معروفترین دسرهای یونانی
شیرینی ها و دسرهای یونانی تبدیل به معروفترین دسرها در سراسر جهان شده اند. این نشان دهنده سادگی ذاتی در یونان است. دسر و شیرینی ما را به یکدیگر نزدیک تر می کند. کشف مکان های عالی در پایتخت یونان با محصولات خالص، تازه و به طور طبیعی محلی بینظیر خواهد شد. در این مطلب همراه تاپ تراول باشید تا با معروفترین دسرهای یونانی بیشتر آشنا شوید.
- غذاهای خوشمزه یونان
- سوغات آتن پایتخت یونان
- آشنایی با مراکز خرید شهر آتن ، پایتخت یونان
- اخذ ویزای توریستی یونان
پای یونانی (galaktoboureko)
این دسر سنتی از لایه های خمیر فیلو با کره ذوب شده تهیه می شود.هم چنین کاسه ای پر از خامه کاسرود و شربت به آن اضافه می شود. بعضی ها ترجیح می دادند آن را سرد میل کنند، اما برای سلیقه های دیگر هم گرم استفاده می شود.
ملوماکارونا (Melomakarona)
کوکی های ملوماکارونا به سادگی خوشمزه هستند. این کوکی های نرم در عسل یا شربت آغشته می شوند و با گردو و بادام زمینی تزئین می شوند. این دسر بیشتر در هنگام تعطیلات کریسمس در یونان خورده می شوند. ملوماکارونا کوکی ها بی نظیری هستند که هر کس باید یک بار در طول زندگی خود آن را امتحان کند.
بوگاتسا (Bougatsa)
فرانسوی ها به داشتن شیرینی های رولی به نام «کروسانت» معروفند و یونانی نیز بوگاتسا دارند که نوعی شیرینی خمیری است که با کاستارد سمولینا پر شده است. می توانید برای مطبوع تر شدن طعم آن از پنیر هم استفاده کنید.
دسر آمیگدالوتا
آمیگدالوتا یک شیرینی بادامی است که در یونان طرفداران زیادی دارد. این شیرینی مناسب سرو شدن با قهوه یونانی است. فرقی نمیکند که همراه با خانواده باشید یا دوستان، آمیگدالوتا تصویری از دوران خوش باهم بودن را منعکس میکند. این خوراکی در مناطق مختلف یونان به اشکال گوناگون تهیه میشود، اما تمامی مناطق کشور از بادام در تهیه این شیرینی استفاده میکنند.
لوکومادس (Loukoumades)
این توپ های خمیری مملو از شهد به خوبی سرخ می شوند و معمولا هم با مغز و دارچین، تزئین می شوند. می توانید انواع شکلاتی آن را نیز میل کنید.
دسر کانتایفی
این خوراکی یکی از محبوبترین دسرهای یونانی است که از یک خمیر شیرینیپزی مخصوص به نام کانتایفی تهیه میشود. وقتیکه این خمیر لوله میشود، شبیه به گندمهای برشته و خردشده مخصوص صبحانه (همراه با شیر) میشود. این دسر مغز دار و لذیذ پس از پخته شدن در داخل یک شهد شیرین فرو برده میشود. کانتایفی دارای نوارهای باریک فراوانی است و احتمال اینکه به هنگام خوردن شکلی بد و شبیه به ماکارونی به خود بگیرد زیاد است؛ بنابراین سعی نکنید تا این دسر را خیلی زیاد از هر طرف بکشید یا آن را ببرید.
Diples
دیپلس (به معنی تا کردن) یک دسر سنتی است که از ورق نازک خمیر ساخته شده است. خمیر به نوارهای نازک ریخته می شوند، به صورت مستطیلی بریده می شوند و سپس در روغن داغ داغ سرخ می شوند. پس از خنک شدن، ورقها با دارچین و آجیل سرخ کرده و با عسل تزئین می کنند.
دسر رِوانی (Revani)
روانی یک دسر خیلی محبوب در یونان است که در داخل آن مغز آجیل به کار رفته و طعم لیمویی دارد. این کیک شهد دار با یک شربت ساده شیرین شده و طعم خود را از پوست پرتقال رندهشده میگیرد. روانی یک دسر خیلی شیرین نیست و درواقع یک گزینه اضافی دلپذیر به هر میز شامی است.
کولوراکیا (Koulourakia)
این کیک های شرقی که هم انواع نرم و هم کرانچی آن وجود دارد می تواند در کنار یک فنجان قهوه یونانی بسیار مطبوع باشد.
قرابیه (Kourabiedes)
این دسر هم مانند ملوماکارونا در جشن های یونان پخته و سرو می شود. این دسر از گردو و پودر شکر تهیه می شود.
پاستلی
پاستلی یک شیرینی یونانی است که از دو ماده اصلی تشکیل میشود: عسل و دانه کنجد. در تهیه پاستلی علاوه بر دانه کنجد از انواع مغزها نظیر گردو، بادام و پسته نیز استفاده میشود. پاستلی بهترین گزینه برای سرو همراه با چای است. میتوان از پاستلی بهعنوان یک شیرینی یا میان وعده برای جذب انرژی نیز استفاده کرد.