تجربه ای لوکس از   تور استانبول  همراه با ایوار
غذاهای ایرانی

آشنایی با خورشت بادمجان یکی از غذاهای سنتی ایرانی 

اجاره ماشین در دبی
تور تابستان 1403 تور لحظه آخری

خورشت بادمجان

در این مقاله از معرفی غذاهای ایرانی شما را با خورشت بادمجان و طرز تهیه آن آشنا خواهیم کرد. این خورشت یکی از غذاهای سنتی ایرانی می باشد که در اکثر نقاط ایران به روشهای مختلفی طبخ میشود در ادامه با ما همراه باشید تا با این خورشت لذیذ و طرز تهیه آن آشنا شوید

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که مسافر شهری بودید و ترجیح داده اید به جای کباب و جوجه همیشگی تنوعی به وعده غذایی خود داده و غذای محلی آن شهر را تجربه کنید.جالب است بدانید این غذاهای سنتی ایرانی بواسطه مواد اولیه ای که در هر استان وجود دارند شکل گرفته اند و بسته به وجود مواد اولیه غذای هر استان با استان دیگر متفاوت است.غذاهای سنتی در میان ایرانیان محبوبیت زیادی دارند. فرقی نمی‌کند در کجای کشورمان ساکن باشید، درهرحال لذت و طعم غذاهای سنتی مناطق دیگر می‌تواند شما را سر ذوق بیاورد و سفره‌هایتان را رنگین کند

خورشت بادمجان غذای محبوب همه کسانی است که عاشق انواع خورشت های ایرانی هستند. این غذا یه ترکیب شگفت انگیز از گوشت، بادمجان، گوجه و طعم دهنده های بی نظیره که خیلی راحت تهیه میشود . اگه از طرفدارای خورش قیمه بادمجون و یا خورش کدو و بادمجون با مرغ باشید، حتما از این خورشت هم لذت می برید


 لیدوما    

             | اجاره ویلا در رامسر | اجاره سوئیت در کیش


اقامتگاه بوم گردی

خورشت بادمجان

مواد لازم برای تهیه خورشت بادمجان برای ۸ نفر

  • گوشت گوسفند یا مرغ، نیم کیلوگرم
  • بادمجان قلمی، ۸ عدد
  • پیاز متوسط، یک عدد
  • نمک، به اندازهٔ دلخواه
  • زردچوبه، به اندازهٔ دلخواه
  • روغن، نصف بیشتر یک پیمانه
  • گوجه فرنگی متوسط، چهار عدد
  • آبغوره، یک قاشق غذاخوری
  • سیر،چند حبه ی کوچک

طرز تهیه خورشت بادمجان

بادمجان‌ها را سرخ می‌کنیم. پیاز را جداگانه در قابلمه خرد کرده، آن را کمی تفت می‌دهیم. گوشت خام را به پیاز می‌افزاییم و با هم آن را خوب تفت می‌دهیم. نمک و زردچوبه را به آن می‌افزاییم. چهار پیمانه آب را نیز به آن می‌افزاییم و در قابلمه را می‌بندیم. پس از آن که آب جوش آمد شعلهٔ اجاق گاز را کم می‌کنیم. مرحلهٔ پخت از زمانی که در قابلمه را می‌گذاریم تقریباً دو ساعت و نیم به درازا می‌کشد. پس از دو ساعت و نیم گوشت باید کاملاً پخته شده باشد و فقط تقریباً به اندازه دو پیمانه آب در قابلمه مانده باشد. گوجه فرنگی‌ها را نیز جداگانه سرخ می‌کنیم و همراه بادمجان‌ها آبغوره را نیز به قابلمهٔ گوشت می‌افزاییم. اگر احساس کردیم آب کم است یک استکان آب به آن می‌افزاییم. سپس در قابلمه را دوباره بسته و می‌گذاریم تا نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه پخته شود. پس از این مدت زمان خورش بادمجان آماده است.

خورشت بادمجان



   تبلیغات    

                 تور کیش


امتیاز مقاله

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

بخش های ضروری علامت گذاری شده اند *