آش دوغ شیرازی

در این مقاله از بخش معرفی جاذبه های ایران قصد داریم یکی از جاذبه های بسیار معروف شیراز یعنی آش دوغ شیرازی را به شما معرفی کنیم و آن را مورد بررسی قرار دهیم. در ادامه با تاپ تراول همراه باشید…

شهر شیراز آنقدر جاذبه دیدنی و زیبایی های فراوان دارد که بدون شکً یکی از ایستگاه های گردشگری بین المللی در ایران محسوب می شود. اما در کنار همه ی این جاهای خوب و دیدنی، لذت بردن از غذا در مسافرت می تواند بخش مهمی از فرآیند سفر به شمار رود.

آش دوغ یکی از آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که در هر شهری به سبک خاصی تهیه خواهد شد و در این مطلب می توانید با طرز تهیه آش دوغ شیرازی آشنا شوید.

مقالات بیشتر بخوانید:

آش دوغ شیرازی
آش دوغ شیرازی

طرز تهیه آش دوغ شیرازی

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم
  • په باقلا: یک لیوان
  • برنج: یک لیوان
  • پیاز: یک عدد
  • پیاز و نعنا و سیر داغ: به میزان لازم
  • نمک و فلفل و روغن: به میزان لازم
  • دوغ: ۵ لیتر شوید: ۲۰۰ گرم

پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن سرخ کنید. گوشت را اضافه کنید و تفت دهید. نمک و فلفل را هم اضافه کرده و کنار بگذارید. برنج و باقلا را هم جدا بپزید و سعی کنید آب آنها کاملا تبخیر شود و بعد با گوشت سرخ شده مخلوط کرده و در این مرحله، شوید خرد شده را به همراه پیاز داغ و کمی نمک به آش اضافه کنید. پس از چند دقیقه دوغ را هم در آش بریزید و مرتب به هم بزنید تا آش به غلظت کافی برسد و حسابی جاافتاده شود، بعد آن را در ظرف مناسبی ریخته و روی آن را با پیاز داغ و نعنا داغ تزئین کرده و نوش جان کنید.

مطالب بیشتر بخوانید
دانستی های  که باید قبل از سفر به شیراز بدانید
در حال ارسال
نظرات کاربر
( رای)
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Load More In سوغاتی

دیدگاه خود را ثبت کنید