


قیمه نثار
قیمه نثار یکی از غذاهای مجلسی ایرانی و مشهورترین غذای قزوینی است. قیمه نثار در قزوین معمولاً در مجالس عروسی، نذری، روزهای عاشورا و تاسوعا و شب سال تحویل سرو میشود .طعم خاص قیمه نثار به دلیل زعفران و وجود ادویههایی مثل هل و دارچین است، اما آنچه مهم است این است که این ادویهها باید به جا و به میزان متناسب استفاده شود تا غذای ما در نهایت آن طعم مطبوع و دلنشین را داشته باشد . در ادامه همراه تاپ تراول باشید تا با طرز تهیه قیمه نثار بیشتر آشنا شوید.
مواد لازم برای ۶ نفر
- گوشت راسته گوسفندی ۳۰ تکه خورشتی یا ۵۰۰ گرم
- رب گوجهفرنگی ۱ قاشق غذاخوری
- پیاز ۲ عدد متوسط
- برنج ۶ پیمانه
- خلال بادام ۱ قاشق غذاخوری
- خلال پسته ۱ قاشق غذاخوری
- خلال پوست پرتقال یا نارنج ۱ قاشق غذاخوری
- زرشک ۲ قاشق غذاخوری
- گلاب ۱ قاشق غذاخوری
- زعفران آب کرده یک قاشق غذاخوری
- شکر ۱ قاشق غذاخوری
- هل، دارچین، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به میزان کافی
- روغن یا کره به میزان کافی
طرز تهیه خورشت قیمه نثار
برای طرز تهیه ی قیمه نثار، ابتدا روغن را داخل ماهیتابه گرم کنید سپس پیاز را تفت بدهید کمی که سبک شد و رنگ عوض کرد گوشت را اضافه کنید و با حرارت ملایم سرخ کنید. زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید و کمی تفت بدهید.
سپس رب را به آن اضافه کنید و حدود یک دقیقه تفت بدهید دو پیمانه آب به آن اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد. بعد از پختن گوشت ها هل، گلاب، دارچین، نمک، آبلیمو، 3 قاشق زعفران، را اضافه کنید بگذارید تا جا بیفتد.
برای مواد رویی آن پوست نارنجی پرتقال را 5 بار با آب کاملا سرد بگذارید بجوشد همین که جوش آمد آب آن را خالی کنید و باز اینکار را تا 5 بار تکرار کنید تا تلخی پوست گرفته شود (فقط از قسمت نارنجی پرتقال استفاده کنید) بارآخر کمی شکر به آب آن اضافه کنید که شیرین شود.
داخل یک ماهیتابه خلال پرتقال، خلال بادام، خلال پسته، زرشک را جدا جدا بگذارید روی حرارت و به مدت کم با روغن تفت بدهید. برای تفت دادن زرشک و پوست پرتقال، کمی شکر به آن اضافه کنید می توانید همه را هم با هم تفت بدهید (که مخلوط شوند) ولی برای دیزاین غذا جدا جدا تفت بدهید و تزیین کنید قشنگ تر است. بهتر است خلال پسته تفت نخورد چون رنگ آن عوض می شود اما اگر تفت دادید خیلی کم باشد که از خامی دربیاید و رنگ آن عوض نشود.
بعد از پخت خورشت قیمه نثار، گوشت آن نباید آب داشته باشد و آب آن کشیده شود.
برنج را که از قبل خیس کردید به صورت کته یا پلو درست کنید. و در پایان از مواد تفت داده شده و گوشت روی آن را تزیین کنید و نوش جان کنید.
تبلیغات
مطالب مرتبط
2 دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
معتبرترین بلیط پروازهای خارجی با علی بابا
رزرواسیون های هتل، سایتی تخصصی و حرفهای
اقدامات قبل سفر خارجی
سازمان مهـــــاجرتی اَدیت
یا vip آسمان به راحتی مهاجرت کنید
آریا پردیس | ارائه دهنده خدمات سفر
متخصصان ما راهنمای شما در مسیر مهاجرت به کانادا هستند
20 گشت آریا | مجری تورهای داخلی و خارجی
سفر به جهانی بدون مرز را با پاسپورت دومینیکا
خرید بلیط اتوبوس از تمام ترمینال ها و شهرها
لیدوما | جامع ترین وب سایت اجاره اقامتگاه
آژانس پیک خورشید
خرید بلیط هواپیما تهران | ره بال آسمان
فلایتیو ارایه کننده پروازهای داخلی و خارجی
موضوعات داغ
جاهای دیدنی تهران + تفریحات، آدرس و توضیحات
در این مقاله از وب سایت گردشگری تاپ تراول درباره جاهای دیدنی تهران سخن خواهیم گفت پس اگر قصد…
جاهای دیدنی درگز، استان خراسان رضوی را بیشتر بشناسید
جاهای دیدنی درگز در این مقاله از معرفی دیدنی استان خراسان رضوی شما را با جاهای دیدنی درگز که…
عالی بود
خوب بود