خرید بلیط هواپیما

ویزای سوئیس

در این مقاله از مجموعه مقالات راهنمای ویزای کشورها به سراغ کشور سوئیس می رویم و در ادامه ی این مطلب به معرفی و بررسی جامع  ویزای سوئیس خواهیم پرداخت. در ادامه با تاپ تراول همراه باشید…

سوئیس یکی از محبوب ترین کشورهایی است که مقصد گردشگران بسیار زیادی است و هر ساله حجم زیادی از توریست ها به این کشور سفر می کنند. اگر قصد دارید به این کشور زیبا با جاهای دیدنی منحصر به فرد سفر کنید ابتدا باید نسبت به اخذ ویزای سوئیس اقدام کنید و پس از اخذ آن وارد این کشور شوید. ما در این مطلب از مجله گردشگری تاپ تراول می خواهیم در مورد چگونگی اخذ ویزای سوئیس و وقت سفارت سوئیس صحبت کنیم. دقت داشته باشید که این کشور خارج از اینکه عضو کشور های اتحادیه اروپا محسوب می شد در سال ۲۰۰۸ همزمان به عضویت کشورهای منطقه شنگن درآمد. بنابراین علاقه مندان می توانند نسبت به اخذ ویزای شنگن سوئیس نیز اقدام کنند. طبق آمار سال ۲۰۱۷ سفارت کشور سوئیس از بین ۵۱۷ هزار درخواست برای ویزای شنگن،تنها حدود ۷% ریجکتی داشته است و حدود ۴۵۱ ویزا صادر کرده است.کشور سوئیس به همراه کشورهای ایسلند، لیختن‌اشتاین و نروژ، اتحادیه تجارت آزاد اروپا (EFTA) را تشکیل می‌دهند.

ویزای سوئیس
ویزای سوئیس

انواع ویزای سوئیس

ویزای کشور سوئیس به چهار دسته اصلی تقسیم بندی می شود:

ویزای ترانزیت (نوع A) : ویزایی است که تنها برای ورود افراد به فرودگاه کشورهایی که عضو پیمان شینگن هستند صادر می شود. با این نوع ویزا مسافر حق خروج از فرودگاه را نداشته و فقط می‌تواند پرواز خود را در یکی از فرودگاه‌های شینگن تعویض و راهی کشوری دیگر در خارج از این منطقه شود.

مطالب بیشتر بخوانید
جاذبه های گردشگری تسالونیکی یونان را بیشتر بشناسید

ویزای عبور (نوع B) : این نوع ویزا به مسافران این امکان را می دهد که اجازه خروج از فرودگاه را داشته باشند و می‌تواند از شینگن به عنوان منطقه عبور استفاده کند. به عبارت دیگر، مسافر می‌تواند از طریق زمینی خود را به کشوری خارج از منطقه شینگن سفر کند.

ویزای شینگن (نوع C) : این ویزا از جمله ویزاهای کوتاه مدت است که دارای اعتبار ۹۰ روزه در طول شش ماه است و از آن می‌توان برای ملاقات بستگان، ماموریت‌های کاری یا سفرهای درمانی استفاده کرد. این ویزا متداول‌ترین نوع ویزا در میان گردشگران ایرانی است.

ویزای ملی (نوع D) : این نوع ویزا مختص افرادی است که قصد اقامت بیش از ۹۰ روز در سوئیس دارند و از جانب اداره مرکزی کانتون صادر می‌شود. اغلب تجار و بازرگانان از این نوع ویزا استفاده می‌کنند و از طریق آن می‌توانند در طول سال بارها به منطقه شینگن ورود و خروج نمایند.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای سوئیس

  • بیمه مسافرتی .
  • کارت ملی و شناسنامه .
  • رزرو هتل و بلیط هواپیما .
  • سند مالکیت ( در صورت وجود ) .
  • گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته ) .
  • گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان ) .
  • نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر سپرده بانکی .
  • فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید ) .
  • ۲ قطعه عکس رنگی ۶ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش .
  • اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۳ ماه بیشتر از تاریخ ویزا درخواستی .
  • پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی . ( برای صاحبان مشاغل ) .
  • در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج .
  • گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام – سمت – میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمندان و کارگران ) .
مطالب بیشتر بخوانید
چهارشنبه سوری در ایران

ولی باید نکته‌های زیر در آن ذکر شود:

  • شخصی که دعوت‌نامه را ارسال می‌کند، حال چه به عنوان یک کمپانی باشد یا به عنوان اقوام شخص متقاضی، باید اثبات کند که با فرد متقاضی در ارتباط بوده است.
  • جزئیات کامل از سوی شخص میزبان شامل نام و نام خانوادگی، آدرس، تاریخ تولد، و تابعیت ارائه شود.
  • تاریخی که دعوت‌نامه در آن تنظیم شده است.
  • امضای شخص میزبان؛ در صورتی که درخواست ویزا، ویزای کاری باشد، نیازمند امضا از سوی مدیر کمپانی مورد نظر است.
  • میزبان باید اثبات کند که محلی را جهت اسکان فردی را که متقاضی ورود به کشور سوئیس است، وجود خارجی دارد.
  • سایر مدارکی که جهت تکمیل و تقویت دعوت نامه می‌تواند ارائه شود.
  • بسته به اینکه شخص از سفارت کدام کشور می‌خواهد اقدام کند، دعوت‌نامه یا باید مستقیماً از سوئیس به سفارت مورد نظر ارسال شود، یا اینکه از سوی شخص متقاضی به همراه سایر مدارکش ارائه شود.

تعیین وقت سفارت سوئیس

در سفارت سوئیس به منظور دریافت وقت سفارت به دلیل اینکه برای متقاضیان ایرانی فقط به صورت حضوری وقت تعیین می شود. از همین رو باید قبل از هر اقدامی به سفارت تماس حاصل فرمایید و تا سفارت برای شما وقتی را تعیین نماید. حتما توجه داشته باشید که ۴۵ روز قبل از خروج خود از کشور اقدام به تعیین وقت ملاقات نمایید.

هزینه اخذ ویزای سوئیس

هزینه اخذ ویزای سوئیس در زمان ارسال درخواست ویزا دریافت می‌شود و این هزینه به‌هیچ‌ وجه حتی در صورت لغو یا رد درخواست قابل‌ استرداد نیست. سفارت سوئیس حق دارد در هر زمان با توجه به نوسانات نرخ ارز، مقدار هزینه‌های اخذ ویزای سوئیس را تغییر دهد. در حال حاضر هزینه اخذ ویزای سوئیس برای هر فرد بزرگ‌سال (۱۲ سال به بالا) ۶۸ یورو، برای هر کودک (۶ تا ۱۱ سال) ۴۰ یورو و برای کودکان زیر ۶ سال رایگان می‌باشد.

مطالب بیشتر بخوانید
سوغات پنانگ مالزی

نکته: همسر و فرزندان و یا دانشجویانی که فقط به مدت ۹۰ روز در سوئیس تحصیل می‌کنند و شهروند سوئیس، اتحادیه اروپا (EU) و یا EFTA هستند نیز هزینه اخذ ویزای سوئیس آن‌ها رایگان می‌باشد.

ویزای سوئیس
ویزای سوئیس

سایر مقررات اخذ ویزای سوئیس

در مواقعی که در تأمین منابع مالی محدودیت‌هایی داشته باشید، ممکن است بخواهید برای تهیه گواهی از سوی یک حامی مالی (sponsorship) اقدام نمایید. در این صورت این گواهی که نشان‌دهنده دعوت شما از سوی فرد یا شرکتی در کشور سوئیس است، باید توسط دفتر مهاجرت استانی و یا اداره معتبر محلی تائید شده باشد؛ به‌گونه‌ای که شرکت یا کارفرمای دعوت‌کننده باید با پرداخت مبلغ غیرقابل‌بازگشت تا سقف سی هزار فرانک سوئیس (CHF) برای شرایط خاص موافقت کند.

مدت‌زمان اخذ ویزای سوئیس

هنگامی‌که سفارت سوئیس یک درخواست اخذ ویزای سوئیس از نوع ویزای شینگن را دریافت می‌کند، طبق قانون ظرف مدت ۱۵ روز درخواست موردبررسی قرار می‌گیرد. درخواست‌های رسیده در صورتی مورد قبول واقع می‌شوند که سفارت سوئیس پاسپورت، عکس و مدارک شناسایی فرد متقاضی را دریافت کند و متقاضی انگشت‌نگاری شده باشد و هزینه ویزا را نیز پرداخت نموده باشد.

در شرایط خاص ممکن است مدت‌زمان بررسی درخواست اخذ ویزای سوئیس ۳۰ تا ۶۰ روز افزایش یابد. رسیدگی به درخواست اخذ ویزای سوئیس از نوع ملی یا D تحت صلاحیت استان مورد تقاضا می‌باشد. ممکن است زمان بررسی درخواست اخذ ویزای سوئیس از نوع D با توجه به استان موردتقاضای متقاضی متفاوت باشد.

شرایط و نکته‌های دریافت ویزای سوئیس

  • جهت دریافت ویزای شینگن باید مدت ۱۰ روز کاری بگذرد.
  • حداقل ۴۵ روز قبل از زمان خروج از کشور جهت تعیین وقت سفارت سوئیس اقدام نمایید.
  • تمامی افراد بالای ۱۲ سال باید شخصا مدرک و درخواست صدور ویزای خود را به سفارت تحویل دهند.
  • حداقل زمان ممکن برای دریافت وقت سفارت ۵۰ روز می باشد.
مطالب بیشتر بخوانید
آشنایی با هزینه های سفر به وارنا

زبان رسمی در کشور سوئیس

در کشور سوئیس چند زبان به طور رسمی شناخته شده اند، آنها به ترتیب آلمانی، فرانسوی، ایتالیایی و رومانش هستند. ۶۴٪ از مردم کشور سوئیس زبان آلمانی زبان اول شان محسوب می‌شود، که این افراد بیشتر در قسمت‌های شمالی و مرکزی می باشد. ۱۹٪ از مردم این کشور زبان فرانسوی را به طور رسمی می شناسند و اکثراً در غرب این کشور زندگی می‌کنند. ۸٪ مردم هم به زبان ایتالیایی صحبت می کنند که غالباً در جنوب سوئیس ساکن هستند و تنها یک درصد از مردم سوئیس به زبان رومانش سخن می گویند و در قسمت جنوب شرقی این کشور زندگی می کنند.

اطلاعات کلی از سفارت سوئیس

  • نشانی : تهران، الهیه، خیابان شریفی منش، کوچه یاسمن، پلاک ۲
  • تلفن : ۲۲۰۰۸۳۳۳ – ۰۲۱
  • فکس : ۲۲۰۰۶۰۰۲- ۰۲۱
  • کدپستی : ۶۳۷۵۱-۱۹۶۴۹
  • پست الکترونیک : teh.visa@eda.admin.ch
  • وب‌سایت : www.eda.admin.ch
  • روزها و ساعات کاری: شنبه تا پنج شنبه ۷:۳۰ تا ۱۵:۳۰

  تبلیغات   

          هتل انقلاب تهرانرزرو هتل ارزان | هتل های مشهدهتل ترنج کیش | اقامت اروپا


در حال ارسال
نظرات کاربر
( رای)
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Load More In راهنمای سفر

دیدگاه خود را ثبت کنید