خرید بلیط هواپیما

ویزای پزشکی چیست ؟

در این مقاله از مجموعه مقالات راهنمای ویزای کشورها به سراغ ویزای پزشکی می رویم. در ادامه ی این مطلب به معرفی و بررسی ویزای پزشکی می پردازیم. در ادامه با تاپ تراول همراه باشید…

خرید تور

ویزای پزشکی که با نام ویزای درمانی نیز شناخته می شود یک ویزای کوتاه مدت است که به فرد و همراه وی این امکان را به وجود می آورد که برای مدتی کوتاه و تعیین شده به کشور مقصد مسافرت کنند و اقامت کنند و پروسه ی درمان خود را در بیمارستان ها و مراکز پزشکی کشور مقصد انجام دهند. در ادامه با مجله گردشگری تاپ تراول همراه باشید تا با ویزای پزشکی آشنا شویم.

ویزای پزشکی و درمانی، یک ویزا کوتاه مدت است که به شما اجازه می دهد تا ۹۰ روز برای انجام معالجات پزشکی در کشور مقصد اقامت داشته باشید. ویزای پزشکی به اسم ویزای درمانی نیز شناخته می شود. ویزای درمانی کشور های حوزه شینگن، ویزای نوع C شنگن محسوب می شود.

728 90 - شرایط ویزای پزشکی چیست ؟

   تبلیغات    

            | بلیط هواپیما در طاهاگشت |


 
شرایط ویزای پزشکی چیست ؟
شرایط ویزای پزشکی چیست ؟

شرایط صدور و اخذ ویزای پزشکی:

۱) باید به سفارت کشور مورد نظرتان اثبات شود که روند درمانی شما در کشور محل اقامتتان به طور کامل انجام نخواهد شد.

۲) شما حتما باید در کشور مقصد به بیمارستان خصوصی مراجعه کنید و به سفارت اثبات کنید که از پس کلیه هزینه های درمانی برمی آیید.

۳) برای اخذ ویزای پزشکی، حتما باید از یک بیمارستان خصوصی و یا یک پزشک دعوت نامه معتبر داشته باشید.

مطالب بیشتر بخوانید
حمل و نقل عمومی آگرا هند

۴) ویزای پزشکی، به این گروه از بیماران تعلق می گیرد:

الف: بیماری ها و تومور های سرطانی که امکان درمان آن ها وجود داشته باشد.

ب: تومور های مغزی، نخاعی و یا ستون فقرات.

ج: تومور های ثانویه (متاستاز)

د: تومور های بدخیم مانند تومور کبد و ریه که در مراحل اولیه هستند.

هـ: تومور های چشمی، گوش، کلیه، پانکراس، شش، پروستات، لنفوم هوچکین، سینه، مغز و استخوان، رحم، تخمدان و غیره.

و: جراحی های پیوندی و تعویضی مانند تعویض مفصل، لگن، زانو و غیره.

شرایط ویزای پزشکی چیست ؟
شرایط ویزای پزشکی چیست ؟

مدارک لازم جهت اخذ ویزای درمانی:

۱) یک نسخه امضاء شده فرم تقاضای ویزای پزشکی و اعزام بیمار که به طور کامل و خوانا به زبان انگلیسی تکمیل شود.

۲) پاسپورت امضاء شده که اعتبار آن حداقل تا مدت زمان ۳ ماه بعد از ویزای درخواست شده باشد به همراه کپی از صفحات دوم، سوم و چهارم آن.

۳) پاسپورت های قدیمی و سایر پاسپورت های معتبر (در صورت موجود بودن)

۴) عکس رنگی جدید ۳*۴ با پس زمینه سفید

۵) شناسنامه متقاضی به همراه ترجمه رسمی به زبان انگلیسی و کپی از تمام صفحات آن

۶) گذرنامه و شناسنامه همسر به همراه ترجمه رسمی به زبان انگلیسی و کپی از تمام صفحات آن ها.

* در صورت فوت همسر، گواهی فوت ایشان به همراه ترجمه رسمی به زبان انگلیسی و کپی از آن الزامی است.

۷) دعوت نامه رسمی از بیمارستان و یا پزشک معالج که در آن تاریخ آغاز معالجه، مدت زمان لازم برای معالجه و برآورد هزینه های درمانی به طور کامل و دقیق ذکر شود. برای اخذ ویزای پزشکی، حتما لازم است ضرورت انجام معالجه در کشور مقصد ذکر شود. در صورت لزوم، این امر به وسیله ی پزشک معتمد سفارت بررسی می شود.

مطالب بیشتر بخوانید
حمل و نقل عمومی باتومی گرجستان

۸) مدارک دال بر تامین هزینه های پرداخت معالجه و درمان در کشور مقصد؛ مانند مدارک واریز به حساب پزشک معالج و یا بیمارستان.

۹) بیمه مسافرتی که کل روز های حضور در کشور مقصد را پوشش دهد به همراه کپی از آن.

۱۰) کلیه اسناد ملکی از قبیل خانه، زمین و یا قرارداد اجاره به همراه کپی از آن و ترجمه رسمی به زبان انگلیسی.

۱۱) تمکن مالی و گردش حساب سه ماهه گذشته با مهر و امضاء شعبه

۱۲) وضعیت مالی و شغلی همسر (حتی در صورتی که ایشان همراه شما نباشند)

تذکر مهم: « دقت در ارائه کامل مدارک بسیار بسیار مهم است »

در صورت ناقص بودن مدارک جهت اعزام بیمار و یا عدم ترتیب آن ها، به شما اجازه ارائه ویزا صادر نخواهد شد.

شرایط ویزای پزشکی چیست ؟
شرایط ویزای پزشکی چیست ؟

مدارک پزشکی مورد نیاز ویزای پزشکی:

۱) گواهی و گزارش پزشک معالج مبنی بر نوع بیماری، ذکر عمل های جراحی انجام شده، دارو های مصرفی و میزان مصرفی دارو ها و مدت زمان بیماری ها.

۲) آزمایشات مربوط به بیمار و تشخیص بیماری ( سونوگرافی، رادیوگرافی، CTscan، MRI، بیوپسی و ….) و متناسب با وضعیت فعلی بیمار (ترجیحا آزمایشات جدید باشند)

هزینه ویزای پزشکی:

ویزای پزشکی همانند ویزا های کوتاه مدت دیگر، مبلغ ۶۰ یورو باید در سفارت پرداخت شود. هزینه ویزای پزشکی، باید به طور نقد در سفارت پرداخت کنید و از اسکناس های ۵، ۱۰، ۲۰، ۵۰ و ۱۰۰ یورویی استفاده کنید. سفارت به هیچ وجه یورو به طور پول و سکه دریافت نمی کند.

بهترین کشور های اخذ ویزای پزشکی:

آلمان:

کشور آلمان، از مجهزترین و تخصصی ترین مراکز پزشکی معتبر بهره مند می باشد. در شهر هامبورگ و هانوفر آلمان، دو قطب بزرگ درمانی در اروپا هستند. این دو شهر دارای بیش از ۴۸ بیمارستان و ۳۲ کلینیک فعال دارد که جمعا مجهز به ۱۶ هزار تختخواب می باشد.
در شهر هانوفر، مطب پزشک ایرانی پروفسور مجید سمیعی دایر می باشد.
در کشور آلمان خدمات پزشکی جراحی عمومی، جراحی مغز و اعصاب، داخلی، جراحی زنان، ارولوژی، جراحی ارتوپدی و پروتز (ارتوپدی فنی) ارائه خواهد شد.

مطالب بیشتر بخوانید
ویزای ایسلند

سوئد:

جزو کشور های کم هزینه برای اخذ ویزای پزشکی می باشد. کشور سوئد شرایط مناسبی را برای مهاجران که برای مقاصد درمانی و پزشکی مراجعه می کنند؛ در نظر گرفته است. شما در این کشور میتوانید از مترجم برای انجام امور اداری و کار های شخصی خود استفاده کنید. همچنین یک سری خدمات مشخص شده برای کودکان و نوجوانان زیر ۱۸ سال رایگان به حساب آورده است. در صورتی که بیمار هستید می توانید از درمانگاه، پزشک معالج و یا یک بیمارستان خصوصی بخواهید که برایتان دعوت نامه پزشکی ارسال کنید.

انگلیس:

ورود به انگلستان برای درمان پزشکی از طریق ویزا درمانی باید اذعان کنیم که انگلستان به واسطه چندین صد ساله در امور تحقیقاتی و پزشکی وپشتوانه علمی پزوهشی که مرهون حضور دانشگاه ها پزشکی تراز اول جهان در این کشور می باشد و پیشرو در خدمات پزشکی و درمانی بیماریهای خاص می باشند. به گونه ای که هزاران بیمار از تمام نقاط جهان برای امور درمانی به کشور انگلستان وارد می شوند. وجهت درمان این بیماران که امار حاکی از این است که سلامت و شادابی خود را دریافت و به سمت خانواده بازگشتند نشان دهنده این است.


  تبلیغات   

                        | لمینت دندان |   کامپوزیت دندان | ایمپلنت | ارتودنسی |


در حال ارسال
نظرات کاربر
( رای)
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Load More In راهنمای سفر

دیدگاه خود را ثبت کنید