خرید بلیط هواپیما

راهنمای اخذ ویزای تایلند

در این مقاله از وب سایت مجله گردشگری تاپ تراول درباره  راهنمای اخذ ویزای تایلند ،سخن خواهیم گفت.

تایلند با نام رسمی پادشاهی تایلند و نام سابق سیام، کشوری در شبه‌جزیره هندوچین واقع در جنوب شرقی آسیاست.

مالزی 728.90 - راهنمای اخذ ویزای تایلند


  تبلیغات   

                        | بلیط هواپیما در طاهاگشت |


این کشور از شمال با برمه و لائوس، از شرق با لائوس و کامبوج، از جنوب با مالزی و خلیج تایلند، و از غرب با برمه و دریای آندامان همسایه‌است.

زبان رسمی کشور تایلندی، پایتخت و همچنین پرجمعیت‌ترین شهر آن بانکوک و مذهب حدود ۹۵ درصد مردم بودایی است. نام تایلند در زبان مردم محلی برگرفته از دو لغت Thi و Land می‌باشد که به معنای سرزمین حوری یا همان تایی است.

اگر قصد سفر تفریحی به تایلند را دارید یا تور تایلند رزرو کرده‌اید، لازم است پیش از سفر به این کشور ویزای توریستی دریافت کنید. ویزای توریستی تایلنددر حال حاضر نیازی به مصاحبه ندارد و گردشگران تنها با ارائه مدارک خود به این سفارت در تهران، می‌توانند ویزای گردشگری بگیرند.

مدت اعتبار ویزای توریستی تایلند، سه ماه پس از صدور آن است. همچنین با دریافت ویزای تایلند می‌توانید ۳۰ یا ۶۰ روز در تایلند اقامت داشته باشید.

سفارت تایلند کجاست؟

سفارت تایلند در تهران، بهارستان، روبروی بیمارستان طرفه، کوچه استقلال پلاک ۳ قرار دارد.

موقعیت سفارت تایلند در تهران روی نقشه

ساعات کاری سفارت تایلند

سفارت تایلند روزهای یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۶:۳۰ آماده ارائه خدمات به مراجعین است.

مطالب بیشتر بخوانید
آشنایی با فستیوال آب تایلند | Thailand

بخش کنسولی سفارت تایلند

برای ارتباط با بخش کنسولی سفارت تایلند می‌توانید از آدرس ایمیل زیر برای ارتباط با بخش کنسولی استفاده کنید. از طریق این ایمیل می‌توانید کلیه سوالات، پیشنهادات و هر مورد مرتبط با این بخش را به زبان انگلیسی، مستقیم با کنسول‌ها در بخش کنسولی، در میان بگذارید.

ساعت کاری بخش تحویل مدارک و دریافت ویزای سفارت تایلند

برای تحویل مدارک خود به سفارت تایلند می‌توانید روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۱:۳۰ به این سفارت مراجعه کنید. دریافت ویزا از سفارت تایلند نیز از ساعت ۱۳:۳۰ الی ۱۶:۰۰ روزهای یکشنبه تا پنج‌شنبه امکان‌پذیر است.

ویزای تایلند
راهنمای اخذ ویزای تایلند

مراحل درخواست ویزای توریستی تایلند

قوانین کلی

  • تمام متقاضیان باید هنگام درخواست ویزا در ایران حضور داشته باشند.
  • هزینه پرداخت‌شده برای ویزا به هیچ وجه قابل برگشت نیست. (۳۵ یورو برای ویزای یک بار ورود و ۷۰ یورو برای ویزای ۲ بار ورود).
  • آژانس‌های مسافرتی می‌توانند فقط برای اتباع ایرانی و فقط برای ویزای توریستی درخواست ویزا کنند. برای سایر انواع ویزا، متقاضی باید شخصا به سفارت مراجعه کند.

پاسپورت

  • پاسپورت باید هنگام درخواست ویزا حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.
  • پاسپورت باید به خوبی نگهداری شده، دارای کلیه صفحات بوده و به هیچ وجه پاره یا مخدوش نباشد.
  • پاسپورت باید دارای حداقل یک صفحه ویزای سفید برای چسباندن ویزای تایلند باشد.
  • اگر تاریخ ۲۹ فوریه در گذرنامه قید شده باشد (تاریخ صدور/ انقضا یا تاریخ تولد) باید چک شود که سال کبیسه است یا خیر.
  • در صورت وجود هر گونه مهر یا علامت یا نوشته مشکوک و ناآشنای تایلندی در گذرنامه، حتما از سفارت درخواست راهنمایی کنید.
  • در صورت وجود هر گونه مهر اخراج در گذرنامه ایرانی، با سفارت مشورت نمایید.
مطالب بیشتر بخوانید
ویزای تایلند

هزینه ویزای تایلند

  • ویزای توریستی یک بار ورود: ۳۵ یورو
  • ویزای تجاری یک بار ورود: ۶۰ یورو
  • ویزای تجاری چند بار ورود یک ساله: ۱۴۰ یورو
  • ویزای گذری: ۲۵ یورو
ویزای تایلند
راهنمای اخذ ویزای تایلند

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی تایلند

۱. اصل و کپی بلیط (حتما در یک صفحه A4) تایید شده هوایی به مقصد تایلند الزامی است.

۲. یک قطعه عکس جدید ۳ در ۴ رنگی، تمام رخ، بدون عینک (به فرم ویزا چسبانده شود)

۳. اصل پاسپورت

۴. کپی گذرنامه، شناسنامه و کارت ملی (حتما در یک صفحه A4)

۵. اعتبار گذرنامه حتما باید بیشتر از شش ماه باشد.

۶. تکمیل کردن یک برگ فرم صدور ویزا (فرم ویزا حتما تایپ شده باشد)

۷. جهت تحویل و دریافت مدارک حضور صاحب گذرنامه الزامی است.

۸. وجه قابل پرداخت فقط به واحد پول یورو به مبلغ ۳۵ یورو است.

ثبت‌نام و گرفتن کد برای آژانس‌های مسافرتی

آژانس‌های مسافرتی که مایل هستند کد ثبت از سفارت پادشاهی تایلند دریافت کنند و برای مسافرین خود درخواست ویزا بدهند، باید اطلاعات زیر را دانلود کرده و بعد از مطالعه و تکمیل فرم، اطلاعات مورد نظر را به سفارت ارائه کنند:

شرایط ثبت‌نام و گرفتن کد برای آژانس‌های مسافرتی که تمایل به اخذ ویزای تایلند دارند

فرم درخواست ثبت‌نام و گرفتن کد برای آژانس‌های مسافرتی برای درخواست ویزای تایلند

از سال ۲۰۱۱، کد ثبت به مدت یک سال معتبر است و باید هر سال از طریق ارسال یادداشت رسمی به بخش کنسولی سفارت و قبل از ۱۵ ژانویه هر سال تمدید شود. در غیر این صورت کد ثبت، صفر شده و باطل می‌شود. همچنین آژانس مذکور دیگر نمی‌تواند برای متقاضیان ویزا بگیرد و باید مجددا برای گرفتن کد اقدام کند.

مطالب بیشتر بخوانید
راهنمای سفر به ارومیه

  تبلیغات   

                        | لمینت دندان |   کامپوزیت دندان | ایمپلنت دندان | ارتودنسی |


در حال ارسال
نظرات کاربر
( رای)
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Load More In راهنمای سفر

دیدگاه خود را ثبت کنید