تجربه ای لوکس از   تور استانبول  همراه با ایوار
ترکیه

طرز تهیه شیرینی شکرپاره ، شیرینی خوشمزه ترکیه ای 

اجاره ماشین در دبی
تور ترکیه سلام پرواز تور لحظه آخری

شیرینی شکرپاره

در این مطلب از وب سایت گردشگری تاپ تراول شما را با شیرینی شکر پاره یکی از شیرینی بسیار لذیذ و خوشمزه ی ترکی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

شیرینی شکر پاره یکی از انواع شیرینی ترکیه ای و بسیار خوشمزه هست. این شیرینی را با روشهای مختلفی میشه تهیه کرد. در ادامه یکی از روش های تهیه این شیرینی خوش طعم را خواهید دید.شیرینی شکرپاره

مواد لازم برای شکرپاره

  • آرد سفید قنادی به مقدار لازم
  • آرد سمولینا 1 لیوان
  • تخم مرغ 3 عدد (یک زرده برای رومال شکر پاره)
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • مارگارین یا کره 100گرم
  • روغن مایع 1/2 لیوان
  • زرده تخم مرغ :یک عدد (برای روی شیرینی)
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • پودر هل 1 قاشق مرباخوری
  • پودر پسته مقداری (برای تزیین)

مواد مورد نیاز برای شهد

  • آب 2 لیوان
  • شکر 1 لیوان
  • گلاب 1/4 لیوان
  • پودر هل 1/2 قاشق چایی خوری
  • زعفران مقداری

شیرینی شکرپاره

مراحل تهیه شیرینی شکرپاره

  1. تمام مواد شربت را با هم مخلوط کرده روی حرارت گذاشته و 10 دقیقه زمان میدهیم تا بجوشد و شکر حل شود.
  2. تخم مرغ ها وانیل و شکر را با هم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم .
  3. سپس کره را که به دمای محیط رسیده همراه روغن اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
  4. آرد سمولینا، پودر هل و بکینگ پودر را هم اضافه کرده و هم می زنیم سپس در آخر آرد الک شده را کم کم اضافه کرده و با دست مخلوط می کنیم تا زمانی که خمیر بدست نچسبد، (خمیر نرم و لطیفی بدست می اید).
  5. کف سینی کاغذ روغنی انداخته از خمیر به اندازه گردو برداشته و با دست فرم میدهیم و داخل سینی میچینیم.
  6. مخلوط زرده و شیر را روی شیرینی میزنیم و با چنگال طرح میدهیم و داخل فر 180 درجه که یک از قبل گرم شده به مدت 30_25 دقیقه میگذاریم تا آماده شود.
  7. شربت ولرم رو روی شیرینی داغ می ریزیم و 15 دقیقه اجازه میدهیم تا شهد به خورد شیرینی برود و با پودر پسته تزیین میکنیم سپس نوش جان می کنیم.

شیرینی شکرپاره


 لیدوما    

             | اجاره ویلا در رامسر | اجاره سوئیت در کیش


اقامتگاه بوم گردی


   تبلیغات    

                 تور کیش


مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

بخش های ضروری علامت گذاری شده اند *