


آش اسفناج
در این مقاله از معرفی غذاهای ایرانی تصمیم گرفتیم تا شما را با یکی از آش های سنتی و خوشمزه ایرانی بنام آش اسنفناج که طرفداران زیادی دارد آشنا کنیم. پس اگر به دنبال طرز تهیه آش اسفناج هستید تا انتهای این مقاله با مجله گردشگری تاپ تراول همراه باشید
بدون شک برای شما هم پیش آمده است که مسافر شهری بودید و ترجیح داده اید به جای کباب و جوجه همیشگی تنوعی به وعده غذایی خود داده و غذای محلی آن شهر را تجربه کنید. جالب است بدانید این غذاهای سنتی ایرانی بواسطه مواد اولیه ای که در هر استان وجود دارند شکل گرفته اند و بسته به وجود مواد اولیه غذای هر استان با استان دیگر متفاوت است. غذاهای سنتی در میان ایرانیان محبوبیت زیادی دارند. فرقی نمیکند در کجای کشورمان ساکن باشید، درهرحال لذت و طعم غذاهای سنتی مناطق دیگر میتواند شما را سر ذوق بیاورد و سفرههایتان را رنگین کند. در این مقاله سعی کردیم تا شما را با طرز تهیه آش اسفناج که از غذاهای سنتی و مقوی ایرانی می باشد و به دلیل اینکه در ایران نیز طرفدار زیادی دارد آشنا کنیم
آش اسفناج یکی دیگر از انواع آش های سنتی ایرانی می باشد که به خاطر داشتن اسفناج زیاد منبع غنی از آهن بشمار می رود و مصرف آن برای افرادی که مبتلا به فقر آهن هستند توصیه می شود، ضمن اینکه اینکه عدس موجود در آش اسفناج برای بالا بردن انرژی روزانه بدن بسیار مفید است. این اش در نقاط مختلف کشورمان به روش های متفاوتی پخت می شود.
مواد لازم جهت تهیه آش اسفناج
- اسفناج تازه و خرد شده ۱ کیلوگرم
- برنج نیم دانه نصف پیمانه
- لوبیا چیتی نصف پیمانه
- عدس ۱ پیمانه
- ماش نصف پیمانه
- پیاز بزرگ ۲ عدد (۱ پیاز برای داخل آش و ۱ پیاز برای تزیین روی آش)
- سیر ۵ حبه (۳ حبه از آن برای تزیین روی آش)
- آویشن ۱ قاشق چایخوری
- نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم
- کشک به میزان لازم
- نعنا داغ به میزان لازم
طرز تهیه آش اسفناج
حبوبات را از شب قبل جداگانه خیس کنید تا بهتر پخته شوند و نفخ آن ها از بین برود. در این مدت یکی دو بار آب آن ها را عوض کنید.
لوبیا را پس از خیس خوردن بپزید و کنار بگذارید.
پیاز و سیر را ریز خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شوند؛ سپس با عدس، ماش، برنج و ادویه ها به لوبیای پخته شده اضافه کنید.
برای تهیه این آش می توان به جای برنج از بلغور گندم یا جو استفاده کرد.
وقتی تمام مواد پخته و برنج له شد، اسفناج خرد شده را به آش افزوده، کمی شعله را زیاد کنید تا حدود بیست دقیقه بجوشد و لعاب بدهد؛ سپس حرارت را کم کنید و در ظرف را ببندید تا اسفناج بپزد.
در نیم ساعت پایانی پخت، مقداری نعناع داغ و یک قاشق کشک به آش افزوده، صبر کنید تا خوب جا بیفتد.
وقتی آش آماده شد، آن را در کاسه بریزید و با پیاز داغ، نعناع داغ، سیر داغ و کشک تزیین و سرو کنید.
لازم به ذکر است که آش اسنفاج به روشهای دیگری نیز درست میشود که ما در این مقاله معمولی ترین روش را برای شما قرار داده ایم
تبلیغات
مطالب مرتبط
معتبرترین بلیط پروازهای خارجی با علی بابا
رزرواسیون های هتل، سایتی تخصصی و حرفهای
اقدامات قبل سفر خارجی
سازمان مهـــــاجرتی اَدیت
یا vip آسمان به راحتی مهاجرت کنید
آریا پردیس | ارائه دهنده خدمات سفر
متخصصان ما راهنمای شما در مسیر مهاجرت به کانادا هستند
20 گشت آریا | مجری تورهای داخلی و خارجی
سفر به جهانی بدون مرز را با پاسپورت دومینیکا
خرید بلیط اتوبوس از تمام ترمینال ها و شهرها
لیدوما | جامع ترین وب سایت اجاره اقامتگاه
آژانس پیک خورشید
خرید بلیط هواپیما تهران | ره بال آسمان
فلایتیو ارایه کننده پروازهای داخلی و خارجی
موضوعات داغ
جاهای دیدنی تهران + تفریحات، آدرس و توضیحات
در این مقاله از وب سایت گردشگری تاپ تراول درباره جاهای دیدنی تهران سخن خواهیم گفت پس اگر قصد…
جاهای دیدنی درگز، استان خراسان رضوی را بیشتر بشناسید
جاهای دیدنی درگز در این مقاله از معرفی دیدنی استان خراسان رضوی شما را با جاهای دیدنی درگز که…