لیدوما تریپ

کباب کوبیده

چلو کباب بدون شک معروف ترین غذای ایرانی است و خیلی ها آشپزی ایرانی را با چلو کباب می شناسند. انواع کباب و به ویژه کوبیده در بین ایرانی ها و توریست ها بسیار پرطرفدار است. چلو کباب کوبیده همان طور که می دانید معمولا با گوجه و فلفل کبابی، برنج زعفرانی، دوغ و سبزی تازه سرو می شود. البته گاهی کوبیده را به جای برنج با نان هم می خورند که صد البته بهتر است نان سنگک باشد . در ادامه همراه تاپ تراول باشید تا با طرز تهیه کباب کوبیده اصیل و خوشمزه بیشتر آشنا شوید.

مواد لازم برای چلو کباب کوبیده مخصوص

  • گوشت چرخ کرده 1 کیلوگرم
  • پیاز 300 گرم
  • زعفران دم شده 1 قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل به مقدار کافی

کباب کوبیده

طرز تهیه 

ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید.سپس پیاز را با گوشت چرخ کرده ، نمک ، فلفل و زعفران دم کرده مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا مواد خوب یکدست شوند.

وقتی گوشت حالت چسبندگی پیدا کرد آن را به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال نگهدارید.بعد از مزدار شدن گوشت ، آن را به سیخ بکشید.

برای این کار هم مقداری آب کنار دستتان داشته باشید و قبل از برداشتن مایه گوشت دستتان را در آن فرو ببرید و خیس کنید. سپس یک مشت از مایه بردارید و به شکل دوک در بیاورید. همان طور که مایع گوشت در دست راستتان  قرار دارد . سیخ را روی آن بگذارید و کاملا سطح آن را با مایه بپوشانید.

مطالب بیشتر بخوانید
غذاهای محلی کیش

سپس دوباره دستتان را خیس کنید و روی سیخ فشار دهید تا اثر انگشت شما بر روی گوشت باقی بماند.در مرحله آخر ،با فشار دست  ابتدا و انتهای گوشت را به سیخ بچسبانید .

سپس سیخ ها را بر روی آتش آماده شده قرار دهید و در ابتدا مدام آتش را باد بزنید تا گوشت خودش را بگیرد و وقتی گوشت خودش را گرفت دیگر باد نزنید تا کباب ها برشته شوند .

برنج این چلو کباب را هم به صورت جداگانه در قابلمه یا پلو پز بپزید.

نکته

_ برای تهیه کباب کوبیده با گوشت گوساله به تنهایی امکان پذیر نیست چون گوشت گوساله چربی ندارد. البته قسمت خیلی چرب گوشت گوسفند نیز برای پخت کباب کوبیده مناسب نیست.

 _ اگر استرس ریختن کباب در هنگام پختن را دارید میتوانید یکی دو تخم مرغ به مایه کباب اضافه کنید.کباب کوبیده



   تبلیغات    

                 تور کیش


Load More In غذاهای ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *