غذاهای ایرانی

کوکو اسفناج به سبکی آسان و خوشمزه 

تور پاییز ۱۴۰۳
تور لحظه آخری اجاره خودرو در ترکیه

کوکو اسفناج

اگر فرصت کمی دارید و به دنبال یک غذای خوشمزه و سریع الطبخ می‌گردید به شما پیشنهاد می‌کنیم که به سراغ خانواده‌ی کوکو‌ها (کوکو اسفناج، کوکو سبزی و…) بروید. اسفناج به دلیل خواص فراوانی که دارد، در پخت انواع غذا ها مورد استفاده قرار می گیرد. در این مقاله از وب سایت تاپ تراول می خواهیم طرز تهیه کوکو اسفناج به سبکی آسان و خوشمزه را آموزش دهیم.در ادامه همراه ما باشید.کوکو اسفناج

مواد لازم 

  • اسفناج  300گرم
  • تخم مرغ  3عدد
  • پیازچه  2عدد
  • پیاز  1عدد
  • زردچوبه  به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • نمک  به میزان لازم
  • زرشک ( در صورت مایل)

طرز تهیه

اسفناج را که خوب شستیم در غذاساز ریخته تا کاملن له و یکدست شود. پیازچه های ریز خرد شده ،نمک ، زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم سپس زرشک را به آن اضافه میکنیم .روغن را در تابه ریخته می گذاریم کمی داغ شود و سپس مایه کوکو را داخل روغن می ریزیم و با حرارت ملایم می گذاریم پخته شود.
برای برگرداندن کوکو که روی آن هم پخته شود می توانیم کوکو را کامل در سینی برگردانیم و دوباره در تابه بگذاریم ولی راحت تر این است که کوکو را به چهار قسمت برش بزنیم و آنها را برگردانیم.کوکو را می توانید با بورانی اسفناج بخورید که خیلی خوشمزه می شود.کوکو اسفناج

تور اروپا

نکات پایانی

  • توجه شود که تخم مرغ زیاد در کوکو موجب می‌شود که شکنندگی کوکو در هنگام طبخ و خرد شدگی در هنگام سرو کمتر شود.
  • کوکو اسفناج قابل سرو در وعده‌های نهار، میان وعده، شام و پیش غذاست.
  • پروتئین موجود در اسفناج موجب شده که کارشناسان و متخصصین تغذیه آن را به عنوان یک جایگزین برای گوشت در نظر بگیرند.
  • اسفناج نسبت به دیگر سبزیجات‌ها دارای فیبر زیادی است که مانع یبوست می‌شود و به هضم غذا کمک می‌کند. همچنین فیبر موجود در این سبزی، قند خون را پایین نگه داشته و با ایجاد حس سیری می‌تواند مانع از پرخوری شود.
  • اسفناج سرشار از مواد مغذی و ویتامین‌هایی مانند ویتامین C و E، بتاکاروتن، منگنز، روی و سلنیوم است که همگی از آنتی‌اکسیدان‌های قوی برای مقابله با پوکی استخوان، گرفتگی رگ‌ها و فشار خون بالا هستند.
  • اسفناج دارای ویتامین A، K، D و E و دیگرمواد معدنی است پس از این گیاه مفید و مقوی غافل نشوید.
  • کوکو اسفناج هرچند که پایه و اساس ایرانی دارد، اما به شکل‌های مختلف از جمله پای اسفناج، کیش اسفناج و سوفله اسفناج در رستوران‌های اکثر کشور‌های دنیا سرو می‌شود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

بخش های ضروری علامت گذاری شده اند *