لیدوما تریپ

آش دوغ شیرازی

در این مقاله از معرفی غذاهای ایرانی قصد داریم یکی از غذاهای بسیار معروف شیراز یعنی آش دوغ شیرازی را به شما به همراه طرز تهیه آن معرفی کنیم و آن را مورد بررسی قرار دهیم. در ادامه با تاپ تراول همراه باشید…

شهر شیراز آنقدر جاذبه دیدنی و زیبایی های فراوان دارد که بدون شکً یکی از ایستگاه های گردشگری بین المللی در ایران محسوب می شود. اما در کنار همه ی این جاهای خوب و دیدنی، لذت بردن از غذا در مسافرت می تواند بخش مهمی از فرآیند سفر به شمار رود.

آش دوغ یکی از آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که در هر شهری به سبک خاصی تهیه خواهد شد و در این مطلب می توانید با طرز تهیه آش دوغ شیرازی آشنا شوید.

مقالات بیشتر بخوانید:

آش دوغ شیرازی
آش دوغ شیرازی

طرز تهیه آش دوغ شیرازی

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده: 150 گرم
  • په باقلا: یک لیوان
  • برنج: یک لیوان
  • پیاز: یک عدد
  • پیاز و نعنا و سیر داغ: به میزان لازم
  • نمک و فلفل و روغن: به میزان لازم
  • دوغ: 5 لیتر شوید: 200 گرم

پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن سرخ کنید. گوشت را اضافه کنید و تفت دهید. نمک و فلفل را هم اضافه کرده و کنار بگذارید. برنج و باقلا را هم جدا بپزید و سعی کنید آب آنها کاملا تبخیر شود و بعد با گوشت سرخ شده مخلوط کرده و در این مرحله، شوید خرد شده را به همراه پیاز داغ و کمی نمک به آش اضافه کنید. پس از چند دقیقه دوغ را هم در آش بریزید و مرتب به هم بزنید تا آش به غلظت کافی برسد و حسابی جاافتاده شود، بعد آن را در ظرف مناسبی ریخته و روی آن را با پیاز داغ و نعنا داغ تزئین کرده و نوش جان کنید.

مطالب بیشتر بخوانید
جاذبه های گردشگری شیراز | Shiraz


   تبلیغات    

                 تور کیش


Load More In شیراز

1 نظر

  1. خرید سیم کارت همراه اول

    جولای 22, 2020 at 13:04

    عالی بود

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *