ویزای یونان

در مجموعه مقالات راهنمای ویزای کشورها می خواهیم در مطلبی به سراغ کشور یونان برویم و به معرفی و بررسی ویزای یونان بپردازیم. در ادامه با تاپ تراول همراه باشید…


  تبلیغات   

                 ویزای کانادا تضمینی   |   ویزای کانادا    |  بلیط هواپیما ارزان


این روزها ویزای یونان مورد توجه بسیاری از گردشگران قاره اروپا قرار گرفته است. دلیل این موضوع آن است که کشور یونان برای سفر بسیار مقرون به صرفه تر از دیگر کشورهای اروپایی است و سفر به این کشور زیبا نیز بسیار آسان می باشد و از همه مهمتر به علت اینکه کشور یونان عضو کشورهای منطقه شنگن میباشد با اخذ ویزای شنگن یونان می توانید به کشورهای منطقه شنگن نیز سفر کنید. در ادامه با مجله گردشگری تاپ تراول همراه شوید تا شما را در رابطه با ویزای یونان راهنمایی کنیم.

مدارک ویزای یونان

برای دریافت ویزای یونان لازم است مدارک زیر را در وقت تعیین شده به سفارت یونان ارائه دهید.

  • شناسنامه
  • رزرو بلیط و هتل
  • لیست بیمه کارمندی
  • حکم بازنشستگی (برای بازنشستگان)
  • گواهی اشتغال به کار (برای کارمندان)
  • بیمه نامه مسافرتی معتبر با اعتبار ۳۰,۰۰۰ یورو
  • عکس رنگی جدید با ابعاد ۴.۵*۳.۵ سانتی متر
  • گواهی اشتغال به تحصیل (برای دانش آموزان و دانشجویان)
  • نامه رسمی بانک مبنی بر وضعیت حساب بانکی متقاضی در سه ماه گذشته (به زبان انگلیسی)
  • گذرنامه دارای اعتبار به همراه گذرنامه قبلی (ارائه فتوکپی صفحه هایی از گذرنامه که روادید شینگن در آن درج شده الزامی است)

نکته : کلیه متقاضیان می توانند تا سه ماه قبل از تاریخ سفر برای دریافت ویزا اقدام کنند. حداقل مدت زمان لازم برای بررسی مدارک و صدور ویزا از جانب سفارت ۲ هفته است.

ویزای یونان
ویزای یونان

انواع ویزای یونان و مدارک آن

دولت یونان بسته به هدف سفر انواع مختلفی از ویزاها را برای متقاضیان صادر می کند؛

ویزای تجاری یونان

  • دعوت نامه از یک کمپانی در یونان که شما بازدید می کنید و آدرس دقیق آنها همراه با تاریخ بازدید.
  • یک گواهینامه از کارفرمای خود که اجازه سفر شما را می دهد.
  • اگر روابط تجاری قبلی بین دو کمپانی وجود داشته باشد، اثبات چنین رویدادهایی باید ارائه شود.
  • گردش مالی ۶ ماه گذشته
  • مجوز یا تائیدیه از اتحادیه یا صنف مرتبط به کمپانی خود
  • مجوز تجاری
  • اسناد مشارکت
  • با توجه به هزینه های متقاضی در هنگام اقامت در منطقه شنگن، یا کارفرما یا کمپانی شریک باید پوشش هزینه های مربوط را در نامه یا دعوت نامه باید اعلام کند.

ویزای یونان برای ورزشکاران،بازیگران و اهداف فرهنگی

  • نامه دعوت از مقامات ذیربط با جزئیات مربوط به ماهیت رویدادها یا فعالیت ها – هدف بازدید، پوشش هزینه
  • نام متقاضیان (اعضای خدمه)
  • مدت اقامت
  • مدارک سفر

ویزای یونان برای اهداف پزشکی

  • یک گزارش پزشکی محلی
  • یک گواهی پزشکی از بیمارستان یا پزشک در یونان، تایید تاریخ ملاقات شما و وضعیت پزشکی شما
  • رسید پرداخت از هزینه های پزشکی

ویزای یونان برای اعضای نمایندگی های رسمی

  • کپی دعوتنامه از کمپانی
  • مدارک شناسایی
  • هدف سفر (مذاکرات، جلسات، رویدادها توسط سازمان های بین دولتی، مشاوره)
  • مدت اقامت
  • محل اقامت

ویزای یونان برای تحصیل، آموزش، پژوهش، و یا سایر اهداف کارآموزی

  • یک گواهی ثبت نام که امکان حضور در دوره ها را فراهم می کند.
  • گواهی تکمیل و یا دوره های مربوطه
  • حمایت مالی

ویزای یونان برای همسر / شوهر یا شهروند یونان

  • اثبات شهروندی کشور یونان (کارت شناسنامه یا کارت کنسولی یا صدور گواهینامه ملیت کشور یونان یا سفارش ملکیت)
  • گواهی ازدواج یونانی
  • رکورد خانوادگی یونانی

ویزای ترانزیت فرودگاهی یونان

  • ویزا یا نوع دیگری از مجوز ورود در کشور ترانزیت
  • کپی از ویزای معتبر مقصد نهایی

ویزای یونان برای کودکان زیر یک سال

  • اثبات درآمد منظم والدین (قرارداد کار با درآمد ماهیانه مشخص شده یا یک صورت حساب بانکی یا مجوز کسب و کار)
  • اجازه و اسناد رسمی از طرف والدین (رضایت سفر پدر و مادر)
  • اگر یکی از والدین در کشور دیگری زندگی کند – مجوز سفر پدر و مادر خود را تأیید می کند

نکته : هنگام درخواست در سفارتخانه / کنسولگری یونان در کشور اصلی، سرپرست یا والدین باید همراه فرزندان زیر سن آنها باشد.

نکته : از آنجایی که این کشور یکی از اعضای معاهده شینگن است، گردشگران برای سفر به آنجا باید از طریق سفارت یونان در تهران، ویزای توریستی شینگن دریافت کنند. البته طبق اطلاعیه مندرج در سایت سفارت یونان، از تاریخ دوشنبه ۱۲ فوریه سال ۲۰۱۸ امور مربوط به دریافت مدارک، تعیین وقت ملاقات، ثبت اطلاعات بیومتریک و… به کارگزار سفارت واگذار شده است.

چگونه وقت سفارت یونان بگیریم؟

متقاضی ابتدا باید با توجه به نوع سفر نوع ویزای درخواستی را مشخص کند؛ سپس، فرم درخواست را  دانلود کرده و آن را به صورت دقیق تکمیل کند. ارائه فرم مذکور در روز مصاحبه به همراه سایر مدارک الزامی است.

در مرحله بعد متقاضی باید با ارسال ایمیل وقت سفارت یونان درخواست کند. بعد از انجام کامل این مرحله، ایمیلی حاوی نامه و تاریخ مصاحبه برای متقاضی ارسال خواهد شد. نتیجه درخواست های ارسالی به این ایمیل ها تا دو روز کاری برای متقاضیان ارسال خواهد شد. در مرحله پایانی، متقاضی در تاریخ تعیین شده باید به همراه مدارک برای انجام مصاحبه و ثبت اطلاعات بیومتریک مراجعه کند.

نکته ها

  • کلیه متقاضیان باید شخصا برای انجام مراحل درخواست ویزا به کارگزار مراجعه کنند. کودکانی که هنوز به سن قانونی نرسیده اند، باید به همراه والدین خود به دفتر کارگزار مراجعه کنند.
  •  حضور شخص متقاضی در روز وقت سفارت یونان الزامی است.
ویزای یونان
ویزای یونان

اطلاعات سفارت یونان

  • نشانی: تهران، خیابان ولیعصر، بلوار اسفندیار، پلاک ۴۳
  • کدپستی: ۱۹۶۷۹۱۵۶۸۱
  • تلفن: ۲۲۰۵۰۵۳۳ و ۲۲۰۵۶۷۸۴ (۰۲۱)
  • تماس های ضروری: ۰۹۱۹۸۲۹۸۶۲۷
  • نمابر: ۲۲۰۵۷۴۳۱
  • وب سایت: www.mfa.gr/tehran
  • پست الکترونیک: gremb.teh@mfa.gr

کارگزار سفارت یونان

  • نشانی کارگزار سفارت: تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهائی شمالی، خیابان عرفی شیرازی، ساختمان شماره ۴۹، طبقه چهارم
  • وب سایت کارگزار سفارت: www.vfsglobal.com/greece/iran
  • واحد مشاوره و جوابگویی: ۲۷۶۷۴۰۰۰ (۰۲۱)
  • ساعت کاری کارگزار سفارت: واحد ثبت نام همه روزه به جز روزهای جمعه و شنبه از ساعت ۸ تا ۱۵ و جمع آوری پاسپورت ساعت ۱۵ تا ۱۷
  • پست الکترونیک کارگزار برای ارسال درخواست وقت ملاقات انفرادی: appointmentgreece@vfshelpline.com
  • پست الکترونیک برای ارسال درخواست وقت ملاقات گروهی یا آژانس ها: greeceirangroups@vfshelpline.co

تبلیغات   

           رزرو هتل های مشهد | رزرو هتل های تهران | رزرو هتل های کیش | خرید بلیط هواپیما ارزان | رزرو هتل آنلاین


در حال ارسال
نظرات کاربر
0 (0 رای)
Load More In راهنمای سفر

دیدگاه خود را ثبت کنید