه ضامن در کشور ژاپن هزینه را می پردازد، یکی از مدارک زیرلازم می باشد

  • حساب بانکی (پرینت کارکرد سه ماه اخیر)
  • گواهی رسمی درآمد تایید شده توسط شهرداریSHOTOKU- SHOMEISHO
  • گواهی رسمی مالیات (مبلغ درآمد باید ذکر شده باشد) KAZEI- SHOMEISHO
  • کپی اظهار نامه تایید شده درآمد ضامن که شغل آزاد دارد( KAKUTEI-SHINKOKUSHO –HIKAE)

(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

ویزای ژاپن
ویزای ژاپن

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کنفرانس و مسابقات ورزشی

مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.

( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد)

  • یک نسخه فرم تقاضای ویزا
  • یک قطه عکس سایز ۴.۵*۴.۵ با زمینه سفید
  • شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
  • دعوتنامه (توسط سازمان دعوت کننده در ژاپن تهیه شده است)
  • ضمانتنامه ( توسط سازمان دعوت کننده در ژاپن تهیه شده است)
  • برنامه سفر (توسط سازمان دعوت کننده در ژاپن تهیه شده است)
  • گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
  • مدارکی مربوط به شرکت و یا سازمان دعوت کننده (یکی از مدارک زیر لازم می باشد)
  1. ثبت شرکت ژاپنی HOJIN-TOKIBOTOHON : ( صادره در سه ماه اخیر، توسط شرکت اصلی در ژاپن)
  2. مدرک مربوط به شرکتها یا موسسات در ژاپن KAISHA- DANTAI- GAIYO-SETSUMEISHOU
  3. جزوه ویا کاتالوگ
  4. مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید
  5. نامه ماموریت متقاضی ویزا
مطالب بیشتر بخوانید
ویزای بلژیک

(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

چند نکته در مورد اخذ ویزای ژاپن

  • زمان مورد نیاز برای بررسی مدارک ویزای ژاپن به طور معمول ۵ روز کاری (با احتساب روز ارایه مدرک) است.
  • ویزای توریستی ژاپن حدود ۳ ماه اعتبار دارد، اما مدت مجاز اقامت شما بستگی به نظر سفارت ژاپن دارد.
  • ارائه اصل مدارک فارسی لازم نیست و ترجمه انگلیسی مدارک که حاوی مهر وزارت دادگستری باشد برای اخذ ویزا کافی است.
  • برای اخذ ویزای ژاپن معمولا نیازی به انجام مصاحبه نیست، مگر آنکه طبق نظر کنسول انجام مصاحبه ضروری باشد.

آدرس و تلفن سفارت ژاپن در تهران :

  • آدرس سفارت: تهران، زعفرانیه، خیابان مقدس اردبیلی، پلاک ۱۶۲
  • روزهای کاری: یک شنبه الی پنج شنبه (سفارت ژاپن روزهای جمعه و شنبه تعطیل است.)
  • پذیرش درخواست: روزهای یک شنبه الی پنج شنبه (از ساعت ۸:۳۰ صبح الی ۱۰:۳۰)
  • تحویل گذرنامه: روزهای یکشنبه الی پنج شنبه (بعدازظهرها از ۱۵:۰۰ الی ۱۶:۰)
  • تلفن تماس سفارت: ۲۲۶۶۰۷۱۰(۲۱)۹۸+
  • شماره فکس: ۲۲۶۶۰۷۴۶(۲۱)۹۸+
  • ایمیل بخش کنسولی و امور مربوط به روادید: consular@th.mofa.go.jp
  • وبسایت رسمی: http://www.ir.emb-japan.go.jp
  • نکته: در نظر داشته باشید که سفارت ژاپن مدارک درخواست ویزا را به صورت پستی نمی پذیرد و مسئولیتی در قبال گم شدن یا مخدوش شدن مدارک نمی پذیرد. همچنین ارسال مدارک از طریق ایمیل یا فاکس نیز از نظر سفارت قابل قبول نیست. برای ارائه درخواست و تحویل مدارک لازم است که حتما شخص متقاضی یا نماینده او مدارک مورد نیاز را به صورت حضوری تحویل سفارت بدهد.

  تبلیغات   

                        | لمینت دندان |   کامپوزیت دندان | ایمپلنت دندان | ارتودنسی |

مطالب بیشتر بخوانید
ارزان ترین شهرها برای زندگی در سال 2018 را بشناسید

در حال ارسال
نظرات کاربر
( رای)
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Load More In راهنمای سفر

دیدگاه خود را ثبت کنید