لیدوما تریپ

طرز تهیه دسر محلبیه

محلبی یا همان پودینگ شیر یکی از دسرهای عربی-ترکی است که بسیار لذیذ و خوشمزه هست و برای ایام روزه داری ماه رمضان گزینه مناسبی است. در این مطلب از وب سایت تاپ تراول شما را با طرز تهیه دسر محلبیه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

معرفی محلبیه ، دسری عربی-ترکی

محلبی یا مهلبیه (Muhallabia) یک دسر عربی-ترکی و یکی از انواع پودینگ است که از نظر طعم و دستور تهیه شباهت زیادی به فرنی دارد. گفته می‌شود که این خوراک را شخصی به نام «دورس بابلی» برای «مهلب بن مغیره» (که احتمالا یک والی بوده است) اختراع و از آن برای برطرف کردن حس تهوع استفاده کرده است

شما می‌توانید این دسر را با افزودنی‌های گوناگونی مثل زعفران، کاکائو، پودر مغزها مثل پودر پسته، اسانس‌های مختلف و… تهیه کرده و یک تنوع حسابی در صبحانه یا میان‌وعده‌های اعضای خانواده ایجاد کنید.طرز تهیه دسر محلبیه

مواد لازم محلبی :

  1. شیر گاو تازه: چهار پیمانه
  2. شکر: سه – چهارم پیمانه
  3. آرد برنج: دو قاشق غذا خوری
  4. نشاسته ذرت: دو قاشق غذا خوری
  5. وانیل برای عطر محلبی: نصف قاشق چای خوری
  6. خامه: صد گرم
  7. گلاب: دو قاشق غذا خوری

طرز تهیه :

ابتدا نشاسته ذرت، آرد برنج و شکر را در ظرفی الک کرده (این کار باعث می شود آرد گلوله گلوله نشود).

در این مرحله شیر را با خامه خوب مخلوط کنید، سپس آن را به مواد خشک افزوده و هم می زنیم.

مطالب بیشتر بخوانید
غذاهای محلی بجنورد

بعد از آن مواد را روی شعله ملایم گذاشته و مرتب هم می زنیم تا ته نشین نشود.

بهتر است بدانید هر چه شعله ملایمتر و زمان پخت بیشتر باشد، محلبی خوشمزه تر می شود.

مواد که شروع به حبابه زدن کرد و غلظت پیدا کرد، آن را به یک ظرف دیگر انتقال دهید و با همزن کمی آن را هم بزنید.

محلبی داغ را در ظرفها یا لیوان های پذیرایی ریخته کمی که روی آن بسته شد، مقداری سس توت فرنگی یا ژله توت فرنگی را با دقت روی ظرفها ریخته و با تکه های مغز گردو یا بادام و پسته روی آنها را تزئین و تکه های پلاستیک بکشید و در یخچال قرار دهید.

نکته :

می‌توانید قالب سیلیکون یا مخصوص دسر را چرب کرده، محلبی را در قالب ریخته، در یخچال قرار داده تا دسر کاملا ببندد، سپس در ظرف سرو برگردانده تا از قالب جدا شود و تزیین کنید.طرز تهیه دسر محلبیه



   تبلیغات    

                 تور کیش


Load More In غذاهای ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *